Er du kæmpe fan af esport? Har du altid drømt om at spille som de bedste? Så skal du træne en masse. Det er dog ikke alt sammen træning. Det er også udstyr. Der er en grund til, at de professionelle bruger det gamer udstyr, de gør, og derfor bør du også overveje, hvad der er det bedste. Hvis du skal have en mus, der kan hjælpe dig med at klatre op af rangstigen, så er en Razer Viper det perfekte valg til dig. Om det er en Razer Viper Ultimate eller en Razer Viper Mini, så er denne serie af mus speciallavede af den anerkendte producent, så de er fuldstændigt uovertrufne til esport. En Razer Viper er ekstremt hurtig og præcis, og om du vil have den med kabel eller trådløs teknologi, så er der en, der passer til dig. Skal du slutte dig til de bedste af de bedste? Så gør det med en Razer Viper!

Resultater: 7
Resultater: 7


loader

Razer Viper – den ultimative mus til esport

Hvis du er en seriøs gamer, der religiøst spiller sine spil på samme måde som nogen spiller fodbold eller badminton, så skal du også have det bedst mulige udstyr. Ingen gamer kan klare sig uden et tastatur, og på samme vis kan ingen gamer klare sig uden den perfekte gaming mus. Her sniger Razer Viper sig ind i billedet, hvorefter den springer direkte i ansigtet på dig og viser sine hugtænder frem.

Razer Viper serien er de ultimative mus til dig, der lever og ånder for at udøve esport. Der er mange gode gamer mus derude, der ligger stærkt i hænderne, når det kommer til esport. Razer så dog alligevel et hul, og dermed en mulighed, som de mente kunne udfyldes bedre. Ud af dette hul kravlede Razer Viper serien. Razer Viper er designede til esport, hvilket betyder, at de er designede til at præstere. Denne serie af mus er hurtige som en slange der slår til, vejer næsten intet og er ambidekstrale. Samtidig er de forskellige modeller designet, så der altid vil være en, der passer til din hånd. Razer Viper Mini er perfekt til medium størrelses hænder, og Razer Viper samt Razer Viper Ultimate ligger fantastisk i medium til større håndflader. Kort sagt, så er der en Razer Viper model, der er skabt til din esports legende.

FPS og MOBA – esport kræver speciallavet udstyr

To af de helt store spillere på esportsmarkedet er FPS-spil og MOBA-spil. Det kan være du spiller DotA eller LoL, det kan også være du er mere til CS:GO eller Overwatch. Under alle omstændigheder er der et hav af spiltitler, hvor hurtige bevægelser og ekstrem præcision øger din chancer for sejr gevaldigt. Det betyder, at en perfekt gamer mus er en nødvendighed i dit arsenal. For hvis du ikke har den hurtigste og mest præcise mus, hvordan skal du så realistisk kunne holde dig på niveau med dem, der sidder med bedre udstyr end dig? Dine evner kan få dig langt, men din evner påklædt med det rigtige udstyr kan komme endnu længere.

Derfor foreslår vi Razer Viper serien til dig, hvis du er seriøs med din gaming indenfor FPS-spil og MOBA-spil. Disse gaming mus lavet specifikt til esportsentusiaster kan uden tvivl hjælpe dig med at tage dit game til det næste niveau. De er designet til at bevæge sig fuldstændigt gnidningsløst sammen med din hånd, og Razer Viper serien vejer derfor næsten ingenting. Razer Viper Ultimate er den tungeste mus i serien, og den vejer sølle 74 gram. Det betyder dog ikke, at en Razer Viper er lavet af pap og papir – disse mus er måske lette og lækre at have i hånden, men de er holdbare og er ikke bare lavet af billige materialer.

Så vil du være sikker på, at du kan finde din modstander med musen, hvorefter du med et par velovervejede klik sender dem i retning af deres forfædre? Der er en sikker vej fremefter, hvis dette er dit ønske. Razer Viper serien, med Razer Viper Ultimate i spidsen, er de hurtigste rovdyr på banen, og med en af dem i hånden bliver det aldrig et problem at finde dit mål, hvorefter du præcist og med dødelig kraft kan angribe dem. Herefter vil verden vide, hvem det er, der bestemmer på de virtuelle slagmarker. Skal det være dig?

Specifikationer

Serien af Razer Viper mus har en lang række af specifikationer, der er med til at gøre dem til de bedste gaming mus indenfor esportsverdenen. Som allerede nævnt er de holdbare, ambidekstrale og vejer ingenting. De har dog også meget andet at byde på, som for eksempel:

  • Razer Hyperspeed Wireless – med eller uden kabel er du med i kampen
  • Razer Focus+ Optical Sensor
  • Op til 20.000 DPI og 99,6% præcision
  • Razer Optical Mouse Switch.
  • Razer Synapse kompatibel – serien kan tilpasses perfekt til dig.

Ikke hver en gaming mus er trådløs, men når den er, så skal den godt nok præstere – ellers ved Razer udmærket, at det ikke er godt nok i sammenligning med et kabel. Derfor er Razer Viper Ultimate udstyret med Razer Hyperspeed Wireless teknologi, der er 25% hurtigere end andre trådløse teknologier. For en trådløs mus bliver det ikke bedre – du kommer ikke en gang til at ligge mærke til, at der ikke er et kabel i musen, bortset fra at du selvfølgelig kan mærke den ekstra frihed! De trådløse Razer Viper mus har desuden en batterilevetid på 70 til 80 timer, så du bliver ikke sådan lige overrasket over, at de pludselig ikke kan køre mere.

Grunden til at Razer Viper serien er så præcise, er på grund af Razer Focus+ Optical Sensor teknologien. Med Smart Tracking og Motion Sync er præcisionen og farten i top, og det er på denne måde at du med disse mus opnår 99,6% præcision og op til 20.000 DPI. Razer Optical Mouse Switch betyder også, at din Razer Viper har en ekstremt kort responstid, når du klikker på dens knapper – 0,2 millisekunder efter dit klik er det opfanget og udført! Denne teknologi udnytter infrarøde stråler til at opfange dine klik, hvilket ud over den korte responstid også betyder, at det er næsten umuligt for dig at klikke ved et uheld, hvis du ikke rent faktisk prøver på at klikke på din mus.

Noget af det fedeste ved at have en Razer mus er, når de er kompatible med Razer Synapse. Det betyder nemlig, at du har et hav af muligheder for at tilpasse musen perfekt til dig. Om det så handler om Razer Chroma RGB-belysning, on-board memory profiles eller programmerbare knapper, så er der en stor sandsynlighed for at du kan finde det på en Razer Viper mus – bare husk at tjekke modellens specifikationer ud inden du køber den! En Razer Viper Ultimate og en Razer Viper Mini minder meget om hinanden, men det er trods alt ikke den samme mus, bare den samme serie af mus, og de kan derfor godt have større eller mindre forskelle i deres specs.

Hvis du er i tvivl om, hvad en bestemt Razer Viper kan, eller hvilken Razer mus der passer bedst til dine behov, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Hos Føniks Computer vil vi hellere end gerne guide dig i den rigtige retning, og hvis du smider dit blik på en Razer Viper, eller en anden gamer mus fra vores sortiment, så er det bare at købe den – så skal vi nok sende den fragtfrit til dig via GLS.