Det er vigtigt, at alt dit computerudstyr er i orden. Det gælder ikke blot hardware, men også forbindelsen mellem de enkelte elementer. Hos Føniks Computer har vi derfor et stort udvalg af kabler, herunder monitorkabler og tilbehør hertil. Vi har et bredt sortiment i forskellige prisklasser, så alle kan være med og du finder mærker som MicroConnect, Belkin, Sandberg og en helt masse andre, der alle er kendte for en høj kvalitetsstandard. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder monitorkabler i mange forskellige længder, så alle har mulighed for at finde et passende kabel uanset behov. Se vores udvalg af nedenfor.

Resultater: 891
Resultater: 891


loader

Monitor kabler til at forbinde din computer til en skærm

På udkig efter en pålidelig forbindelse til din skærm? Vi har et bredt udvalg af monitor kabler, der vil opfylde dine behov for at opnå klare og skarpe billeder. Vælg mellem forskellige længder og typer af kabler til at forbinde din computer til en skærm, herunder HDMI, VGA, DisplayPort og DVI.

Vores kabler leveres af kendte og veletablerede producenter og er af høj kvalitet for at sikre den bedste ydeevne. Med vores monitor kabler kan du være sikker på en stabil forbindelse, så du ikke går glip af noget i dit arbejde eller underholdning.

Hvilket kabel skal jeg vælge for at forbinde min computer til en skærm?

Det afhænger af, hvilken tilslutningsmulighed der er til rådighed på din computer og skærm. Vi tilbyder forskellige typer af kabler, inklusiv HDMI, VGA, DisplayPort og DVI.

Er længden af ​​kablet vigtig?

Det afhænger af hvor langt fra skærmen din computer er placeret. Vælg en passende længde på kablet, så du kan placere din computer i den ønskede afstand fra skærmen.

Hvorfor er det vigtigt at vælge en kvalitetskabel?

En høj kvalitets kabel sikrer at signalet mellem din computer og skærm er stabil og af høj kvalitet. Kvalitet vil også have indvirkning på holdbarhed og dermed længere levetid.

Hvilken opløsning og opdateringsfrekvens understøtter kablet?

Hvilken opløsning og opdateringsfrekvens der understøttes af kablet afhænger af de specifikationer, som dit kabel understøtter.

Hvilket kabel anbefales til gaming?

For gaming anbefales et kabel med høj båndbredde, det kan eksempelvis være DisplayPort eller HDMI.

Kan jeg forbinde flere skærme til min computer med et kabel?

Det afhænger af, om din computer understøtter flere skærme og hvilke tilslutningsmuligheder der er tilgængelige. Sørg for at tjekke computerens specifikationer.

Hvordan ved jeg, hvilket stik min skærm og computer er udstyret med?

Du kan tjekke skærmens og computerens specifikationer eller kigge efter symbolerne ved stikket.

Fordele:

  • Høj kvalitets kabler sikrer stabil forbindelse og høj ydeevne
  • Et bredt udvalg af kabler og længder til rådighed
  • Forbedrer din oplevelse af arbejde og underholdning med skarpe billeder

Ulemper:

  • Det kan tage lidt tid at undersøge de forskellige kabler og vælge det rigtige
  • Forkert valg af kabel kan resultere i en dårlig kvalitet af billedet
  • Visse kabler er ikke kompatible med visse skærmtyper eller computere.