Føniks Computer har et stort udvalg af løsninger til videoovervågning, som her hvor vi har samlet sikkerheds DVR til stærke priser. Da vi mener at det er vigtigt at have lige præcis det udstyr, der matcher ens behov, har vi bestræbt os på at samle et så varieret udvalg af udstyr til videoovervågning som overhovedet muligt. Uanset om du skal bruge sikkerheds DVR til erhverv eller en simpel løsning til hjemmet, er du derfor kommet til det rette sted. Vores udvalg består af produkter fra en lang række kendte mærker, der er med til at sikre at kvaliteten altid er i top, når du handler hos os. Se nærmere på vores sortiment af sikkerheds DVR.

Resultater: 20
Resultater: 20


loader

Sikkerheds DVR til ethvert behov

Man bør aldrig gå på kompromis med sikkerheden, hverken i hjemmet eller på arbejdspladsen. Derfor finder du hos Føniks Computer altid et bredt udvalg af udstyr til videoovervågning, heriblandt sikkerheds DVR i den bedste kvalitet. Uanset om du skal bruge 4, 16 eller 32 kanaler, er der god chance for at vi kan matche dine behov. Vores udvalg af sikkerheds DVR består af løsninger fra en lang række anerkendte mærker, som for eksempel Hikvision og D-Link.

For at gøre det så nemt for dig at finde sikkerheds DVR der passer til dig, har vi lavet en smart søgefunktion til højre på siden. Med søgefilteret kan du blandt andet vælge din foretrukne grænseflade, enhedstype, og producent, samt prisniveau og størrelse. Da udvalget ofte bliver opdateret og udvidet, tages der forbehold for løbende ændringer i udvalget af sikkerheds DVR.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores udvalg, eksempelvis hvilken variant der passer bedst til dine behov, så er du meget velkommen til at rette henvendelse. Vores kompetente service sidder klar til at besvare dine spørgsmål efter bedste evne, og du kan både kontakte os telefonisk, via mail og via vores chatfunktion på denne side.