Resultater: 32
Resultater: 32


loader

Hvilket headset skal du vælge?

Kunne du tænke dig et lækkert headset med rigtig god lyd, er det her hos Føniks Computer det skal findes. Uanset om du er ude efter in ear høretelefoner, et jeadset til erhverv, eller et lækkert gaming headset fra Legion Lenovo så du kan få hele lydbilledet med, er du kommet til det rette sted.

Vores udvalg består både af billige og avancerede varianter, og udvalget opdateres jævnligt med nye produkter. Forny din lydoplevelse og find den bedste løsning for dig blandt vores udvalg. Har du spørgsmål, er du som altid meget velkommen til at kontakte os via mail og telefon.

Hos Føniks Computer har vi headset til ethvert forbrug. Alle mennesker har deres egne præferencer i forhold til headset, og derfor har vi valgt at have et bredt sortiment af headsets fra Lenovo.

Det er forskelligt hvilken type headset folk bedst kan lide. Måske foretrækker du selv in ear høretelefoner, mens din bedste ven hellere vil have on ear høretelefoner.

Alle menneskers øre og hoved er forskelligt, og derfor kan det ene sæt hovedtelefoner sidde perfekt på dig, men det vil ikke føles behageligt for andre. Lige ledes er det ofte en præferencesag, om folk bedst kan lide med stof eller med læder. 

Overordnet kan man sige, at høretelefoner med læder ofte er bedre til at være lydisolerende, men kan dog ofte være meget varme. Her kan et headset med stof være mere behageligt i temperaturen, men her vil du stadig kunne høre dine omgivelser. Det kan dog også ofte være en fordel.

Nogle mennesker får klaustrofobi af headset med noise cancelling, mens andre finder det befriende, at de kan lukke sig inde i sin egen verden. Støjreducerende headset er også en god investering hvis du flyver meget, og gerne vil lukke støjen fra flyvemaskinen ude.  

Uanset om du lytter til meget musik, ser film med headset på, bruger dem til gaming eller på jobbet, så har Lenovo udviklet headset i topkvalitet. Det betyder også, at de kan forskellige ting, så de er specialiseret til det område, du gerne vil anvende høretelefonerne til. Det er smart, for så kan du få et perfekt headset, der opfylder de krav det skal. 

Derfor skal du vælge et headset fra Lenovo

Som værende forhandlere, skulle man tænke, at vi var nødsaget til at skrive positivt om produkterne fra Lenovo. Men vi mener det virkelig når vi siger, at høretelefoner fra Lenovo er af allerbedste kvalitet.

Lenovos headset er topklasse, der er perfekt lyd, de sidder virkelig godt på hovedet og så ser de bare mega fede ud. Vi er sikre på, at dine venner vil være møg misundelige, hvis du anskaffer dig et par høretelefoner fra Lenovo.

Lenovo Headset til arbejdet

Er du en vaskeægte kontormus, bruger du mange timer foran computerskærmen, og det er mange timer du har et headset på. Derfor er det også vigtigt, at du får høretelefoner som sidder ordentligt. Du får ondt i hovedet og bliver træt i nakken, hvis du skal sidde så mange timer, med et forkert headset.

Hos Lenovo har de naturligvis et stort udvalg af høretelefoner til erhverv, så du kan få det bedste til dig. Om du er til in ear, over ear, on ear, kablet eller trådløst headset er en smagsag. Det vigtigste er, at du kan holde ud at have det på i mange timer. 

Gamer Headset fra Legion Lenovo til den seriøse gamer

Er du seriøst gamer, skal du have et seriøst godt headset. Man kan ikke opnå gode resultater, hvis man ikke har et headset der dur. Tænk hvis du er midt i et game, og lyden forsvinder eller skratter, og du derfor ikke høre fjenden komme, eller din medspillers ordre. Det går ikke. 

Hos Føniks har vi et stort sortiment af gaming headset fra Lenovo.  Lenovos kendte brand i gamerverdenen hedder Legion og er i topklasse. Legion headset fås både kablet og som trådløst headset, så der er noget til enhver smag.

Om man er til kablede headsets eller trådløse gamer headset er forskelligt. Legion har begge dele, og er kendt for at være nogle af de bedste på markedet. De fås med surround sound, stereo og med et utal af fede lyd og lyseffekter. 

Trådløst headset

Er du på udkig efter et trådløst headset, har vi et stort udvalg fra Lenovo. Lenovos trådløse høretelefoner fås i mange forskellige prisklasser, og starter med en pris på ca. 400 kr og op til vores dyreste model til ca. 1.500 kr. Der er altså headsets i lige præcis den prisklasse, du kan og vil betale.

Det kommer også an på, hvad du skal bruge dem til og hvor ofte. Sidder du længe foran computeren hver evig eneste dag, har du nok behov for et par letvægts høretelefoner. Én ting er dog sikkert, og det er, at et trådløst headset er en sikker vinder.

In ear høretelefoner - få de bedste fra Lenovo

Er du mest til in ear høretelefoner? Det har Lenovo naturligvis tænkt på. Skal du i fitness eller ud på en løbetur, er det en fordel med in ear headset. Det giver dig en stor frihed og mulighed for at bevæge dig frit rundt, uden et stort og tungt headset på hovedet.

Hvis du godt kan lide at bevæge dig rundt når du arbejder og har møder, skal du kigge efter Øreproptelefoner med mikrofon. Det fås med et smart halsbånd, så du er sikker på de sidder hvor de skal, og du ikke taber dem på gåturen. 

Har du nogle spørgsmål til hovedtelefoner?

Hos Føniks Computer har vi et meget stort udvalg af høretelefoner til forskellige behov. Vi har stor ekspertise på området, og vil meget gerne hjælpe med at besvare dine spørgsmål.

Vi er selv meget glade brugere af headset fra Lenovo, og derfor kan vi guide dig til at vælge de perfekte høretelefoner til dig. Send os gerne en mail eller skriv til os på chatten, så svarer vi så hurtigt som muligt. Vi forstår om nogen hvor vigtigt det er, at vælge det rigtige headset, så du er altid mere end velkommen.