Er du på jagt efter et audio kabel til en skarp pris? Så har du ikke ledt forgæves. Her hos Føniks Computer finder du nemlig et stort udvalg af audio kabler til meget konkurrencedygtige priser. Lyd kommer ikke bare ud af dine højtalere eller høretelefoner ud af det blå. Lyden rejser som regler fra din afspiller via kabler, og det er derfor vigtigt at have de rette audio kabler til jobbet. Vi fører et hav af forskellige AV-kabeltyper og lydudstyr med adskillige forbindelsestyper. Kig nærmere på vores prisvenlige produkter lige her og find det audio kabel du skal bruge til en skarp pris. Vi sender din ordre hurtigt og sikkert din vej. 

Resultater: 679
Resultater: 679


loader

Stort online udvalg af audio kabler

Gør en god handel på audio kabler til ethvert behov lige her i vores store udvalg som byder på kabler fra kendte mærker som DELTACO, Sandberg, Samsung, Kramer og mange flere. Sortimentet indeholder professionelt lydudstyr samt simple audio kabler til brug i hjemmet eller på arbejdspladsen. I udvalget kan du finde kabler med varierende forbindelsesled og stikforbindelser. Her fører vi præcis den variant, som du står og mangler, uanset om dette er et audio kabel med han eller hun jackstik, mini-jackstik, XLR3, 4-pæl ministik, USB-C, RCA, monostik eller andre forbindelser. Med et audio kabel fra Føniks kan du forbinde lyden fra din computer til en ekstern højtaler eller andet stereo system og høre musik i topklasse. Kig nærmere på vores mange kabler lige her og hold dig ikke tilbage fra at søge vores vejledning på mail kontakt@fcomputer.dk, tlf. 70 60 60 64 eller i webshoppens chat som er åben alle hverdage 11-17. 

Shop alt i audio kabler hos Føniks

Søger du et langt forlænger kabel til lyd, et opladningskabel, en audiokabelpakke eller et audio kabel med mini-jackstik forbindelsesled? Alt dette og meget mere finder du her i Føniks Computers store udvalg af lydkabler og lydudstyr til både professionelle og private. Vi har gjort vores bedste for at samle et varieret sortiment, som imødekommer alle de individuelle behov, vores kunder måtte have, når det kommer til audio kabler. Med et bredt udvalg der byder på forskellige længder, egenskaber, funktioner, stikforbindelser, producenter og farver, er vi sikre på, at du kan finde præcis det audio kabel, du står og mangler. I vores kundeservice kan du altid få gode råd med på vejen. Skriv en mail eller ring på telefonen for at få svar på alle dine spørgsmål. Vi sender din ordre hurtigt, og du får altid gratis fragt, når du handler hos Føniks.