Har du esport i dine blodårer? Skal du bruge et nyt tastatur? Så står vi ved Føniks Computer klar med det helt rigtige valg til dig. Razer Huntsman serien af tastaturer er som skabte til esport. De er robuste og lynende hurtige – bare 0,2 millisekunder efter du klikker på en knap, bliver det registreret af din Razer Huntsman og dens avancerede Razer Optical Switch teknologi. Det bliver derfor ikke nemt at finde et tastatur, der har lige så høj ydeevne som en Razer Huntsman. Der er også lækker RGB-belysning, du selv kan styre, alt efter hvad du er til. Har du ikke særlig meget bordplads, eller skal du ofte have dit tastatur med dig, kan vi foreslå en Razer Huntsman Mini – Razer Huntsman Mini har næsten al kraften dens storebror besidder, men det er her pakket ind i en net lille sag, du uden problemer kan have med dig over alt. Lyder en Razer Huntsman som noget for dig? Så se dig om her på siden.

Resultater: 4
Resultater: 4


loader

Razer Huntsman – lynhurtigt gaming keyboard

Hvis du vil have et ekstremt hurtigt gaming keyboard, hvor tasterne næsten er hurtigere end dine fingre, så skal du kigge på Razer Huntsman serien.  Denne serie af keyboards er specielt designede til at være så hurtige og effektive som overhovedet muligt. De er derfor perfekte til gameren, der elsker konkurrenceprægede online spil, hvor du gerne vil have hver en fordel, du kan få.

Hos Føniks Computer går vi meget op i gaming, og vi har derfor en brændende passion for gode gaming tastaturer. Her er Razer nogen af de førende på markedet, og det glæder os derfor at have et bredt sortiment af tastaturer fra dem. Toppen af poppen her er Razer Huntsman og Razer Huntsman Mini. Med en Razer Huntsman får du et tastatur, der er et hundrede procent ydeevne. Disse optiske gaming keyboards bruger al den nyeste teknologi fra Razer, og de er derfor endt med at have nogle helt vilde specifikationer.

Specifikationer ud over det sædvanlige

Det er nemt bare at sige, at en Razer Huntsman er et godt tastatur. Det kan enhver gøre, og det er ekstra nemt, når Razer er producenten der bakker det op. Det siger dog en hel del, når man også kan bakke det op ved at pege på specifikationerne ved denne serie af tastaturer. For Razer Huntsman er en serie af tastaturer, der kan siges en hel del om.

Først og fremmest har både Razer Huntsman og Razer Huntsman Mini nem adgang til Razer Chroma. Med RGB-belysning bliver dit tastatur til et lysshow under dine fingrer, der får dig til at ligne en futuristisk hacker, når du hurtigt og flydende lader dine hænder danse hen over din Razer Huntsman. På nogle modeller er der endda mulighed for at få RGB-belysning per knap, så du virkelig kan gå over bord med, hvordan du har lyst til, at det hele skal foregå. Du får derfor ikke bare et stærkt og hurtigt tastatur med en Razer Huntsman, du får også et fedt og stilet tastatur.

En anden fed ting ved en Razer Huntsman er, at det er nogle utroligt holdbare keyboards. I stedet for ABS-plastik bruger de dobbelte lag af PBT-plastik til tasterne. Disse taster bliver ikke sådan lige slidt ned, og tal, bogstaver og tegn på dem er umulige at slide væk. Du kan derfor roligt hamre løs i årevis, før du behøver at overveje et nyt tastatur. Der er flere hundrede af millioner af klik på tasterne i en Razer Huntsman – det er nærmest umuligt at bede om mere på denne front. Og du behøver ikke bekymre dig om trælse lyde – med Sound Dampening Foam bliver akustikken markant forbedret, så du får de samme lækre klik, du er vant til, men med de trælse og skærende metallyde sorteret fra.

Teknologien bag tasterne er i virkeligheden også det mest spændende ved en Razer Huntsman, og med god grund. Tasterne på et tastatur er, trods alt, det vigtigste ved det. Derfor håber vi du er klar til at høre om Razer Optical Switches. De giver dig den bedste ydeevne du nogensinde har prøvet på et tastatur. I stedet for en utallig mængde smådele og aktivering via kontakt af metal, så fungerer Razer Optical Switch med aktivering via lys. Når du trykker knappen ned, så tillader du en lysstråle at komme igennem. Når denne lysstråle når den anden side, så registreres dit klik. Dette giver en responstid på 0,2 millisekunder, hvor andre keyboards har en responstid på 0,7 til 2 millisekunder.

Razer Huntsman er derfor i den grad hurtigere til at opfange dine klik! Samtidig kræver de også kun, at du trykker ned med 45 gram af tryk, så det er virkelig nogle taster, der responderer ekstremt godt. Samtidig er tasterne på denne serie af tastaturer også blevet balanceret rigtig godt. Ofte kan en tast føles lidt vaklende, hvis du ikke trykker direkte i midten af den, og i værste tilfælde aktiverer den overhovedet ikke, bare fordi du rammer lidt i nærheden af kanten. Stabiliteten i en Razer Huntsman betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt du rammer direkte på tasten eller lidt til den ene side.

Og hvis det ikke skulle være nok, så har Razer Huntsman Mini og dens storebror også adgang til 5 forskellige profiler på keyboardet, som du selv kan kode og designe. På den måde kan du hurtigt og uden problemer sætte dit keyboard, dets macroer og alt andet op, så det passer perfekt til forskellige spil. Om du skal bruge en hurtig lille sag som Razer Huntsman Mini, eller om dens storebror passer dig bedre, så kan du være sikker på, at du får nogle ekstremt gode tastaturer.

Razer Huntsman eller Razer Huntsman Mini?

Skal du lege med lillebror eller storebror? Ofte handler det om at finde ud af, hvorvidt du skal bruge en Razer Huntsman Mini eller ej. Standardmodellen er standard, og den gør det den gør til perfektion. Der hvor Razer Huntsman Mini skiller sig ud, er der, hvor du finder ud af, om den er noget for dig. Det er et mindre tastatur, og Razer Huntsman Mini er derfor nem at have med sig, eller at bruge hvis du mangler bordplads. Manglende knapper som F-knapperne og lignende ligger tilgængelige med genveje i tastaturet, og de er derfor ikke reelt manglende. Razer Huntsman Mini er derfor det perfekte gaming keyboard, hvis du foretrækker et mindre design, som du nemt kan have med på farten, og hvor dine hænder passer perfekt på.

Perfekt design til esport

Hvis du er en esportsentusiast, så er en Razer Huntsman det perfekte gaming tastatur til dig. Knapper der aktiverer på 0,2 millisekunder, efter at du har klikket, er en drøm at have at gøre med. Du kommer ultimativt bare til at være hurtigere end dine modstandere, og jo hurtigere du er, jo bedre står du også på scenen. Samtidig står hver en modstander bare tilbage i en støvsky bag dig, imens du tordner derudaf med din Razer Huntsman eller Razer Huntsman Mini. Det er de ultimative esports tastaturer designet af Razer.

Har du spørgsmål til Razer Huntsman serien? Så tag endelig fat i vores kundeservice. På mail, på chat eller på telefon – vi skal nok være der og gøre kål på din tvivl. Så snart du har fundet et Razer Huntsman tastatur, du gerne vil have, så bestiller du det bare. Om det er Razer Huntsman Mini eller en anden Razer Huntsman, du har forelsket dig i, så skal vi nok sende den fragtfrit til dig med GLS.