Her i kategorien finder du Føniks Computers store udvalg af KVM konsoller til gode priser. Det super smarte KVM system åbner op for mange muligheder, og giver dig ny kontrol over dine computere. Her hos Føniks fører vi et stort sortiment af kvalitets KVM konsoller i mange prisklasser og fra nogle af markedets bedste mærker som eksempelvis Asus, Aten og Avocent, der alle er kendte for deres meget høje produktkvalitet. Har du nogle spørgsmål vedrørende vores udvalg, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os på mail kontakt@fcomputer.dk eller tlf. 70 60 60 64. Find den KVM konsol der matcher dine behov her på siden.

Resultater: 76
Resultater: 76


loader

Gode priser på KVM konsoller til erhverv og private

Din KVM konsol er konsollen, hvorfra du styrer dine forskellige enheder på en simpel og overskuelig måde. Her hos Føniks kan du gøre en god handel på KVM konsoller med skærm, video, mus og tastatur, som tillader dig at styre adgangen til op imod 8 eller hele 16 computere. Disse løsninger er især populære til erhverv og institutioner, som hurtigt kan effektivisere deres arbejdsprocesser, og samtidig kan reducere antallet af synlige kabler betydeligt. Find også et fuldendt sæt der indebærer komplet konsol og nødvendige kabler til at etablere et simpelt med effektfuldt KVM system. Vi har udvalgt sortimentet med henblik på leverandører, der producerer produkter i en høj kvalitet, som vi kan stå indenfor. Derfor byder denne kategori på KVM konsoller fra populære mærker som Aten, Lenovo, APC, Fujitsu og mange flere. Hos Føniks kan du altid finde en kvalitets KVM konsol med touchpad, tastatur, høj opløsning og hurtig responstid.

Bredt udvalg af KVM konsoller

 På denne side finder du KVM konsoller i forskellige afskygninger og i adskillige prisklasser. Her kan du gøre en god handel på en konsol, der fungerer som frontend for din KVM switch, og har VGA input stik, komplet tastatur og indbygget touchpad. Du vil helt sikkert sætte pris på, at vores mange KVM konsoller besidder avanceret teknologi og egenskaber som høj lysstyrke, fantastisk opløsning og hurtig responstid. Vi har samlet sortimentet med henblik på at tilbyde dig markedets bedste kvalitet til skarpe priser. Tag et nærmere kig og læs mere om hver enkelte KVM konsol og dens enhedstype, egenskaber, opløsning, dimensioner, farve og vægt mm. Vores kompetente kundeservice kan altid træffes på mail kontakt@fcomputer.dk og tlf. 70 60 60 64.