Skal du bruge et fedt gaming tastatur? Så tag et kig på vores sortiment af Razer keyboards. Razers produkter er skabt til gaming, og Razer keyboards er ingen undtagelse. Ligegyldigt om du vil have et fedt lysshow med Razer Cynosa, et hurtigt tastatur til esport med en Razer Huntsman eller om en alsidig Razer BlackWidow lige er sagen for dig, så ligger det i sortimentet hos Føniks Computer. Vi sørger altid for at have et bredt udvalg af Razer keyboards, fordi vi ikke synes gameren skal gå og mangle et af sine vigtigste værktøjer. Razer keyboards er lavet af gamere til gamere, og vi foreslår dem helt klart til dig, der har en brændende passion for gaming. Hvis du er interesseret, så er det bare at se dig om her på siden. Så snart der kommer et nyt Razer keyboard på markedet, så skal vi nok få smidt det herind.

Resultater: 16
Resultater: 16


loader

Stort udvalg af Razer keyboards ved Føniks Computer

I gamerverdenen er Razer en af de største spillere, når det kommer til gaming udstyr. De er især kendt for deres mus, men både Razer keyboards, headsets og andet hardware er også elsket af mange en gamer verden over. Og for at være helt ærlig, så er der en god grund til, at Razers produkter er så elskede.

Razer produkter er lavet af gamere til gamere. Det betyder, at du med et Razer keyboard får et toptunet tastatur, der er lavet specifikt til gaming. Det er en virkelig fed oplevelse, når du sammenligner et Razer keyboard med et eller andet tilfældigt tastatur, der da er ganske udmærket, men bare ikke er lavet til gaming.

Razer keyboardet givet bare en anden oplevelse. Derfor har vi hos Føniks Computer altid et stort udvalg af Razer keyboards i vores sortiment. For hvis du skal bruge et Razer keyboard, så synes vi også, at du skal have adgang til et. Det betyder også, at vi sørger for at få de nyeste Razer keyboards ind i vores sortiment, når producenten kommer med noget nyt og spændende, samt at vi har en del forskellige serier og modeller indenfor disse serier.

Razer keyboard – lavet til gaming

Razer keyboards er som sagt og åbenlyst lavet til gaming. De tillader dig på rekordtid og med mest mulig bling og blær at suse hen over hver en virtuel modstander, hvorefter du kan lade dem ligge i støvet bag dig. Et Razer keyboard er dog ikke bare et Razer keyboard. Der er flere forskellige serier med flere forskellige modeller, så du har muligheden for at vælge lige det Razer keyboard, der passer dig allerbedst. En gamer er trods alt ikke bare en gamer. Der er mange forskellige genrer af spil, og du skal helst have noget, som passer til dig, og de spil du spiller.

Razer Huntsman

Vil du gerne jage din fjender og gøre kål på dem så hurtigt og effektivt så muligt? Så kan det være du skal have fat i en Razer Huntsman. Disse Razer keyboards er optiske gaming tastaturer, der har nær 0 input delay. Hvis det skal gå lynhurtigt, når du trykker på tasterne, så er en Razer Huntsman din nye bedste ven. Ydeevnen er helt i top og tastaturerne responderer upåklageligt, på hvert et klik du vil udføre.

Samtidig er disse Razer keyboards også utroligt holdbare, og de er designet til at føles helt fantastiske, når du trykker på tasterne. Det er en oplevelse at få lov at skrive på, og de er selvfølgelig ligeså lækre at bruge, når du skal game til den store medalje. Der er også arbejdet på lyden, så du får alle de mekaniske klik du elsker, men uden de trælse lyde der ofte kan dukke op, når du trykker tasterne helt i bund.

Så hvis du er en konkurrencepræget gamer, der skal bruge fart over feltet, når du stiger i rank i CS:GO, Fortnite eller League of Legends, så er Razer Huntsman serien af tastaturer lige det, du går og har brug for.

Razer Blackwidow

Tilbage i 2010 udkom den første Razer BlackWidow. Det var et Razer keyboard, der tog gaming verdenen med storm. Dengang definerede Razer BlackWidow hele kategorien af mekaniske gaming tastaturer og gjorde dem til det populære valg. Da det oplagt var et fantastisk tastatur, har Razer ikke bare ladet BlackWidow dvæle i historiebøgerne. De har fortsat udviklet på serien, så der nu er flere modeller, og du kan få moderne og ekstremt gode udgaver.

Du kan både få en Razer BlackWidow, der taktilt og med stærke kliklyde fortæller dig, at du er i gang på tastaturet, eller en stille version, der på alle tænkelige måder reducerer lyden fra dine klik mest muligt. På den måde er der mulighed for et gaming tastatur, der passer til dig, ligegyldigt hvad du så foretrækker. De moderne modeller er også ekstremt holdbare, så du klikker bare løs – der går lang tid, inden du får opbrugt tastaturet. Og så er der selvfølgelig mulighed for en god omgang RGB-belysning med Razer Chroma, hvis det er det, du er ude efter.

Razer Cynosa og Razer Ornata

Hvis fede farver via Razer Chroma og Razer Synapse lige er sagen for dig, så kan du med fordel se på Razer Cynosa og Razer Ornata serierne af Razer keyboards. Disse tastaturer er specielt lavede til at have den fedeste omgang RGB-belysning, du kan forestille dig i et tastatur.

Især Razer Cynosa er her helt vild, med programerbare taster og makroer i massevis, samt lys i hver en tast. Du kan derfor gå helt amok med selv at vælge, hvordan lysshowet i din Razer Cynosa skal se ud. Razer Ornata har i stedet zoner på tastaturet, hvor lyseffekterne dukker op. Til gengæld er det et ekstremt ergonomisk tastatur, der med sine lavprofilstaster lader din hånd ligge behageligt på tastaturet, når du er i gang med at game. Tasterne er også helt specielle, da det er en fusion imellem membrantaster og mekaniske taster – det giver dig det bedste fra begge verdener i ét lækkert Razer keyboard.

Spil som de bedste – keyboards lavet til esport

Razer keyboards er lavet til gaming. Men en ting er at være lavet til gaming. Noget andet er at være lavet til esport. Her finder Razers tastaturer selvfølgelig også et hjem, og på grund af deres høje kvalitet kan de i den grad alle bruges til det. Det er dog ingen hemmelighed, at Razer Huntsman er det oplagte valg, hvis du spiller MOBA’er eller skydespil, hvor det nemt kan gå stærkt, og det bare er altafgørende, hvor hurtigt dit udstyr reagerer.

Har du nogen spørgsmål til vores udvalg af Razer keyboards, eller er der noget, der undrer dig? Så kan du med fordel tage fat i vores kundeservice. Vi sidder altid klar på mail, i chatten og på telefonen, og vi vil med glæde svarer på din spørgsmål og guide dig imod dit næste tastatur. Hvis du finder noget her ved Føniks Computer, du godt kan lide, så er det bare at bestille det – vi skal nok sende det fragtfrit til dig med GLS.