Har du e-sport i dine blodårer? Skal du bruge et nyt gamer tastatur? Så står vi ved Føniks Computer klar med det helt rigtige valg til dig. Razer Huntsman er en serie af gaming keyboards, der er skabt til e-sport. De er robuste og lynende hurtige – bare 0,2 millisekunder efter du klikker på en tast, bliver det registreret af din Razer Huntsman og dens avancerede Razer Optical Switch teknologi. Det bliver derfor ikke nemt at finde et tastatur, der har lige så høj ydeevne som disse avancerede kraftkarle. Hvis du er til lækker RGB-belysning, som du helt selv kan styre og konfigurere alt efter eget ønske, er dette også de helt rigtige keyboards at kigge på. Vil du gerne have dit tastatur med dig på farten, eller mangler du bordplads, så kan du med fordel se på en Razer Huntsman Mini – de har næsten al kraften de standard versioner besidder, men det er her pakket ind i en net lille sag. Lyder en Razer Huntsman som noget for dig? Så skal du endelig bare se dig om her på siden.

Resultater: 11
Resultater: 11


loader

Razer Huntsman close-up banner.

Razer Huntsman – lynhurtigt gaming keyboard

Hvis du vil have et ekstremt hurtigt gamer tastatur, hvor tasterne næsten er hurtigere end dine fingre, så skal du kigge på Razer Huntsman serien.  Denne serie af keyboards fra Razer er specielt designede til at være så hurtige og effektive som overhovedet muligt. De er derfor perfekte til gameren, der elsker konkurrenceprægede online spil, hvor du gerne vil have hver en fordel, du kan få fingrene i.

Hos Føniks Computer går vi meget op i gaming, og vi har derfor en brændende passion for gode gaming tastaturer. Her er Razer nogen af de førende på markedet, og det glæder os derfor at have et bredt sortiment af Razer tastaturer. Toppen af poppen her er Razer Huntsman, selvom Razer BlackWidow og Razer Ornata ej bør glemmes. Med en Razer Huntsman får du et tastatur, der er et hundrede procent ydeevne. Disse optiske gaming keyboards bruger al den nyeste teknologi fra Razer, og de er derfor endt med at have nogle helt vilde specifikationer, der hjælper dig, når du gamer, samt forbedrer din gamingoplevelse markant.

Specifikationer ud over det sædvanlige

Det er nemt bare at sige, at en Razer Huntsman er et godt tastatur. Det kan enhver gøre, og det er ekstra nemt, når det er Razer, der bakker om omkring udsagnet. Det siger dog en hel del, når man også kan bakke det op ved at pege på specifikationerne på denne serie af tastaturer. For Razer Huntsman er en serie af tastaturer, der kan siges en hel del om. Nogle af de fedeste features ved dem er:

  • Razer Optical Switches
  • Holdbare og lækre keyboards
  • Razer Chroma RGB
  • Dit design – Razer Synapse

Razer Optical Switches

Teknologien bag tasterne er i den grad det mest spændende ved en Razer Huntsman, og med god grund. Tasterne på et tastatur er, trods alt, det vigtigste ved det. Det du kan glæde dig til ved Razer Optical Switches er intet mindre end den bedste ydeevne, du nogensinde har prøvet på et tastatur. I stedet for at bestå af en utallig mængde smådele og aktivering via kontakt af metal, så fungerer Razer Optical Switch med aktivering via lys. Når du trykker knappen ned, er der en lysstråle, der kan nå et punkt, som det før ikke kunne. Når denne lysstråle når dette punkt, så registreres dit klik på tastaturet. Dette giver en responstid på 0,2 millisekunder, hvor andre keyboards har en responstid på 0,7 til 2 millisekunder. Det går i den grad hurtigt!

Razer Huntsman er derfor hurtigere til at opfange dine klik, sammenlignet med andre gamer tastaturer på markedet. Samtidig kræver tasterne også kun, at du trykker ned med et pres på 45 gram, så ikke nok med at tasterne er lynhurtige, så er de også ekstremt responsive. Samtidig er tasterne på denne serie af tastaturer også blevet balanceret rigtig godt. Ofte kan en tast føles lidt vaklende, hvis du ikke trykker direkte i midten af den, og i værste tilfælde aktiverer den overhovedet ikke, bare fordi du rammer lidt i nærheden af kanten. Stabiliteten i en Razer Huntsman betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt du rammer direkte på tasten eller lidt til den ene side – når du trykker, skal det nok blive opfanget.

God stil og holdbarhed

En anden fed ting ved en Razer Huntsman er, at det er nogle utroligt holdbare keyboards. I stedet for ABS-plastik bruger de dobbelte lag af PBT-plastik til tasterne. Disse taster bliver ikke sådan lige slidt ned, og tal, bogstaver og tegn på dem er dermed umulige at slide væk. Du kan derfor roligt hamre løs i årevis, før du behøver at overveje et nyt tastatur. Der er flere hundrede af millioner af klik på tasterne i en Razer Huntsman – det er nærmest umuligt at bede om mere på denne front. Og du behøver ikke bekymre dig om trælse lyde – med Sound Dampening Foam bliver akustikken markant forbedret, så du får de samme lækre klik, du er vant til, men med de trælse og skærende metallyde sorteret fra.

Razer Huntsman close-up billede.

Razer Chroma RGB

Razer Huntsman har utroligt nem adgang til Razer Chroma RGB. Med RGB-belysning bliver dit tastatur til et lysshow under dine fingre, der får dig til at ligne en futuristisk hacker, når du hurtigt og flydende lader dine hænder danse hen over din Razer Huntsman. På nogle modeller er der endda mulighed for at få RGB-belysning per knap, så du virkelig kan gå amok med, hvordan du har lyst til, at alt RGB-lyset skal tage sig ud. Du får derfor ikke bare et stærkt og hurtigt tastatur med en Razer Huntsman, du får også et fedt og stilrent tastatur.

Udnyt mulighederne ved Razer Synapse

Og hvis alt det andet ikke skulle være nok, så har Razer Huntsman også adgang til 5 forskellige profiler på keyboardet, som du selv kan konfigurere. På den måde kan du hurtigt og uden problemer sætte dit keyboard, dets macroer og alt andet op, så det passer perfekt til forskellige computerspil du spiller. Du får derfor et højteknologisk tastatur af karat, når du investerer i en Razer Huntsman.

Razer Huntsman eller Razer Huntsman Mini?

Skal det være stort eller småt? Tenkeyless og mini keyboards er blevet utroligt populære, men de er ikke nødvendigvis for alle og enhver. Det handler derfor om at finde ud af, hvorvidt du har behov for, eller lyst til at bruge, en Razer Huntsman Mini eller dens storebror. Standardmodellen er præcis sådan, som man regner med, og den gør det den gør til perfektion. Der hvor Razer Huntsman Mini skiller sig ud, er ved at det er et mindre tastatur, og Razer Huntsman Mini er derfor nem at have med sig, eller at finde plads til på et trangt skrivebord. Manglende knapper som F-knapperne og lignende ligger tilgængelige med genveje i tastaturet, og du kommer derfor ikke til at mangle dem. Razer Huntsman Mini er derfor det perfekte gaming keyboard, hvis du foretrækker et mindre design, som du nemt kan have med på farten.

Perfekt design til e-sport

Hvis du er en e-sportsentusiast, så er en Razer Huntsman det perfekte gaming tastatur til dig. Knapper der aktiverer på 0,2 millisekunder, efter at du har klikket, er en drøm at have at gøre med. Du kommer ultimativt bare til at være hurtigere end dine modstandere, og jo hurtigere du er, jo bedre står du også på scenen, imens spotlightet har dig i fuld fokus. Samtidig står hver en modstander tilbage i en støvsky bag dig, imens du tordner derudaf med din Razer Huntsman. Det er de ultimative esports tastaturer designet af Razer.

Overvej andet Razer udstyr

Du kommer rigtig langt med en Razer Huntsman og en stærk gaming computer. Der er dog også andet gamer udstyr, du med fordel kan overveje, hvis du allerede er i gang med at opgradere dit tastatur til en Razer Huntsman. Du kunne for eksempel med fordel se på en af de verdensberømte Razer mus. Razer DeathAdder er af mange kendt som verdens bedste gamer mus, og selveste League of Legends kongen Faker brugte en Razer DeathAdder V2 i mange år. Ellers er en Razer Viper, eller en Razer Viper Ultimate, oplagte til e-sport, og Razer Naga er den perfekte mus til MMORPG'er. Det hele kan toppes af med et fantastisk Razer Headset, hvor især Razer Kraken og Razer BlackShark V2 er favoritterne iblandt fans.

Har du spørgsmål til Razer Huntsman serien? Så tag endelig fat i vores kundeservice. På mail, på chat eller på telefon – vi skal nok være der og gøre kål på din tvivl. Så snart du har fundet en Razer Huntsman, du gerne vil have, så bestiller du den bare. Ligegyldigt hvilken Razer Huntsman, du har forelsket dig i, så skal vi nok sende den fragtfrit til dig med GLS.