Resultater: 4
Resultater: 4


loader

Razer Huntsman Mini – Maksimal fart i en kompakt størrelse

Et af de mere populære gamer tastaturer på markedet er en Razer Huntsman. Det er en fantastisk nyhed fra den verdenskendte producent, og det er toptunet til gaming på højt niveau.

Nogen folk foretrækker dog et mindre tastatur, enten fordi der ikke er så meget plads på skrivebordet, eller fordi man ønsker at bringe det med sig på farten. Det betyder dog ikke, at du behøver få fat i et dårligt keyboard.

Der er mange mini keyboards og tenkeyless keyboards på markedet, og Razer Huntsman Mini er her et af de bedste og mest populære valg.

På mange måder er Razer Huntsman Mini meget ligesom sin storebror. Den er fyldt med stærk hardware, der er med til at give dig et tastatur, der har maksimal fart på, når du sidder og gamer, men alt sammen imens det er skaleret ned til at en kompakt og handy størrelse.

Du kan derfor se frem til en lang række lækre funktioner og fede specifikationer, der kommer til at gøre det til en oplevelse ud over det sædvanlige, når du endelige sidder med en Razer Huntsman Mini.

  • Razer Optical Switches
  • Fantastisk og småt design
  • Razer Chroma RGB
  • Ultimativ tilpasning – Razer Synapse

Når hvert et klik gælder – Razer Optical Switches

Hvis der er én ting, der er helt sikkert, så er det, at det vigtigste ved et gamer tastatur er tasterne. Der er blevet arbejdet minutiøst og helt ned i detaljerne på Razer Huntsman Mini, så du får et avanceret top-of-the-line gamer keyboard, hvor tasterne er udviklede med den nyeste teknologi fra Razer.

Der er her tale om Razer Optical Switches. De fleste taster fungerer ved, at du trykker en tast ned, og når den rammer bunden, så bliver tasten aktiveret.

Razer Optical Switches fungerer i stedet ved, at når du trykker tasten ned, så er der en lysstråle, der ikke længere er blokeret af tasten, og idet den går igennem, så bliver tasten aktiveret. De fleste tastaturer har en responstid på 0,7 til 2 millisekunder. Razer Huntsman Mini og dens Optical Switches er i stedet helt nede på 0,2!

Razer Huntsman Mini er derfor et utroligt hurtigt tastatur, og det er oplagt til e-sport med fart over feltet. Tasterne på disse tastaturer er også utroligt responsive, og du skal kun trykke ned med et pres på 45 gram, for at der begynder at ske noget.

Derudover er der også god balance i tasterne på Razer Huntsman Mini, så de skal nok opfange at du trykker, selv hvis du rammer på kanten af dem. Du får dermed både fart, balance og god respons, når du sidder med Razer Huntsman Mini foran dig. Hvis hvert et klik gælder, så er dette det perfekte tastatur.

Minimalistisk design på et hårdført keyboard

Den oplagte forskel imellem Razer Huntsman Mini og dens storebror er selvfølgelig størrelsen. Razer Huntsman Mini er helt nede på en formfaktor på 60%, så der er i den grad blevet sparet på pladsen her.

Du mangler så F-tasterne, men du kan selvfølgelig tilgå dem via genvejstaster. Det er det perfekte valg af keyboard, hvis du har brug for noget, der er småt og let at håndtere.

Selve tasterne på en Razer Huntsman Mini er også vildt holdbare, og de er nærmest umulige at slide op. De er nemlig lavet med dobbelte lag af PBT-plastik, så selv efter millioner af klik kommer du til at kunne se bogstaver, tal og tegn på dine taster.

Det er derfor også nogle hårdføre tastaturer, der kan holde i mange år fremefter, selvom du sikkert kommer til at bruge din Razer Huntsman Mini hele tiden.

Razer Chroma RGB giver den fedeste belysning

For mange er stemningen rigtig vigtig, når de sidder og gamer. En af de bedste måder, at skabe den rigtige stemning på, er ved at have RGB-belysning i dit udstyr, og her er Razer Huntsman Mini helt perfekt.

Disse små tastaturer har lækker RGB-belysning, som du nemt kan skifte til at passe til dig via genvejstaster på tastaturet. Det bliver derfor noget af et dansegulv under dine fungre, som det til tider kan være svært at holde øjenen fra.

Spil på din måde med Razer Synapse

Hvis du gerne vil tage Razer Chroma RGB til et helt nyt niveau, så kan det være værd at læse om Razer Synapse her i vores blog. Kort sagt, så lader Razer Synapse dig selv lave makroer, lave RGB-belysning på din måde, og meget mere.

Det er derfor super smart at downloade, når du sidder med en Razer Huntsman Mini. Så kan du selv ændre på småting ved tastaturet, og ved andet Razer udstyr, du måtte sidde inde med, så du i sandhed kan game på din måde.

Vil du vide mere?

Vil du gerne vide mere om Razer Huntsman Mini? Vores kundeservice står altid klar i vores åbningstider og vil hellere end gerne hjælpe dig. Det er trods alt en del af vores opgave, at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tastatur.