På disse sider finder du vores udvalg af overvågningskameraer. Hos Føniks Computer forhandler vi altid et stort udvalg af overvågningskameraer og tilbehør til videoovervågning, i begge ender af prisskalaen. Vores udvalg består af produkter fra de mest erfarne producenter på markedet, der alle er kendte for deres høje kvalitetsstandard og skarpe priser. Du har naturligvis mange forskellige modeller at vælge imellem så uanset om du skal bruge natfunktion, en trådet eller trådløs variant eller måske en med Ethernet tilslutning, er du kommet til det rette sted. Se nærmere på udvalget af overvågningskameraer nedenfor og gør en god handel.

Resultater: 823
Resultater: 823


loader

Find dit overvågningskamera online hos Føniks Computer

Skal sikkerheden være i top, kan vi varmt anbefale et af vores pålidelige og brugervenlige overvågningskameraer. Når man handler overvågningskameraer, er det naturligvis afgørende at man har tillid til produktet og vi har derfor samlet varianter fra de bedste producenter på markedet. Vi kan blandt andet tilbyde produkter fra mærker som Ubiquiti, Linksys, D-Link og TP-Link, der alle er kendte for adskillige populære modeller. Uanset om du skal bruge et overvågningskamera til hjemmet eller til erhverv, går du ikke galt i byen med vores sortiment. Vi forhandler alt fra helt billige overvågningskameraer, til yderst sofistikerede og avancerede varianter.

Til højre på siden har du selv mulighed for at indsnævre din søgning, så du nemt og hurtigt kan finde det du søger. Vælg for eksempel selv din ønskede netværksgrænseflade, videoindgang, forbindelsesteknologi og meget mere. Da vi ofte opdaterer udvalget med nye modeller, tages der forbehold for løbende ændringer og udskiftninger af produkter.

Har du spørgsmål vedrørende valg af overvågningsudstyr eller vedrørende specifikke produkter, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vores serviceteam kan både kontaktes telefonisk, via mail og igennem vores chatfunktion her på siden.