Resultater: 23
Resultater: 23


loader

Logitech G502 – FAQ

Logitech G502 er en af de mest populære gamer mus i hele verden. Grunden dens funktioner, forskellige modeller og helt overordnet populariteten, så får vi dog ofte spørgsmål, når det kommer til disse mus. Derfor svarer vi i vores FAQ på de oftest stillede af de her spørgsmål.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål i vores FAQ? Så læs mere længere nede på siden, eller spørg vores kundeservice til råds. Én ting er sikkert, og det er, at hvis du vil vide noget om Logitech G502, så står vi klar til at hjælpe.

Hvad koster en Logitech G502?

Det kommer an på modellen, men en standard Logitech G502 Hero koster omkring 500 kroner, men ofte kan man finde dem på tilbud til mindre. De trådløse modeller, samt de nyere X modeller, koster dog ofte imellem 600 til 1.000 kroner.

Hvor meget vejer en Logitech G502 Wireless?

En helt standard Logitech G502 Hero med ledning vejer 121 gram. X modellerne kommer dog ned på blot 89 gram, og Logitech G502 Lightspeed vejer 114 gram.

Logitech G502 – helten blandt gamer mus

Der er mange gode gamer mus at vælge imellem, og en stor del af dem er Logitech G mus. Her er den helt store frontrunner Logitech G502. Af mange gamere anses denne mus som en helt blandt gaming mus, og det kan vi helt ærligt godt forstå.

Med Logitech G502 får du for en tilforladelig pris en ekstremt god mus. Specifikationerne er på plads og velfungerende, og dens ekstra funktioner, samt mulighederne for at konfigurere den til dit behov i Logitech G HUB, gør den til et sikkert valg. Du kan derfor se frem til:

 • HERO 25k sensor
 • 11 programmerbare knapper
 • Justerbar vægt
 • Ergonomisk design
 • Trådløs og kablet forbindelse
 • Scroll wheel med to funktioner
 • 100-25.600 DPI (alt efter model)
 • RGB-lys

RGB-lys er altid fedt, og hvis du ikke selv kunne justere DPI'en, så var det jo slet ikke en moderne gamer mus. Muligheden for at vælge en Logitech G502 Lightspeed, hvis du ønsker trådløs forbindelse, er også virkelig lækker, og at scroll wheeled både kan være præcist eller hurtigt giver også en gode oplevelse.

HERO 25k sensor

En god gamer mus skal have en nøjagtig sensor, og det er præcis det, du får, hvis du investerer i en Logitech G502. Den optiske HERO 25k sensor er præcis nok til, at professionelle e-sportsatleter med fordel kan bruge den, og den kører optimalt på alverdens overflader.

11 programmerbare knapper

Der er mange forskellige computerspil, hvor du har brug for en masse hotkeys, så du virkelig kan tage dit game til det næste niveau. Det kan også være, at du elsker at have nogle optimerede genvejstaster, selv når du ikke gamer.

Logitech G502 kommer derfor med 11 programmerbare knapper, som du helt selv kan konfigurere i Logitech G HUB. Du har alle de standard taster, du er vant til, men ud over det er musen udstyret med ekstra taster rundt omkring, der sidder nemt tilgængelig for dine fingre.

Justerbar vægt

Det er meget forskelligt, om du foretrækker din mus i den tungere eller lettere ende, eller måske endda et sted midt imellem. Der følger der fem 3,6 grams vægte med, når du køber en Logitech G502.

Disse vægte kan du med fordel indlogere i bunden af musen, og du kan endda vælge om det skal være i front, bagtil eller i siderne, så du virkelig kan finjustere vægten på din nye Logitech G502.

Med Logitech G502 får du en ekstremt god og avanceret mus, som med sit ergonomiske design lader dig bruge den i timevis af gangen. Det er ikke for sjov, at det er en af de mest populære gamer mus i verden.

Forskellige modeller

Der er flere forskellige modeller af Logitech G502 at vælge imellem, helt specifikt er der tre. De minder alle meget om hinanden, da det overordnet er den samme mus, men de har alligevel lidt forskelligt at byde på. Der er disse, du kan overveje:

 • Logitech G502 Hero
 • Logitech G502 Lightspeed
 • Logitech G502 X

Men hvilken af dem skal du så vælge? Vi går hurtigt hen over de forskellige modeller, så du har en fornemmelse for, hvad forskellene er.

Logitech G502 Hero

Logitech G502 Hero er den ærketypiske model af disse mus. Her får man en kablet gamer mus, der med sine stærke specifikationer kan lede dig til sejr i hvert et computerspil. Medmindre du leder efter trådløs forbindelse eller de nyeste modeller, så er det nok den her, du regner med at finde.

Logitech G502 Lightspeed

Logitech G502 Lightspeed er den trådløse version af den kendte Logitech G502. Du får alle de fede funktioner og høje ydeevne, du er vant til, men samtidig kan du nu via den lynhurtige Lightspeed teknologi trådløst tilslutte musen. En sand vinder for dig, der ikke bryder dig om kabler.

Logitech G502 X

De nyeste modeller på markedet er Logitech G502 X. De minder meget om Hero modellen, men har især bedre højre/venstre museknapper, vejer en del mindre og de har også forbedrede fødder.

Derudover er der nogle enkelte æstetiske ændringer, og de programmerbare sideknapper er nemmere at nå end før. Du kan også finde disse modeller i en Lightspeed version, hvis du gerne vil have en trådløs mulighed.

Er du i tvivl om noget?

Er du i tvivl om noget angående Logitech G502, eller måske en bestemt model? Så er du altid velkommen til at spørge vores kundeservice til råds. Vi vil hellere end gerne rådgive dig, så du kan finde den rigtige muse – om det så er en Logitech G502 Hero eller Logitech G502 Lightspeed.