På denne side kan du se nærmere på vores brede udvalg af firewire kabler. Hos Føniks Computer tilbyder vi vores kunder et stort sortiment af firewire kabler til skarpe priser. Vi har flere forskellige I/O kabeltyper at vælge imellem, så du har god mulighed for at finde det, du skal bruge. Skulle du sidde inde med nogle spørgsmål i forhold til vores sortiment eller vedrørende et specifikt produkt, er du altid meget velkommen til at kontakte os på mail [email protected] Vores højhastigheds firewire kabler er optimale til mange forskellige formål - så se nærmere på udvalget nedenfor og find det rette kabel til lige præcis dit behov.  

Resultater: 28
Resultater: 28


loader

Alt i firewire kabler og tilbehør til skarpe priser

Her finder du alt, hvad du behøver af firewire kabler og tilbehør. Grundet den hurtige overførselshastighed er firewire kabler særligt populære til overførsel af digital video. Hvis du ønsker at overføre video fra din enhed over på en ekstern skærm eller andet, er du derfor landet på den helt rigtige side. Her fører vi firewire kabler med forskellige hastigheder, længder og forbindelsesmuligheder, som passer til ethvert behov, vores kunder måtte have. På denne side kan du finde det du søger, uanset om det er et 3 meter langt firewire datakabel med firewire 800 han forbindelsesled eller et IEEE 1394 firewire kabel med 6-PIN firewire han stikforbindelse. Andre stikforbindelser i sortimentet indebærer 4-PIN, 9-PIN og mange flere. Vi fører helt sikkert det rette stik til dig, om det er til hjemmet eller arbejdspladsen. Kunne du bruge hjælp til at vælge det rette produkt til netop dit forbrug? Du kan til hver en tid ringe på tlf. 70 60 60 64 eller skrive til mail [email protected] og få kompetent vejledning i valget af dit nye firewire kabel.

Køb et hurtigt firewire kabel i høj kvalitet

Dit nye højhastigheds firewire kabel finder du lige her hos Føniks til en rigtig skarp pris! Vi har udvalgt markedets bedste løsninger indenfor den populære dataoverførselsstandard, og tilbyder kabler fra kendte mærker som DeLOCK, MicroConnect, Sandberg, DELTACO og ASSMANN. Her kan du finde et IEEE 1394 type A firewire kabel eller en anden kabeltype, som passer perfekt til din Apple Mac eller PC. Tag et nærmere kig på sortimentet og husk at du altid kan få svar på eventuelle spørgsmål på tlf. 70 60 60 64, mail [email protected] eller lige her på webshoppens chat. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige Firewire kabel til dit formål. Du får som altid gratis fragt, når du handler på Føniks Computers webshop.