Skal du bruge et stærkt og alsidigt gaming keyboard? Kan du godt lide at spille alle slags genrer af spil - lige fra MMO'er med vennerne, actionpakkede singleplayerspil for dig selv eller store esportstitler som CS:GO eller Dota 2? Så er en Razer BlackWidow lige noget for dig. Disse ikoniske tastaturer startede deres liv som verdens første mekaniske gaming tastaturer tilbage i 2010. Designet på Razer BlackWidow er lige siden da blevet udviklet, så du i dag står med et keyboard, der er præcis, som du kendte og elskede det tilbage i 2010, men i en ny og moderne pakke. Ydeevnen er i top med Razer BlackWidow, og samtidig er der masser af fede småting ved det, som for eksempel adgang til RGB-belysning med Razer Chroma. Skal dit gamer tag runge i historiebøgerne? Så lad det runge igennem Razer BlackWidow.

Resultater: 9
Resultater: 9


loader

Razer BlackWidow – stort udvalg ved Føniks Computer

Tilbage i 2010 skete der noget revolutionerende indenfor verdenen af gaming keyboards. Det første Razer BlackWidow tastatur ramte markedet. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men den første Razer BlackWidow var bogstavelig talt et keyboard, der ændrede gamingverdenen som vi kender den. Det var nemlig det første mekaniske gaming keyboard, og da det blev udgivet i 2010 var det ekstremt luksuriøst og med vildt god ydeevne.

Razer BlackWidow som vi kender den tilbage fra 2010 ville stadig være et ganske udmærket tastatur nu om dage. Det bliver dog ikke produceret, eller solgt, længere. Det betyder dog ikke, at det ikoniske Razer BlackWidow design ikke længere findes. Tværtimod, så lever Razer BlackWidow i bedste velgående. Designet dengang var jo fantastisk og epokegørende, så der var ingen grund til, at Razer ikke bare kunne udvikle videre på det. Og det har de gjort.

Det betyder, at vi her hos Føniks Computer kan sælge dig en stærk række af Razer BlackWidow tastaturer. For hvis der er et produkt, der både er så godt og så historisk som Razer BlackWidow, hvordan skal vi så kunne holde nallerne fra det? Svaret er, at det kan vi ikke mere, end du kan, og derfor har vi heller ikke tænkt os at gøre det. Vi ser det som en dyd at have vores sortiment af Razer BlackWidow tastaturer, og samtidig er det også noget, vi har lyst til.

Specifikationer – det her gør Razer BlackWidow speciel

Der er meget, der er med til at gøre en Razer BlackWidow til et helt specielt tastatur. Det kommer langt på design og form, og dette er selvfølgelig noget, som fans af serien har elsket siden 2010. Men hvad angår specifikationer, så har de nyeste modeller i serien seriøst meget at byde på. Det er højteknologiske vidundere, der giver dig som gamer alt det, du kunne ønske dig fra et keyboard.

En moderne Razer BlackWidow er lavet i en stærk aluminiumstopramme, der giver dig et holdbart og stilet tastatur, der i den grad kan tåle, at du bruger det til noget. Hertil er der også en lækker håndledsstøtte, der kan sættes på eller tages af tastaturet, alt efter hvad du foretrækker og har behov for. Ergonomien er dermed i orden, når du sidder og gamer i timevis af gangen.

Hvis du godt kan lide et virkelig fedt tastatur, der er sygt blæret, så er en Razer BlackWidow også her en af dine bedste venner. Med Razer Chroma RGB får du den vildeste bagbelysning fra dit tastatur, imens du gamer. Du kan enten selv sætte dit eget Razer Chroma setup op, eller også kan du bruge allerede udviklede profiler. Der er også mulighed for at vælge belysning tilpasset lige de spil, du spiller. Så lyser dit tastatur op på specielle tidspunkter i dit spil, så det matcher det, der sker på skærmen – så længe du altså har en god gaming skærm. Alt du behøver er din Razer BlackWidow og en installation af Razer Synapse, så er du godt på vej imod dine RGB-drømme.

Selve knapperne på en Razer BlackWidow er også virkelig holdbare. De er lavet af et dobbelt lag ABS-plastisk, der gør, at du kan hamre løs på dine taster i timevis, uden at de tager sig videre af det. Det betyder også, at tasterne ikke er til at slide op, så bogstaver, tal og tegn på tasterne forsvinder aldrig, selv efter ekstrem lang tids brug.

Nu vi snakker om taster, så er teknologien bag tasterne på en moderne Razer BlackWidow det bedste ved tastaturet. Med Razer Mechanical Switches redefinerede Razer verdenen af gaming tastaturer. Disse taster er super hurtige til at opfange dine klik, samtidig med at de kan tåle 80 millioner klik, før de overhovedet begynder at overveje, at de er blevet brugt. Samtidig er de utroligt resistente imod støv og væsker, så du nærmest kan blive ved med at game for evigt. Desuden er der forskellige tasttyper, benævnt som grønne eller gule, til forskellige typer af gamere. Razer Green Mechanical Switch er klassikeren – de taktile kliklyde og den mekaniske følelse når du trykker, er præcis som du forventer og elsker. Med en Razer Yellow Mechanical Switch får du et mere stille tastatur, samtidig med at de er hurtigere end de grønne taster.

Alsidigt tastatur til esport og eventyr

Ligegyldigt hvad du mangler et gamer tastatur til, så er en Razer BlackWidow et godt valg. Det er et alsidigt keyboard, der fungerer til alle spil indenfor alle genrer. Derfor er det et favoritvalg iblandt gamere verden over, og det kan vi ved Føniks Computer i den grad godt forstå.

Vil du gerne ud på eventyr for dig selv eller med vennerne? Der er mange vilde oplevelser i vente i de populære MMORPG’er og singleplayerspil – om det så er World of Warcraft med alle vennerne eller Assassin’s Creed for dig selv. Armeret med en stærk gamer computer, en hurtig mus og en Razer BlackWidow er du klar til at takle hver en udfordring. Du kan skære vejen til din egen legende og blive den gamer, det altid var mening du skulle være. Så længe du har det rigtige udstyr, er der intet, der står i vejen for dig.

Hvis du lever og ånder for esport, så er en Razer BlackWidow ligeledes sagen. Razer laver generelt ikke produkter, der ikke er toptunede til esport, medmindre de er specifikt lavet til noget andet – som for eksempel Razer Naga, der er en gaming mus specielt lavet til MMO’er. Da Razer BlackWidow er et alsidigt gaming tastatur, betyder det, at det ligeledes fungerer helt vildt godt til konkurrenceprægede computerspilstitler.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål til vores sortiment af gamer keyboards, og i særdeleshed til Razer BlackWidow? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os! Hos Føniks Computer sidder vores kundeservice glade og klar til at svare på alle dine spørgsmål. Du kan med fordel få fat på os via chatten her på siden, via email eller ved at ringe til os. Vi skal nok hjælpe dig med at finde lige det gaming tastatur, der passer bedst til dig. Så snart du har bestemt dig for et tastatur og bestilt det, skal vi nok sende det fragtfrit til dig via GLS.