Resultater: 25
Resultater: 25


loader

Alt i firewire kabler og tilbehør til skarpe priser

Her finder du alt, hvad du behøver af firewire kabler og tilbehør. Grundet den hurtige overførselshastighed er firewire kabler særligt populære til overførsel af digital video. Hvis du ønsker at overføre video fra din enhed over på en ekstern skærm eller andet, er du derfor landet på den helt rigtige side.

Her fører vi firewire kabler med forskellige hastigheder, længder og forbindelsesmuligheder, som passer til ethvert behov, vores kunder måtte have. På denne side kan du finde det du søger, uanset om det er et 3 meter langt firewire datakabel med firewire 800 han forbindelsesled eller et IEEE 1394 firewire kabel med 6-PIN firewire han stikforbindelse.

Andre stikforbindelser i sortimentet indebærer 4-PIN, 9-PIN og mange flere. Vi fører helt sikkert det rette stik til dig, om det er til hjemmet eller arbejdspladsen.

Køb et hurtigt firewire kabel i høj kvalitet

Dit nye højhastigheds firewire kabel finder du lige her hos Føniks til en rigtig skarp pris! Vi har udvalgt markedets bedste løsninger indenfor den populære dataoverførselsstandard, og tilbyder kabler fra kendte mærker som DeLOCK, MicroConnect, Sandberg, DELTACO og ASSMANN.

Her kan du finde et IEEE 1394 type A firewire kabel eller en anden kabeltype, som passer perfekt til din Apple MacBook eller PC. Hvis du har nogen spørgsmål, når det kommer til kabler, så er det bare at tage fat i vores kundeservice. Vi hjælper dig gerne!