Hos Føniks Computer har vi ikke bare et omfattende sortiment af computere og udstyr dertil, men også en lang række hardware produkter til sikkerhed i hjemmet og virksomheden. Her finder du i den forbindelse alt hvad du skal bruge til opsætning af videoovervågning, blandt andet overvågningskameraer, videoservere, sikkerheds DVR, quad processorer og video multiplex, samt meget andet i løsninger til videoovervågning. Det er vigtigt at føle sig tryg, både i hjemmet og på arbejdet, og hos Føniks Computer kan du altid finde en pålidelig løsning til din tryghed. Se nærmere på udvalget af udstyr og tilbehør til videoovervågning på siden her samt undersiderneog find det setup, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Resultater: 973
Resultater: 973


loader

Ofte stillede spørgsmål om videoovervågning

Der er mange spørgsmål der fluktuere, når det kommer til videoovervågning. Derfor har vi samlet nogle af de mest gængse lige her, så du hurtigt og nemt kan finde svar på dine spørgsmål.

Er overvågning lovligt?

ja, du må godt opsætte videoovervågning og andre former for overvågning på privat grund. Du skal dog sørge for, at du ikke overvåger almindelige færdselsområder, såsom gader, veje og lignende. Det er nemlig ikke lovligt at videoovervåge offentlige områder, hvor folk normalt færdes.

Hvad er reglerne for video overvågning?

Om det er til firma eller privat brug, så må privatpersoner videoovervåge på privat grund, så længe offentlige områder hvor folk færdes - gader, veje og lignende - ikke bliver overvåget. Regler og love er altså det samme i dette tilfælde, men eventuelt kan man altid tjekke, om der er specielle omstændigheder, der kan være gældende for en, især hvis man har egen virksomhed eller lignende.

Hvilket overvågningskamera skal jeg vælge?

Det kommer meget an på, hvad du skal bruge det til, hvad du kræver af kameraet og hvad dit budget er. Vi foreslår derfor altid at se på udvalget fra de mest populære mærker, såsom Arlo, Ubiquiti, Reolink eller de mange andre, du kan finde her hos Føniks Computer.

Føl dig tryg - se på vores muligheder indenfor videoovervågning

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil investere i videoovervågning. Det kan hjælpe en med at føle sig tryk, selvom det måske mere er psykologisk end reelt, at der er fare på fære. Det kan også være, at du har dyre ting i hjemmet, eller på arbejdspladsen, og derfor gerne vil have videoovervågning til at sikre dem med. Det kan også være nødvendigt med videoovervågning, hvis man godt ved, at man befinder sig i et kvarter, hvor der forholdsvist ofte er problemer med indbrud, vandalisme eller lignende.

Videoovervågning kan være mange forskellige ting, og derfor har vi samlet flest mulige muligheder dertil her på siden. Så uanset hvad du leder efter, kan du godt regne med, at vi har det på lager og klar til dig. Når du ser på videoovervågning hos Føniks Computer, vil det indebære:

Selvom overvågningskameraer nok er den mest normale form, og det første de fleste tænker på, når det kommer til videoovervågning, så har vi altså ikke så lidt at byde på! Du kan derfor med fordel se nærmere på lige den slags videoovervågning, der passer dig bedst, og som du tror er den bedste løsning for dig.

Tryghed med videoovervågning fra Føniks Computer

Fra netværksovervågningskameraer med trådløs funktion til løsninger med effektiv Night Vision. Hos Føniks Computer har vi sørget for at samle et varieret udvalg af de bedste produkter til videoovervågning på markedet, så du kan få en skræddersyet løsning til dit hjem eller din virksomhed. Vi forhandler en lang række enheder til indendørs videoovervågning, men naturligvis også adskillige udendørsmodeller der kan holde til de danske vejrforhold. Kunne du tænke dig videoovervågning, der forbindes til din smartphone, så du får lynhurtig besked i tilfælde af indbrud, kan vi altid tilbyde den helt rette løsning til dig.

Videoovervågning er et spørgsmål om tillid, da det naturligvis er afgørende, at du føler, at du kan stole på udstyret. Vi har derfor bestræbt os på at samle produkter fra de mest pålidelige og erfarne producenter i branchen. Du kan blandt andet vælge imellem overvågningskameraer fra:

  • Linksys
  • Hikvision
  • Belkin
  • D-Link
  • Arlo
  • Ubiquiti
  • Reolink

og mange andre producenter, der ligeledes er kendt for en lang række kvalitetsløsninger, når det kommer til videoovervågning. Hvad end du er ejer af en virksomhed eller vil beskytte dit hjem og dem du holder af, så har vi hos Føniks Computer lige det, du går og leder efter. Du har mange valgmuligheder både i forhold til optiske sensorer, kompatibilitet, video indgange, understøttede hukommelseskort og meget andet. Har du allerede nu en ide om, hvilke specifikationer du er ude efter, kan du med vores søgefilter til højre på siden tilpasse oversigten så den passer til det, du leder efter. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, skulle du have spørgsmål angående vores udvalg af videoovervågningsudstyr.

Skal I bruge videoovervågning til virksomheden?

Det er altid en god ide at have videoovervågning til sin virksomhed. Det er dog sjældent at et enkelt overvåningskamera kan klare det i disse tilfælde, og så skal der flere af dem på bordet, samt en eller flere serverer at opbevare det overvågede på. Hvis I er interesseret i at købe op til flere videoovervågningsløsninger fra os, så kan I med fordel overveje at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Det giver jer mulighed for en seriøs samarbejdspartner, der kan give jer adgang til god rådgivning og tilbud på en mængde forskellige produkter. Vi har trods alt ikke bare videoovervågning hos Føniks Computer, men også et kæmpe udvalg af andet IT og elektronik, skærme og utroligt meget andet.