Føniks Computer leverer alt i kabler. Mangler du for eksempel et audio kabel, HDMI kabel, Firewire kabel, DisplayPort kabel, strømkabel eller en anden forbindelse til dit PC-udstyr og hardware, så kan du finde et omfattende udvalg til skarpe priser lige her på denne side. Vi har alle de velkendte former for kabler og kabeltilbehør, og du får dem til en rigtig god pris her hos Føniks Computer. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende vores sortiment, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 60 64. Se nærmere på vores store udvalg lige her og find nøjagtig den kabeltype du står og mangler.

Resultater: 10000
Resultater: 10000






loader

Alverdens kabler og kabeltilbehør til gode priser

Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af kabler til dit netværk, din PC og meget andet elektronik. Uanset dine specifikke behov kan du finde det rette kabel her hos Føniks Computer og tilmed til en meget fordelagtig pris.

På vores webshop har vi gratis fragt, hvilket vil sige, at den pris du ser her, er den endelige. Hos os finder du kabler, der løser enhver opgave, uanset hvilke enheder du skal forbinde.

Køb en kabeltype med de rette egenskaber og med en passende længde til de behov du har, uanset om det er i hjemmet eller på arbejdet. Det er vigtigt at have den rette hardware, og det hjælper vi dig gerne med.

Køb dit nye kabel online hos Føniks

Vi fører det kabel, du står og mangler. Find højhastighedskabler til lyd, billede, netværk eller hvilket som helst andet behov du måtte have. Køber du i dag, kan du derfor glæde dig til at modtage din ordre allerede inden for få dage.

Vores sortiment indeholder prisvenlige High Definition Multimedia Interface kabler, lagrings kabler, monitor kabler, parallel kabler, serielle kabler, specifikke kabler, strømkabler, telefon/modem kabler, USB hubs, USB kabler, video kabler og meget mere.

Dyk ned i udvalget lige her og find et audio kabel til lyd eller et displayport kabel der giver god opløsning og fantastisk opdateringshastighed. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.