Hos Føniks Computer har vi ikke bare et omfattende sortiment af computere og udstyr dertil, men også en lang række hardware produkter til sikkerhed i hjemmet og virksomheden. Her finder du i den forbindelse alt hvad du skal bruge til opsætning af videoovervågning, blandt andet overvågningskameraer, videoservere, sikkerheds DVR, quad processorer og video multiplex, samt meget andet i videoovervågningsløsninger. Det er vigtigt at føle sig tryg, både i hjemmet og på arbejdet og hos Føniks Computer kan du altid finde en pålidelig løsning. Se nærmere på udvalget af udstyr og tilbehør til videoovervågning på disse sider og find det setup, der passer til dine behov og ønsker.

Resultater: 1109
Resultater: 1109


loader

Tryghed med videoovervågning fra Føniks Computer

Fra netværksovervågningskameraer med trådløs funktion til løsninger med effektiv Night Vision. Hos Føniks Computer har vi sørget for at samle et varieret udvalg af de bedste produkter til videoovervågning så du kan få en skræddersyet løsning til dit hjem eller virksomhed. Vi forhandler en lang række enheder til indendørs videoovervågning, men naturligvis også adskillige udendørsmodeller der kan holde til de danske vejrforhold. Kunne du tænke dig videoovervågning der forbindes til din smartphone så du får lynhurtig besked i tilfælde af indbrud, kan vi altid tilbyde den helt rette løsning til dig.

Videoovervågning er et spørgsmål om tillid, da det naturligvis er afgørende at du føler at du kan stole på udstyret. Vi har derfor bestræbt os på at samle produkter fra de mest pålidelige og erfarne producenter i branchen. Du kan blandt andet vælge imellem overvågningskameraer fra Linksys, Hikvision, Belkin, D-Link og mange andre producenter, der alle er kendte for en lang række kvalitetsløsninger. Hvad end du er ejer af en virksomhed eller vil beskytte dit hjem og dem du holder af, har vi hos Føniks Computer en løsning der passer. Du har mange valgmuligheder både i forhold til optisk sensor, kompatibilitet, video indgange, understøttede hukommelseskort og meget andet. Har du allerede nu en ide om hvilke specifikationer du er ude efter, kan du med vores søgefilter til højre på siden tilpasse oversigten så den passer til det, du leder efter. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, skulle du have spørgsmål angående vores udvalg af videoovervågningsudstyr.