Er du på udkig efter et optisk drev så kan vi varmt anbefale et kig på siderne her. Vi har samlet et omfattende udvalg af markedets bedste optiske drev til stærke priser og der er derfor rig mulighed for at gøre en god handel, her hos Føniks Computer. Uanset om du kunne tænke dig interne eller eksterne optiske drev så er dette udvalget for dig, og er du interesseret i en med DVD-brænder kan vi også i den forbindelse imødekomme dine ønsker. Du kan finde varianter fra markedets topproducenter og udvalget opdateres løbende med nye modeller. Se hele udvalget nedenfor og find den rette model for dig.

Resultater: 142
Resultater: 142


loader

Optiske drev til lave priser

Hvad end dit optiske drev skal kunne læse data fra CD’er, DVD’er, Blu-rays eller en kombination af disse, er vores udvalg ikke til at komme udenom. Med det rette optiske drev er både musiksamlingen og filmsamlingen altid lige inde for rækkevidde. Mange modeller er desuden udstyret med brænder så du på old-school vis kan lave dine egne fysiske playlister. Hos Føniks Computer har du mange forskellige varianter at vælge imellem og uanset om du kunne tænke dig et billigt optisk drev eller en avancerede model, er du kommet til det rette sted. Som sædvanlig kan du forvente en høj produktkvalitet når du handler hos os, da vi altid samler de bedste producenter i vores kategorier. Vi kan blandt andet tilbyde varianter fra Sandberg, ASUS, Lenovo og LG Electronics.

Stiller du specifikke krav til pris, producent, grænseflade, buffer størrelse eller læsehastighed, kan vi anbefale vores søgefilter til højre på siden. Her kan du helt selv vælge lige præcis det optiske drev du kunne tænke dig.

Vi tilføjer og udskifter løbende produkter så vores udvalg holder trit med de nyeste udviklinger på markedet. Har du svært ved at finde det rette produkt eller har du spørgsmål vedrørende specifikke produkter, er du i den forbindelse altid velkommen til at kontakte os.