Hos Føniks Computer ved vi godt, at det er vigtigt at vælge det rigtige gaming keyboard, når du skal være klar til at game. For en optimal oplevelse bør du derfor få fingrene i en Logitech gamer tastatur, da disse er hurtige, præcise og ergonomiske. Logitech er nemlig blevet mestre i at lave ergonomiske tastaturer i ekstremt høj kvalitet. Derfor har vi samlet et kæmpe sortiment af Logitech gamer tastaturer, der alle er lynhurtige, samt skåner din håndled og fingre, når du sidder i de lange gaming sessions. Om du skal bruge et mekanisk Logitech gaming keyboard tastatur med masser af lyd i hvert et klik, eller om det skal være en næsten lydløs model, så har vi det, du skal bruge. Se vores sortiment af trådløse og kabel Logitech gamer tastaturer nedenunder, hvor vi har Logitech Gaming tastatur serier som blandt andet G915, Logitech G PRO KDA, G815 og mange flere. Det rigtige udstyr er vigtigt til gaming, og det bliver ikke meget bedre, end med et Logitech gaming keyboard.

Resultater: 66
Resultater: 66


loader

Logitech G915 close-up banner.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket gaming tastatur er bedst?

Der findes ikke ét bedste tastatur, da det kommer meget an på dine behov. Der er dog nogle, som hver især i 2022 er testet til at være bedre end de fleste andre. Der er tale om: Razer Huntsman V2 analog, Logitech G915 TKL Lightspeed, Roccat Vulcan TKL Pro, Corsair K95 RGB Platinum og Razer Huntsman Tournament Edition. Disse er alle nogen af de bedste tastaturer fra 2022.

Hvorfor virker mit Logitech tastatur ikke?

Tjek om der er tændt for tastaturet, og om det er tilsluttet strøm og din computer. Hvis det stadig ikke virker, så prøv at frakoble tastaturet fra strøm og computer, vent et par minutter og tilslut det derefter igen. Eventuelt kan du genstarte din computer, det fikser mange underlige problemer. Prøv herefter at tilslutte tastaturet en anden computer – virker det stadig ikke, er det nok i stykker.

Hvad betyder FN på tastaturet?

FN er en ekstra tast på tastaturet, som giver dig adgang til flere sæt af kommandoer. Du kan ofte holde den i bund og trykke på eksempelvis F-tasterne øverst på tastaturet, for at sætte andre tegn ind end tasterne ellers gør, eller for at tilgå andre funktioner.

Hastighed. Nøjagtighed. Holdbarhed. 

Dette er mottoet for designet hos Logitech gamer tastaturer, der alle er tastaturer specifikt lavet til gameren, der vil have en mere flydende og gennemgående spiloplevelse. Logitech gamer tastaturer er designet med teknologi og materialer, der fokuserer på den ultimative gaming oplevelse – for hver en gamer fortjener gaming i særklasse. Fordelene ved at vælge et Logitech gaming keyboard er, at der gennem hele processen er tænkt på, hvordan tastaturet kan indgå i den fulde gaming oplevelse, hvorfor Logitech G Hub, som er gaming softwaren bag Logitechs gaming serie, tillader at alle LIGHTSYNCH produkter har deres farve og profil synkroniseret. Du har dermed muligheden for at inddele tasterne på dit Logitech gamer tastatur i flere forskellige farvezoner for en federe gaming oplevelse.

Logitech gamer tastatur – nå det næste niveau 

Det er vigtigt at vælge et ordentligt gamer tastatur, hvis du spiller computerspil i længere tid af gangen, da de både ergonomisk og funktionelt er lavet til længere gamingsessioner end almindelige tastaturer. Yderligere, så er de lavet med specifikationer, der er beregnet til gaming i modsætning til almindelige tastaturer, hvor de blandt andet kan have funktioner som anti-ghosting, der er vigtigt i forhold til, at tastaturet kan registrere dine kommandoer – også selvom du trykker flere taster ned på en gang. Logitech gaming keyboards er derfor skabt specifikt til gaming verdenens formål, hvor funktionaliteten er tænkt ind med konfigurationen af tasterne, hvilke kommandoer de har, og lyset der vises på dit tastatur, alt efter hvilket spil du spiller.

Når du vælger dit nye gamingtastatur, så er det også vigtigt at tilpasse det til dine behov, og her giver Logitech gamer tastaturer dig muligheden for at vælge, alt efter tastatur-serien, den slags taster, der passer bedst til dig. Alt efter hvilket Logitech gamer tastatur der vælges, er det muligt at vælge mellem flere forskellige typer af mekaniske taster til dit tastatur: Romer-G Tactile, Romer-G Linear og GX Blue er blandt nogle af mulighederne for typer af mekaniske taster for blandt andet Logitech Gaming G512 tastaturet. Hvis du er mere til mekaniske tastaturer med den velkendte kliklyd, når der tastes, så er der også Logitech G PRO KDA med GX Clicky-taster, der er bygget til at præstere ved esportsturneringer, hvor tasterne reagerer øjeblikkeligt og er mere robuste og pålidelige.

Yderligere, så giver Logitech gaming keyboards dig også muligheden for at bestemme helt over, hvordan dit gaming setup på skrivebordet skal se ud, og om du skal have et Logitech gamer tastatur der er trådløst eller med kabel. Et trådløst Logitech gamer tastatur giver dig muligheden for mere bevægelsesfrihed og et mere ryddet skrivebord, imens et Logitech gaming keyboard med kabel tillader mere fejlfri kommunikation mellem tastatur og computer, når der skal games – her er der heller ikke risiko for at tastaturet løber tør for strøm, mens du er i en online gaming session. Det er også værd at huske, at hvis du har et fedt Logitech gaming keyboard, så passer det perfekt sammen med en fed stationær gamer pc.

Logitech G915 TKL close-up billede.

Logitech gamer tastaturer med programmerbare G-taster 

Hvad end du vælger af Logitech gaming keyboards, så er der noget for hver en smag her hos Føniks Computer. I Logitech G-serien er der dedikerede programmerbare G-taster, der kan programmeres med brugerdefinerede makroer og app-specifikke kommandoer. Dette giver dig muligheden for at vælge præcist hvilke kommandoer, du vil have adgang til gennem G-tasterne i hvilket som helst spil, så du let kan udføre komplekse handlinger nemt og hurtigt med et tryk på en knap. Logitech G Hub giver dig en let tilgængelig muligheden for at konfigurere og administrere profiler, kommandoer, og meget mere, hvor det er muligt at tilpasse G-tasterne efter individuelle spil og apps, alt efter dine specifikke behov og gaming præferencer. Du kan derfor komme utrolig langt med et Logitech gamer tastatur, der har G-taster.

Logitech G Hub optimerer og tilpasser sig til din gaming oplevelse

Logitech G Hub er en universal platform til optimering og tilpasning af alt Logitech G-udstyr: mus, tastaturer, headset, højtalere og webcams, hvilket åbner op for kreative muligheder for gameren, der vil have kontrol over den fulde gaming oplevelse. Ved at bruge Logitech G Hub er det muligt at konfigurere flere funktioner på dit Logitech gamer tastatur, blandt andet kan du konfigurere dit tastatur med G-knapper, konfigurere funktionerne af de enkelte taster og kreere brugerdefinerede tastekombinationer for en mere smooth gaming oplevelse, hvor der også kan oprettes mere avancerede makroer. G Hub er altså perfekt til gameren, der bruger et Logitech gamer tastatur.

Igennem G hub får du også mulighed for at programmere flere Logitech enheder inden for serien LIGHTSYNCH. Heriblandt alle Logitech gamer tastaturer inden for LIGHTSYNCH serien, hvor du igennem Logitech G Hub kan synkronisere farve-og lyseffekter med andre LIGHTSYNCH RGB-enheder, hvor der gennem LIGHTSYNCH-effekter kan vælges mellem 16,8 millioner forskellige farve kombinationer for en mere levende gaming opsætning med reaktiv belysning. Den reaktive belysning reagerer på næsten alt i dit computerspil, som for eksempel eksplosioner nær dig, når du tager skade fra fjenderne, når du bruger dine healende evner på dig selv eller en medspiller, eller når du opdager et nyt område i spillet. Det hele kan få dine RGB-enheder til at lyse op, inklusiv dit Logitech gaming keyboard.

For en optimeret brug af Logitech G Hub er det også muligt at oprette flere spilleprofiler, hvor det er let og hurtigt at administrere og skifte blandt profilerne, selv imens du er i gang med et spil. Disse spilleprofiler giver dig derfor den fulde kontrol over blandt andet de enkelte spilkarakterers evner og særlige angreb, imens du gamer med andre. Det er også muligt at downloade profiler oprettet af andre gamere, professionelle esportsudøvere og populære streamere, og selv at dele dine egne profiler så andre kan få adgang til dem. Logitech G Hub giver dig muligheden for at afprøve dit Logitech gamer tastatur på en helt ny måde.

Har du nogle spørgsmål angående vores Logitech gamer tastaturer?

Hos Føniks Computer er vi altid parate til at hjælpe dig, så hvis du har nogle spørgsmål til vores Logitech gamer tastaturer, så er du mere end velkommen til at kontakte os på vores mail eller over chatten, hvor vi sidder parate til at hjælpe. Vi står naturligvis også til rådighed, hvis du har spørgsmål til andre gaming produkter end lige Logitech gamer tastaturer, da vi altid er klar på at guide dig gennem gamer verdenen. Så tag endelig fat i os og stil os dine spørgsmål – send os en mail, en chatbesked eller ring. Så tager vi en snak, og hjælper dig så godt vi overhovedet kan.