Resultater: 31
Resultater: 31


loader

Køb Blu-ray drev online hos Føniks Computer

Vil du have den fuldendte filmoplevelse, så kan vi varmt anbefale et af vores billige Blu-ray drev her på siderne. Med et Blu-ray drev får du billedkvalitet i verdensklasse og hos Føniks Computer har du mange forskellige varianter at vælge imellem.

Vores udvalg består blandt andet af modeller med indbygget DVD-drev, og skulle du have brug for et Blu-ray drev med brænder, kan vi snildt matche dine behov.

For at sikre en høj produktkvalitet, har vi naturligvis samlet modeller fra de største mærker på markedet, som for eksempel ASUS og BUFFALO. Snyd derfor ikke dig selv for et kig på hele vores udvalg, der byder på modeller med mange smarte features.

For at gøre det så nemt for dig som muligt at finde frem til det helt rigtige Blu-ray drev, har vi lavet en filterfunktion hvor du selv kan vælge både prisklasse og producent. Her kan du også vælge om du ønsker en ekstern eller intern model, samt hvilken grænseflade, farve og bufferstørrelse du ønsker.

Der tages forbehold for løbende ændringer af udvalget, da vi regelmæssigt opdaterer siderne med nye produkter. Har du spørgsmål i den forbindelse eller generelt angående vores udvalg, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige hardware.