Resultater: 36
Resultater: 36


loader

FAQ

Kan jeg bruge AirPods til produkter, der ikke er fra Apple?

Ja, så længe de har bluetooth, så burde de fungere til næsten alt. Er du i tvivl, så spørg. VI kan ofte tjekke det for dig, så du er sikker.

Hvordan er jeres returret?

Vi har altid tre ugers returret på vores varer, så længe de er uåbnede. Det er derfor nemt at returnere dine AirPods, hvis du skulle fortryde købet.

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken model, du skal vælge, så kontakt os endelig for kompetent rådgivning og vejledning.

Apple er altid med fremme på det nye

Vi er kommet langt i høretelefonernes verden i de seneste år, og Apple er som altid selvfølgelig med på bølgen. Da de lancerede deres AirPods, opdagede folk hurtigt, hvor lækkert det var, at man ikke skulle have en ledning hængende ned til telefonen. De trådløse høretelefoner har næsten overtaget markedet, men da nogen stadig er glade for de gamle, så sælger vi selvfølgelig også de klassiske EarPods, som er høretelefoner med ledning.

Der er altså en mulighed for alle, så du skal bare beslutte dig for, hvad der passer bedst til dig og din livsstil. Der er i hvert fald et par høretelefoner fra Apple til dig, og du kan læse mere om de forskellige slags her.

Køb dine AirPods og EarPods hos Føniks Computer

Leder du efter Apple AirPods eller EarPods? Så er du endt i den rette kategori. Her finder du alle de lækre høretelefoner fra Apple. Der er både de trådløse AirPods og så EarPods, som har ledning, hvis man foretrækker det. Apple AirPods kommer i forskellige generationer, og du finder både modeller, der er in-ear og over-ear, så der er noget for alle. Med produkter er du garanteret høj kvalitet, som holder i lang tid. Da de forbinder med bluetooth, kan du både bruges til produkter fra Apple og andre mærker. Der er mange muligheder, og du kan se alle versionerne her.

Få musikken med overalt

Høretelefoner er fantastiske til mange ting, men de fleste bruger dem primært til musik. Med AirPods kan du lytte til musik hvor og hvornår du vil, nemt og let. Batteriet holder længe, så tag bare på tur med musikken i ørerne. 

De nye AirPods giver dig fænomenal lyd til musik. Du kan nyde dine yndlingssange i fulde drag.

AirPods er selvfølgelig også smarte til ting som lydbøger og podcasts, hvor lyden også er god.

En anden ting, som mange bruger dem til, er til at lave opkald. Med AirPods kan du være sikker på, at lyden er god i begge ender. Du kan tydeligt høre personen, som du snakker i telefon med, og dine AirPods har en god mikrofon, som nemt fanger din stemme, så du kan være sikker på, at den anden part også kan høre dig, selv hvis du for eksempel er udenfor. 

Der er altså rigtig mange muligheder, når det kommer til AirPods, så det er bare med at få dem bestilt hjem, så du kan begynde at få glæde af dem.

Mange synes også det er rart med forskellige typer til forskellige tidspunkter, så du kan overveje, om du skal forkæle dig selv med både et par in-ear AirPods og et par over-ear AirPods Max. Så er der lækker variation til dine ører.

Prøv Apple AirPods Max 

Det nyeste skud på stammen af høretelefoner fra Apple er AirPods Max. Det er de første over-ear AirPods. Her får du lækre hørebøffer, som sidder fast med bøjlen over hovedet. De er selvfølgelig stadig trådløse, så du har bevægelsesfrihed. Det betyder, at de også kan bruges til sport og andre aktive aktiviteter.

De holder batteri i helt op til 20 timer, så der er ekstra meget frihed, også når du er på farten. 

De har desuden aktiv støjreduktion og adaptiv transparent lyd, så du selv kan vælge, om du vil kunne høre omverdenen eller ej, på ethvert givent tidspunkt. 

Brug dine AirPods til mange devices

AirPods er ikke bare til din iPhone - de kan også bruges til alle andre Apple produkter med bluetooth, som din iPad, Mac computer og meget mere. Med de nyeste modeller kan du også hoppe direkte fra det ene device til det andet uden at pause din lyd. Er du kommet ind i toget, og vil du hellere have musikken fra din telefon til at komme fra din computer? Intet problem - du trykker blot, og så skifter den.

Du kan også bruge dine Apple AirPods til andre mærker, men hvis du vil udnytte dem fuldt ud, så skal de bruges med andre produkter fra Apple. De fleste af dem vil så også kunne dele oplader, og det er især smart, når man er på farten. Så fylder det hele lidt mindre i tasken, og det er jo altid rart.

Nyd det lækre, rene look med Apple

Udover at skabe fede produkter, der bare virker, så er Apple også kendt for deres stilrene design. Det gælder selvfølgelig også for deres høretelefoner. AirPods Max kommer i adskillige flotte farver, så du frit kan vælge, hvilke der passer bedst til din stil. 

De klassiske in-ear AirPods kommer en simpel hvid farve, som passer til alt. Selv deres lækre æske til opbevaring og opladning er i samme simple design, som passer diskret ind alle steder.

Forskellige funktioner i forskellige modeller

Det kan være svært at vurdere, hvilke AirPods der er det bedste valg for den enkelte. Derfor sidder vi altid klar til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke høretelefoner fra Apple, som passer bedst til dit behov og budget. Du kan både skrive og ringe, hvis du vil have fat i os. I vores åbningstid kan du ringe på 70 60 60 64 eller chatte med os live her på siden. Har vi lukket, så kan du altid sende en e-mail til kontakt@fcomputer.dk.

Lige meget hvor du kontakter os, så kan du være sikker på, at du får fat i en kompetent medarbejder, som kan hjælpe dig med dit valg og alle andre spørgsmål, som du måtte have.

Få AirPods leveret gratis

Det er rigtigt - vi tilbyder altid fri fragt.. Hvis du vil have dine AirPods leveret nemt og gratis, så vælg blot gratis levering når du tjekker ud her på siden. Det gælder for alle bestillinger - uanset størrelsen.

Mangler du oplader eller andet til dine AirPods, så kan du finde alle vores kabler lige her.