Resultater: 560
Resultater: 560


loader

Hvad er en USB hub?

En USB hub er en enhed, du kan tilkoble andre enheder – oftest din computer eller din bærbar – for at du har flere, og til tider forskellige, porte at gøre med. Det er et alsidigt stykke hardware, der sørger for, at du altid har de porte, du har behov for.

USB hub – løsningen til problemerne

Man kan nemt komme ud i en situation, hvor man ikke har nok porte i sin computer, eller hvor du ligefrem mangler den korrekte type porte til dine kabler og dongles. Der kan være mange grunde til det, men en USB hub kan nemt løse alle dine problemer.

Ofte er det fordi, man bare har for meget forskelligt, der skal kobles til PC'en. Tastatur, mus, headset, højtalere, et kabel til telefonen og meget andet er ofte alle nødvendige på én gang, eller også er det træls, hvis man hele tiden skal koble til og fra.

Det kan også være, at du har en lille PC, og at den derfor bare ikke har særlig mange porte at gøre med. Her er en USB hub i den grad også behjælpelig, da du nemt kan plug i den PC'en, og nu har du alle de muligheder, du har brug for.

Et alsidigt værktøj

En USB hub må derfor siges at være et alsidigt værktøj, der især for laptops og mindre computere byder på en masse muligheder. Det kan især gøre hverdagen nemmere, hvis du gør brug af meget trådløst udstyr.

Det giver dig nemlig mulighed for, at du hele tiden kan have dit trådløse udstyr tilkoblet via en dongle, samtidig med at du også kan have ledningen til opladning i computeren samtidig. Man bruger en del porte på dette, men med en USB hub er det intet problem.

Vælg portene til dit behov

Hvis du skal have fuldt udbytte af din nye USB hub, så handler det om at vælge en, der helt perfekt opfylder dine behov. Her er der to ting, det virkelig er vigtigt at holde øje med: mængden af porte og typen af porte.

Kapacitet

Mængden af porte, altså kapaciteten, i din nye USB hub er utrolig vigtigt, for hvis du skal bruge 7 ekstra porte, så skal du jo have mindst så mange. Samtidig er der heller ingen grund til at betale for mere end du har behov for.

Vi tilbyder USB hubs med mange forskellige mængder af porte, og du kan derfor finde modeller hos os med imellem 2 og 16 porte. Oftest har man brug for 4 til 7, men husk på at du hellere vil have et par porte for meget end et par for lidt.

Porttype

Selvom USB-C efterhånden er ved at blive en universel standard, så er det ikke den eneste type port du finder i alle USB hubs. Det er også meget heldigt, for hvis du skal bruge USB-A porte, eller ligefrem noget helt andet, så skal du jo have adgang til det.

Overvej derfor helt præcist, hvilke porte din SUB hub skal have. Ofte kan du også få dem med et mix af forskellige, så du både kan få USB-C, USB-A, Thunderbolt og meget mere – alt sammen blandet til din fordel.

Har du spørgsmål til os?

Vil du gerne vide mere om vores udvalg af USB hubs, eller er der måske en bestemt USB hub, du har spørgsmål til? Så er det bare at tage fat i vores kundeservice. Vi hjælper og guider dig rigtig gerne – det er bare at ringe eller skrive indenfor vores åbningstider.