Hvis du skal have den mest personligt prægede og effektive mus til gaming og arbejde, så skal du have en Razer Basilisk. Når du har sat en Razer Basilisk til din computer, skal du bare have downloadet Razer Synapse, og så går løjerne i gang. Pludselig kan du gøre din Razer Basilisk til din egen personlige maskine - om du vil have vild RGB-belysning eller bruge alle de programmerbare knapper, eller måske begge dele, så står det hele til rådighed med disse mus. Så skal du vise verden, hvordan du gør tingene? Køb en Razer Basilisk hos Føniks Computer, så sender vi den fragtfrit til dig med GLS.

Resultater: 7
Resultater: 7


loader

Razer Basilisk – den mest variable mus på markedet

Hvis du skal bruge en gamer mus, og du gerne vil have fuld kontrol over den, så den kan blive tilpasset perfekt til dig og dine behov, så er der én mus, der er perfekt til dig. Razer Basilisk er en serie af mus i medium størrelse. De er ergonomiske og kan ligge i din hånd i timevis, uden at det bliver for meget for dig. Razer Basilisk er perfekt til dig, der elsker at gribe om musen som var din hånd en klo, eller som bare godt kan lide at gribe om den med hele sin håndflade. Og så er der det bedste ved Razer Basilisk.

Razer Basilisk er helt ekstremt tilpasningsvenlig. Det er uden tvivl den mest variable mus på markedet, og ligegyldigt hvad du er interesseret i, at din mus gør og kan, så kan det næsten uden tvivl opnås med en Razer Basilisk. Nogen mus er bygget til fart og esport, andre til at være gængse og nemt passe ind hvor som helst. Razer Basilisk serien ser på alle andre mus med et stenhårdt blik, hvorefter den forvandler sig til lige det, du ønsker dig. Det er, hvis du gider sætte dig ind i, hvordan den fungerer, på mange måder den ultimative gamer mus.

Til gaming og til arbejde – Razer Basilisk er en stenstøtte, der har hjemme over alt

Razer mus bliver, af god grund, tænkt på som gamer mus. Det betyder selvfølgelig ikke, at de ikke kan bruges til andet, men det betyder, at de generelt er optimeret til gaming. Razer Basilisk er et lidt anderledes bæst end så mange andre Razer mus. Den er selvfølgelig optimeret til gaming. Men fordi den er så tilpasningsvenlig, så kan den bogstavelig talt tilpasses til hvad som helst.

Det ses mest af alt i dens macro knapper. Razer Basilisk har op til 11 programmerbare knapper, og selv indenfor Microsoft Office kan disse knapper tilpasses, så du nemt og hurtigt kan udføre dit arbejde. Når du arbejder i Excel, kan du for eksempel have macro knapper til at fortryde din indtastning, indsætte en note, interagerer med en celle, gå frem og tilbage imellem ark og meget mere. Med Razer Synapse og en Razer Basilisk kan du selv programmerer din mus, så den passer perfekt til arbejdsopgaverne i hjemmet eller på kontoret.

Det samme kan selvfølgelig udføres, når der skal snakkes om gaming. Hvis du vil have din Razer Basilisk til at gøre noget specielt i et computerspil, så er det bare at sætte den op til det. Om det er push to talk, at åbne en bestemt menu, stoppe din karakter, at kaste en bestemt slags granat eller bruge en bestemt ping – Razer Basilisk kan det hele i samarbejde med Razer Synapse. Derudover er det også en hurtig og præcis mus, så du behøver ikke at være bange for, at dens tilpasningsevner har skruet ned for kvaliteten.

Specifikationer – musen der kan det hele

For fuldt ud at forstå hvor vild en Razer Basilisk er, så er det nødvendigt at se på dens specifikationer. For det er i specifikationerne at al dens tilpasningsevne gemmer sig. Det er selvfølgelig en smule forskelligt, alt efter hvilken model af Razer Basilisk du ser på, men gængse specs ser ofte ud af noget alla:

  • Op til 11 programmerbare macro knapper.
  • 5 hukommelsesprofiler på musen.
  • Razer Hyperscroll Tilt Wheel – hjulet på musen fungerer ekstremt intelligent.
  • RBG-belysning der får et diskotek til at blegne.
  • Razer Optical Mouse Switches og Razer Focus+ Optical Sensor gør musene hurtige og præcise.

De programmerbare knapper og hukommelsesprofilerne på musen er nok noget af det første, det er værd at bide sig fast i. At kunne programmere knapper til at gøre lige det, du vil have dem til – om det så er en simpel handling eller en avanceret række handlinger – er et ekstremt lækkert og stærkt redskab. At din mus kan have op til 5 forskellige profiler, hvor knapperne hver især er blevet tilpasset bestemte spil og programmer, er den vildeste luksus. Med et tryk på en knap kan du skifte imellem LoL og CS:GO, imellem Excel eller Word, imellem hvad som helst.

Musehjulet er også noget specielt, når du køber en Razer Basilisk. Skal det være præcist, så du nemt kan scrolle igennem dine våben? Eller skal det bare gå stærkt, så du hurtigt kan komme igennem tusindvis af linjer af kode? Via intelligent teknologi kan musehjulet nemt afgøre, om det skal gå hurtigt eller være præcist. Desuden kan du ikke kun scrolle op og ned, men også til højre og venstre. Razer Hyperscroll Tilt Wheel er i sandhed innovation til musehjulet, der virkelig vil noget.

Hvis du godt kan lide fed belysning fra dit hardware, så bliver det ikke meget bedre end med Razer Basilisk. Her får du en gamer mus, der kan have op til 11 individuelle LED’er, som kan programmeres, og der er over 150 forskellige chromaer integreret, alt efter hvilket spil du spiller. Under din hånd kan der hurtigt komme til at udspille sig et lysshow, der minder dig om nytårsaften!

Skal din mus være hurtig og præcis bliver det ikke meget bedre end med en Razer Basilisk. Hver en bevægelse bliver fanget perfekt af musens optiske sensor, og nogle modeller har op til 26.000 DPI! Samtidig kan knapperne holde til en hel del, faktisk op til 70 millioner klik, før de overhovedet begynder at overveje, at de er blevet brugt. Desuden opfanger knapperne dine klik på 0,2 millisekunder, så der er absolut ingen input delay. At have så gode og holdbare knapper er virkelig fedt, når en af de vigtigste specifikationer ved Razer Basilisk jo er deres knapper.

Razer Synapse

Det er vigtigt at huske, at din nye Razer Basilisk ikke bare kan tilsluttes din computer og herefter tilpasses uden andet fra din side. Der er nødvendig software at downloade fra Razers hjemmeside, og denne software hedder Razer Synapse. Det er herigennem, at du kan justere og tilpasse din Razer hardware, og dermed er det også her, at du fikser profiler, macroer og andet på din Razer Basilisk.

Har du nogen spørgsmål angående Razer mus, Razer Synapse eller andet? Så tøv endelig ikke med at tage fat i vores kundeservice. Hvis du ringer eller skriver til Føniks Computer, vil vi hellere end gerne guide dig i den rigtige retning, hvis du leder efter en ny gamer mus. Finder du noget du kan lide her på vores side, skal du bare bestille det – så sender vi det fragtfrit til dig med GLS.