Her på siden kan du se nærmere på vores brede udvalg af KVM enheder og tilbehør til stærkt konkurrencedygtige priser. Vores omfattende KVM (keyboard, video and mouse) sortiment indbefatter produkter fra nogle af markedets største og mest populære mærker såsom Accell, IOGEAR, ATEN og StarTech. Dermed er du sikret høj kvalitet for dine penge, når du handler her hos Føniks. KVM er et praktisk system, der muliggør styring af flere computere ved samme monitor og med samme mus og keyboard. Systemet er særligt velegnet til virksomheder, men det kan også åbne op for sjove muligheder i hjemmet. Find din KVM konsol og alt, hvad der hører til af kabler, controllere, switches og andet tilbehør lige her på disse sider. 

Resultater: 712
Resultater: 712


loader

KVM konsol og KVM tilbehør - høj kvalitet til gode priser

Vil du gerne finde en KVM switch eller hardwareenhed, der gør det muligt for dig at kontrollere flere computere eller skærme med den samme mus og tastatur? Så tag et nærmere kig på udvalget her på siden som byder på KVM kabler, KVM switches, KVM over IP, KVM konsoller og andet tilbehør, der kan være med til at etablere et praktisk system omkring dine computere på arbejdet eller i privaten. Især i professionelt regi til erhverv og institutioner er KVM konsoller, switches og lignende populært til at forbinde flere computere og lette arbejdsprocessen. Find en single, user eller multi-user KVM switch med 2, 4 eller flere porte, som gør det nemt og simpelt for dig at arbejde over flere enheder. Når du handler online hos Føniks Computer, ønsker vi at gøre det nemt for dig at finde alt den information, som du har brug for omkring sortimentet for at træffe det rette valg. Finder du alligevel ikke alle de svar, du søger, kan du træffe vores kompetente medarbejdere på tlf. 70 60 60 64 eller mail kontakt@fcomputer.dk i vores åbningstider. 

Stort udvalg af KVM switches, controllere og kabler

Med det rette KVM udstyr og tilbehør kan du lette dine arbejdssystemer markant og gøre det nemmere for dig at kontrollere mere end én computer ad gangen. Se nærmere på vores brede sortiment, som omfatter forskellige modeller, der adskiller sig fra hinanden i funktioner, egenskaber, dimensioner, udseender og stikforbindelser mm. Du kan helt sikkert finde det KVM udstyr, du søger til en stærkt fordelagtig pris her hos Føniks Computer. Alle spørgsmål er velkomne lige her i webshoppens indbyggede chatfunktion, som du finder øverst på enhver side. Glem ikke, at du får gratis fragt, når du handler her i webshoppen.