Resultater: 14
Resultater: 14


loader

Logitech højtalere til gaming og kontor

Hos Føniks Computer er vi stolte forhandlere af Logitech højtalere. Vi har komplette setup som gør, at du kan få den allerbedste lyd, hvad end du gamer, ser film, lytter til musik eller en god blanding af lidt af det hele. Det er vigtigt at vælge nogle gode kvalitetshøjtalere, som rigtig kan spille rummet op.

Der er intet mere irriterende end et par skrattende pc højtalere, hvad enten du vil game og snakke med dine venner imens, eller du sætter dit yndlingsmusik på. Ser du en mega fed action film, og lyden bare er lav og dårlig, så falder oplevelsen også hurtigt til jorden. Vi anbefaler derfor Logitech højtalere til ethvert forbrug, fordi de er vildt god kvalitet, samt har en masse fede funktioner.

Med Logitech højtalere får du smarte højtalere, som er elegante og stilrene i udtrykket. De fås i farverne sort og hvid, så de er meget neutrale i udseende. Du kan derfor sagtens have dem stående fremme på din gamerstation eller i stuen.

Logitech højtalere fås helt ned til en pris a 158 kr for Logitech S150 digital USB, så du kan få et par gode pc højtalere til næsten ingen penge. Højtalerne fås i meget forskellige prisklasser, hvor vores dyreste model Logitech z-623 koster 1.900 kr. Du får her en fuldstændig uovertruffen højtaler, som kan give dig mange timers fantastiske lydoplevelser. Det er bare at komme i gang.

Logitech Højtalere med subwoofer

Der er ingen komplet lyd uden en subwoofer. Skal du lytte til et fuldstændig fantastisk stykke musik, må du endelig ikke mangle subwooferen, for så får du et middelmådigt resultat. Ved både at have 2 Logitech højtalere samt en subwoofer, så får du den perfekte lyd, hvor du får alle aspekter med af musikken. Præcis som kunstneren havde tænkt sig, at det skulle lyde.

Og hvad er en subwoofer tænker du måske? En subwoofer er en højtaler, som har til formål at afspille de dybe toner. Med andre ord kan man også kalde det en bas. Den sikrer sig, at du får alle toner med af musikken, hvilket giver dig den ultimative oplevelse som lytter.

Derudover er den også uundværlig, når du ser film. En subwoofer fokuserer på de dybeste toner, så det er også den højtaler, hvor alt actionlyden kommer fra. Hvis du køber en subwoofer, får du derfor også alle eksplosionslyde med, hvilket giver dig en endnu bedre og oplevelsesrig filmoplevelse.

Der er virkelig gode kvalitets Logitech højtalere med subwoofer, som du nemt kan koble til din computer. Logitech Z-313 er et fantastisk komplet højttalersystem, hvor du får 2 x fantastiske Logitech højtalere, samt en subwoofer som giver dig de bedste lydoplevelser.

Den kommer ydermere med en smart kontrolpod, så du nemt kan tænde og slukke, eller ændre lydindstillinger. Der er virkelig ingen tvivl om, at du får den bedste lyd med både Logitech højtalere og subwoofer.

Logitech højtalere til gaming

Logitech højtalere kan bruges til det hele, om det så er film, musik eller gaming. Logitech højtalere er dog især populære som gamer højtalere, fordi de er af så høj kvalitet, at selv hardcore gamere intet har at klage over. Lyden når du gamer går fantastisk igennem, og du vil opleve at blive suget ind i den verden, du sidder og spiller i.

Det er fantastisk med Logitech højtalere, der bare giver en fed lyd, så du ikke skal bekymre dig om, om du kan høre dine medspillere eller fjender. Med Logitech højtalere til computeren, går du i hvert fald ikke glip af noget som helst lydmæssigt i dit game.

Gode Logitech højtalere er dog ikke alt, du kan nøjes med, hvis der virkelig skal games – selvom du selvfølgelig kommer langt med dem. Du vil helt sikkert gerne have dine Logitech højtalere sluttet til en fed gamer computer, og hvis ikke en stationær gamer computer, så i det mindste en gamer bærbar.

Hertil er det også en god ide med det rigtige udstyr. En lækker gaming skærm er en nødvendighed, hvis du skal nyde din tid som gamer, men et Logitech tastatur og en Logitech mus øger også oplevelsen drastisk.

For det er ikke bare Logitech højtalere, der er af uovertruffen kvalitet, det er også alle deres andre produkter, som bruges af esportsatleter verden over. Du kan også kigge på et Logitech headset, til når du vil lukke verden ude, og ikke bruge din højtalere.

Højtaler med G-hub software

En af de aller fedeste funktioner med en Logitech højtaler til PC er muligheden for at bruge G-hub softwaren. Det er en super smart software, som gør, at du kan koble alle dine Logitech produkter sammen. Så kan du optimere dem med lys, funktionalitet og lyd, så de passer perfekt til dit behov.

Det er super smart, når du både har mus, keyboard, headset og højtalere fra Logitech. Hvem vil ikke gerne kunne style sit computer udstyr præcis, som man gerne vil, så det bliver helt unikt til hver enkelt person?

Med Logitech produkterne indenfor Lightsynch serien finder du alverdens gamer udstyr, som du kan progammere med lyseffekter tilpasset dit spil, eller du kan oprette flere forskellige profiler, som du kan skifte mellem under dit spil. Der er et utal af kombinationsmuligheder med G-Hub, og det giver dig mulighed for at bruge din Logitech højtalere på en helt ny måde.

Få en biografoplevelse derhjemme – Logitech højtalere med surround sound 

Endelig er det weekend, og du er bare klar til at se en mega fed film fredag aften. Da du sætter filmen på, er der bare en flad fornemmelse, og lyden er mega lav og dårlig. Du slukker og går i seng. Næste morgen går du ind på fcomputer.dk, og finder et par gode Logitech højtalere, så du kan få den hjemme biografoplevelse, du virkelig trænger til.

Hvem gider se film med dårlige højtalere? Det er bare sådan en flad fornemmelse, og filmen kommer slet ikke ordentligt til udtryk. Det er ikke værdigt for hverken dig eller filmen, så derfor skal du selvfølgelig have fat i et par mega gode pc højtalere med surrond sound.

Og det har vi her hos Føniks Computer. For at få den ultimative hjemmebiograf oplevelse, skal du investere i et højtalersystem, som har alle de elementer der giver den perfekte lyd. Med Logitech Z-906 får du biograflyd direkte hjemme i din egen stue.

Du får her 6 enheder, som til sammen gør, at du kan læne dig tilbage og nyde filmen. Logitech Z-906 kommer i et samlet højttaler setup med 4 x sourround sound højtalere, en midterhøjtaler og en subwoofer.

Nu har du din egen hjemmebiograf, og kan invitere venner og familie over til en masse hyggelige timer. Og endnu vigtigere, dine weekender er fremefter redet.

Stil os gerne dine spørgsmål angående Logitech højtalere

Hos Føniks Computer ved vi, hvor vigtig god lyd er. Derfor står vi klar til at rådgive og vejlede dig, så du kan få de højtalere, du har brug for.

Vi anbefaler Logitech højtalere, uanset om du er gamer, filmnørd eller bare gerne vil kunne skrue højt op for din yndlingsmusik. Fang os på en mail eller i chatten, send dine spørgsmål, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Hos Føniks er vi eksperter i IT og elektronik, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for din skyld.