Logitech headset banner.


Ønsker du at få fuldt udbytte af lyden, når du hører musik, ser film og spiller computerspil? Vil du samtidig gerne holde det tæt ved livet, i stedet for at resten af verden skal være med? Så foreslår vi hos Føniks Computer, at du tager et kig på vores lækre Logitech headsets. Her på siden har vi samlet et kæmpe sortimen af Logitech headsets i høj kvalitet, og de formår virkelig at løfte lyden til nye højder i alle sammenhænge. Uanset om du har brug for en god og billig model, eller om du skal bruge et avanceret produkt med adskille smarte funktioner, så kan her på siden du uden tvivl finde, hvad du leder efter. Det er lige meget, om du skal bruge et Logitech headset til hverdag og rejsen, eller om du er den vildeste gamer, der skal bruge det bedste udstyr – hvis der er nogen, der har sørget for at lave høretelefoner til det hele, så er det Logitech. Det er også ligegyldigt, om du er til kabel eller trådløs teknologi; her på siden kan du finde Logitech headsets, der har lige det, du går og leder efter. Kig dig endelig omkring og bliv inspireret af vores store udvalg.

Resultater: 92
Resultater: 92


loader

Logitech headsets leverer suveræn lyd og stilsikkert design

Aldrig har det været nemmere at få adgang til gode musik, film og bogoplevelser, hvor lyden er imponerende og suværen. Gennem Spotify, Netflix, Mofibo og andre streamingtjenester kan man nu høre sin yndlingsmusik og se fremragende film og serier stort set alle vegne – i sofaen, på busturen eller endda, når man går en tur. Men det kræver dog et par ordentlige hovedtelefoner, og her kommer Logitech headsets ind i billedet igennem. Både fordi håndholdte enheder som telefoner, tablets og bærbare computere sjældent har særligt gode højtalere, men også fordi vi selvfølgelig nødigt vil forstyrre andre, hverken i hjemmet, på arbejdet eller i offentligheden.

Med de lækre headsets fra Logitech får du skarp og krystalklar lyd til en god pris. Samtidig undgår du at se alt for verdensfjern ud – selv med store hørebøffer – da Logitech headsets kommer i mange flotte og varierede designs, alt efter om de egner sig bedst til gaming, afslapning eller professionelt arbejde. I vores store udvalg af Logitech headsets kan du finde alt fra gaming headsets med indbygget mikrofon til trådløse headsets til professionelt arbejde og smarte earbuds, der er særligt anvendelige på farten og i det offentlige rum. Logitech headsets giver dig blandt andet følgende fordele:

  • Støjreducerende egenskaber – i både headset og mikrofon
  • Nem tilslutning – USB, Bluetooth eller 3,5 mm jackstik alt efter model
  • Mulighed for at justere lydstyrke direkte på dit headset

God lyd uanset hvor du befinder dig

Schweiziske firmaer er traditionelt set kendt for deres høje kvalitet, og det gælder også for Logitech med base i Apples tæt på grænsen til Frankrig. Heldigvis er hardware- og tilbehørproducenten ikke berygtet for de høje priser, der ofte er bagsiden af medaljen, når det kommer til schweiziske ure og andet luksusudstyr. Tværtimod leverer Logitech headsets fremragende designs, lang batteritid og ikke mindst god lyd til en konkurrencedygtige pris, der har vundet dem store markedsandele.

Med et headset fra Logitech om ørene går lyden klart igennem takket være en lav harmonisk forvrængning og solid frekvensrespons. Den kraftige bas gør det muligt at opleve alle de eksplosive effekter i computerspil og actionfilm, ligesom det løfter beatet til nye højder, når du hører din yndlingsmusik. De små og praktiske earbuds fra Logitech leverer også god lyd, størrelsen taget i betragtning, men kan selvfølgelig ikke helt matche et traditionelt Logitech headset. Til gengæld egner de sig glimrende til rejser, ferie, pendlerture og lignende.

Praktiske Logitech headsets til gameren

Når snakken falder på de nyeste computerspil, er det ofte gameplay og grafiske landvindinger, der bliver diskuteret på gamingsider og diverse diskussionsfora. Det betyder dog langt fra, at lyden er ligegyldig. De fleste spilstudier hyrer nu om dage professionelle komponister og kendte voice actors, ligesom der bliver brugt mange kræfter på at finpudse hver enkelte lydeffekt til perfektion. For at få det meste ud af lydtæppet i moderne spil, kan det derfor betale sig at investere i et Logitech gamer headset.

Udover den gode lyd får du masser af praktiske funktioner med et Logitech headset til gaming. Det drejer sig blandt andet om:

  • Ti meters maksimal driftafstand og trådløs forbindelse
  • Op til 18 timers lyd på en opladning
  • Kompatibilitet med PC og spillekonsol
  • Indbygget støjreducerende mikrofon i mange modeller

Takket være et flot design med mulighed for mange spændende farvevarianter udover sort (hvid, blå, pink m.m.) og indbygget RGB-belysning er det ikke til at tage fejl af, hvilke Logitech headsets, der er skabt til gaming. Men det er ikke kun udenpå at produkterne markerer sig. Logitech headsets til gaming af typen LIGHTSPEED anvender en unik trådløs forbindelse via USB 2.0 port, der leverer lynhurtig lydrespons og længere batterilevetid (det er dog også muligt at tilslutte via Bluetooth.) De trådløse headsets fra Logitech egner sig glimrende til spillekonsoller som PlayStation og Xbox, hvor man typisk sidder langt fra skærmen, mens at modeller, der tilsluttes via 3,5 mm jackstik, mere er rettet mod gamer computere og endda ofte kan fås til en rigtig god pris.

God komfort og arbejdsvenlige funktioner

Arbejder du på et åbent kontor eller studerer du på en læsesal, kan et headset nogle gange være guld værd for produktiviteten. Ikke nok med at du kan motivere dig selv med din yndlingsmusik, så har du også mulighed for at lukke forstyrrende baggrundsstøj ude. De solide ørebøffer i Logitech headsets er med til at reducere baggrundsstøj og holde uønskede distraktioner ude, ligesom det højner kvaliteten af den lyd, du rent faktisk gerne vil høre.

Et andet praktisk element til arbejde, og ikke mindst samarbejde, er de støjreducerende mikrofoner, som er indbyggede i mange Logitech headsets. Mikrofonen bortfiltrerer baggrundsstøj, så du går klart igennem på opkald, videokonferencer og lignende. Den justerbare mikrofonarm gør det endvidere nemt at få den optimale lyd, samtidig med at du kan gemme mikrofonen af vejen, når du ikke bruger den.

Endelig er Logitech headsets designet til de lange arbejdsdage og intense gamingsessioner. De komfortable hovedbøjler holder hovedtelefonerne fast uden at være ukomfortable, selv ved bevægelse, og ørepuderne er polstret med tykt skum for mindst mulig belastning.

Find det rette headset fra Logitech

Hos Føniks Computer fører vi et bredt udvalg af smarte Logitech headsets til mange forskellige behov og prisklasser, og vi sørger løbende for at udvidede sortimentet, når producenten lancerer nye produkter. Ikke to Logitech headsets er helt ens, og derfor kan det være en god ide på forhånd at tænke over dine specifikke behov og efterfølgende tjekke specifikationerne for det produkt, du har i kikkerten. Eksempelvis er Logitech headsets i serien G435 særligt anvendelige til unge gamere, da den justerbare strop passer til selv små hovedstørrelser, mens at Logitech earbuds egner sig glimrende til brug uden for hjemmets fire vægge.

Uanset hvilket type Logitech headset du måtte have brug for, kan du med stor sandsynlighed finde det her på siden. For at lette købsoplevelsen er prisen, du ser, også den endelige. Vi har desuden fri fragt på alle vores Logitech headsets, tre ugers returret for ubrugte produkter og to års garanti. Skulle du have yderligere spørgsmål om headsets eller andre dele af vores store sortiment, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport.