Resultater: 3
Resultater: 3


loader

FAQ

Her vil vi, så vidt muligt, svare på nogle af de oftest spurgte spørgsmål, der bliver stillet omkring Razer DeathAdder v2.

Er Razer DeathAdder v2 stadig god?

Razer DeathAdder v2 er i den grad stadig en utroligt god gamer mus. For en rigtig god pris får du her en hurtig og præcis gamer mus, der passer til ethvert form for grip, som du foretrækker.

Er Razer DeathAdder v2 bedre end v3?

Razer DeathAdder v2 og v3 ligger utroligt tæt op af hinanden i henhold til ydeevne, men V3 er lettere og har et mere fleksibelt kabel. Formen på v3 er også en smule anderledes, hvilket kan være godt eller skidt, alt efter hvad du foretrækker. Hvis du vil have RGB-lys i din mus, så er v2 dog nødvendigt, da v3 ikke har dette.

Er Razer DeathAdder v2 højlydt?

Razer DeathAdder v2 er en utroligt stille gamer mus. Du og andre der sidder i nærheden af dig får derfor ingen problemer med lyden derfra. Du får dermed en støjfri mus med utroligt høj ydeevne, hvis du vælger Razer DeathAdder v2.

Razer DeathAdder v2 - Minimalistisk design og høj ydeevne

Razer DeathAdder v2 er en af de mest populære gaming mus på markedet i dag. Disse mus er designet til at give gamere en fordel i konkurrenceprægede spil ved at tilbyde en enormt høj ydeevne.

Der har været en lang årrække, hvor Razer DeathAdder v2 har domineret markedet for gamer mus, og League of Legends legende Faker har også i mange år haft brugt lige netop en Razer Deathadder. Det er derfor ikke underligt, at det er en af de mest populære Razer mus nogensinde.

Det er altså oplagt, at Razer DeathAdder v2 byder på ikke så lidt, for ellers havde den aldrig opnået så godt et ry blandt både professionelle og entusiaster indenfor gaming. Der er derfor utrolig meget for dig at se frem til, når du køber en af disse mus.

  • Ergonomisk og fornuftig pasform
  • Utroligt holdbar
  • Super høj og justerbar DPI
  • Programmerbare knapper og RGB-lys

Ergonomisk og fornuftig pasform

Designet af Razer DeathAdder v2 er ergonomisk og behageligt at holde i hånden i lange spillesessioner. Musen er designet til at give en naturlig og afslappet håndstilling, og de glatte PTFE musefødder får den til at glide let og ubesværet hen over både borde og musemåtter.

Samtidig kan du også holde om den rart og effektivt med både claw, palm og fingertip grip, hvilket gør det til en mus, som stort set alle kan bruge, så længe du ikke behøver et hav af ekstra knapper at sætte makros og hotkeys op på.

En mus der holder i årevis

Når du køber en Razer DeathAdder v2, så ender du med en gamer mus, du får glæde af i årevis fremefter. Udover helt generelt at være slidstærk og holdbar, så kommer de første 70 millioner klik ikke til at give et eneste problem, hvilket sikrer, at denne mus kan holde i lang tid og modstå masser af slid, selv hvis du gamer i timevis hver eneste dag.

DPI ud over det sædvanlige

Vil du gerne have en mus, hvor det kan gå utroligt stærkt, når det er nødvendigt, og som samtidig er ekstremt præcis? Razer DeathAdder v2 er her det overlegne valg.

Disse mus har en 20.000 DPI-optisk sensor, der giver præcis sporing og hurtig reaktionstid. Naturligvis kan du også justere DPI'en, så den passer helt perfekt til dine behov.

Programerbare knapper og RGB-lys

Razer DeathAdder v2 har desuden en række programmerbare knapper, der kan tilpasses efter brugerens behov. Dette er nyttigt, da forskellige spil kræver forskellige indstillinger, og du ved bedre end nogen anden, hvad du ville ønske, at hver en knap gjorde.

Disse mus er også kompatibel med Razer Synapse, som giver dig mulighed for at tilpasse yderligere indstillinger som DPI, lyseffekter og makroer. Razer DeathAdder v2 er også udstyret med Razer Chroma RGB-belysning, som kan tilpasses med en række farver og effekter.

Køb din Razer DeathAdder v2 hos Føniks Computer

Der er altså ingen tvivl om, hvilken mus du bør overveje, hvis du vil have ekstremt høj ydeevne til en yderst fordelagtig pris. Der er dog op til flere forskellige modeller af Razer DeathAdder v2 at vælge imellem, og du kan derfor med fordel se på de forskellige af dem vi har her på siden. Om du skal bruge trådløs eller kablet forbindelse, en mini version eller en normal, så har vi lige det, du går og leder efter.