Her finder du vores udvalg af prisvenlige High-Definition Multimedia Interface kabler bedre kendt som HDMI kabler. Med et HDMI kabel skabes der både forbindelse af lyd og billede i højeste kvalitet. Her hos Føniks Computer får du HDMI kabler i et væld af forskellige længder fra en lang række af markedets bedste og mest populære mærker. Uanset om du har brug for et 2 meter, 5 meter eller 10 meter langt kabel, finder du herunder et bredt udvalg af kabler til aldeles fordelagtige priser. Tag et nærmere kig nedenfor og find hurtigt og nemt netop den model du har brug for. Hos Føniks får du fri fragt, og derfor er den pris, du ser på webshoppen, altid den endelige. 

Resultater: 1946
Resultater: 1946


loader

Stort udvalg af kvalitets HDMI kabler 

Hos Føniks Computer sælger vi HDMI kabler og tilbehør, som understøtter en problemfri højhastighedskommunikation af billede og lyd mellem enheder. HDMI står for High-Definition Multimedia Interface, og multimedia indikerer, at HDMI kabler er grænseflader for flere forskellige former for data, altså både lyd, billede, video osv. HDMI kablet er altså en nem og praktisk løsning, som har flere nyttige funktioner gemt i sig. Et HDMI kabel kan bruges til mange forskellige enheder som blandt andet din PlayStation, højtaler, PC, bærbare computer, projektor, TV og ChromeCast. Her på siden fører vi også HDMI og internet kabler, som kan bruges til problemfri netværkskommunikation mellem enheder. Find et videokabel som er kompatibelt med netop din ønskede grænseflade lige her i vores brede udvalg. Dine enheder vil kommunikere fejlfrit med vores mange højhastigheds HDMI kabler, som du kan tage et nærmere kig på her på siden. Vores kompetente rådgivning er tilgængelig på tlf. 70 60 60 64, mail kontakt@fcomputer.dk og i webshoppens chatfunktion. Vi hjælper dig glædeligt med at finde det helt rigtige HDMI kabel til en rigtig fordelagtig pris. 

Markedets bedste HDMI kabler - høj hastighed og ydeevne

Uanset formålet derhjemme eller på jobbet kan du her på siden finde præcis det HDMI kabel, du står og mangler. Hos Føniks forhandler vi et bredt udvalg af HDMI kabler med forskellige funktioner, egenskaber, forbindelsesled, stikforbindelser, farver og priser. Vi fører længder der går fra 1 meter op til 15, 30 og 70 meter - så du kan med garanti finde et HDMI kabel med den helt rigtige længde til dit formål. Hos Føniks får du kort leveringstid, gratis fragt og kompetent rådgivning, når du har brug for det. Vi står nemlig til rådighed, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.