Højtalere banner.


Her hos Føniks Computer fører vi en bred vifte af kvalitets computer højttalere med rigtig lækker lyd. Med mærker som bl.a. Sony, Logitech og Edifier leverer Føniks Computer fantastisk lyd til skarpe priser. Vi mener, at god lyd er centralt uanset, om du lytter til musik, gamer eller ser film, og derfor har vi de bedste computer højttalere på markedet. Hvad end du er interesseret i trådløse funktioner, centerkanal-højttalere, højttalerdock, eller noget helt andet, finder du her på siden et stort sortiment til aldeles konkurrencedygtige priser. Find den højttaler, der passer til dine behov, her på siden, og nyd lydkvalitet i absolut verdensklasse.

Resultater: 137
Resultater: 137


loader

Stort udvalg af computer højttalere fra kendte producenter

Dine spil- og filmoplevelser bliver kun bedre af ordentlig lyd, hvor alle detaljer kommer med i knivskarp kvalitet. På samme måde fortjener god musik i høj grad at blive afspillet på de allerbedste højttalere. De indbyggede højttalere i ens computer kan hurtigt blive for små, hvis man er en kræsen lyd- entusiast. Det kan derfor være en rigtig god investering at købe et højttalersystem til din computer der kan dække dit behov for god lyd.

Dette er vi her hos Føniks Computer meget bevidste om, og vi har derfor gjort os meget umage med at samle et stort udvalg af uovertrufne computer højttalere i alle prisklasser. Ved at alliere os med de dygtigste fabrikanter i verden, er vi i stand til at tilbyde dig computer højttalere med lyd i verdensklasse. Derfor finder du hos os computer højttalere fra producenter som Logitech, Creative og Sony.

Inden du lægger dine nye computer højttalere i indkøbskurven, er det en god idé at bruge lidt tid på at overveje, hvad du vil bruge dem til, hvilken konfiguration de skal have, hvordan de skal forbindes med din computer osv. Hos Føniks Computer mener vi, at det er helt centralt med god lyd, uanset om du lytter til musik, gamer eller ser film. Vi har derfor lagt os i selen for at kunne byde på computer højttalere, der er specielt byggede til at få mest ud af de forskellige medier.

Vi sælger PC-højttalere til gaming, musik og udendørs hygge

Er du på udkig efter gaming-højttalere med en imponerende subwoofer, der fuldender gaming-oplevelsen med en dyb og krystalklar lyd? Det er efterhånden sjældent, at man ser gaming-stationer, der ikke er udstyret med et liret højttalersystem. Din gamingoplevelse bliver bare sjovere, når du kan høre dine fjender omkring dig, og alle lydeffekter virkelig kan høres i spillet. Hvis du er på jagt efter et par computer højttalere til gaming, skulle du tage et kig på vores modeller fra Logitech, Trust eller Edifier. Udover at give den fedeste lyd, er disse mærker kendetegnet ved flotte design og rene linjer. Du har ved nogle modeller ovenikøbet mulighed for at vælge den helt rigtige farve af højttalere til computeren til at fuldende dit gaming-set-up.

Skal du en tur til stranden eller i parken? Hos os kan du finde en smart, transportabel computer højttaler, som du nemt og hurtigt kan have dem med dig overalt. Oven i et fint og stilrent design kommer disse computer højttalere ofte med trådløs forbindelse eller dock-funktioner. På den måde bliver det ikke nemmere at få god lyd på farten.

Find dine nye PC-højttalere eller lydbarer til hjemmebiografen hos os

Elsker du også surroundsound, når du ser film på computeren? Med et godt højttalersystem til din computer, der understøtter surroundsound, er du så tæt på den store biografoplevelse, som du næsten kan komme. Skal der ekstra dybde på lyden, kan du runde dit set up af med en subwoofer. Den bringer alle nuancer frem i bassen og sørger for, at du får fuld fornøjelse af eksplosioner og biljagter i dine film.

Leder du efter et smart alternativ til de større surroundsound-systemer, kan en lydbar være en god løsning. En lydbar er en computer højttaler, der kommer i et elegant, slankt design, der ikke fylder meget. Du kan placere den under dit fjernsyn eller på væggen. En lydbar er diskret og elegant og fylder ikke meget i landskabet. Til gengæld kan den give en virkelig flot og livagtig lyd til dine film. Tjek vores udvalg af lydbarer, for eksempel fra Sony eller Dell, og se, hvad de kan byde på.

Tilslutning af dine højttalere til computeren

Det er langt hen ad vejen smag og behag, der afgør, på hvilken måde du tilslutter din højttaler til computeren. Vores modeller kan tilsluttes med et klassisk jackstik bag på den stationære eller bærbare computer. Andre modeller kan også tilsluttes til computerens USB-porte, hvis du foretrækker dette.

En smart og praktisk løsning kan være et trådløst højttalersystem, som forbindes til computeren via Bluetooth. Med et sæt trådløse computer højttalere slipper du for kabler på skrivebordet, og de er nemme at flytte rundt med. Vælger du et sæt transportable, trådløse computer højttalere er du sikret god lyd på farten uden at skulle bøvle med stik og kabler. De fleste højttalersystemer tilsluttes nemt og hurtigt til din smartphone eller din computer via Bluetooth. Vi har et solidt udvalg af trådløse computer højtalere fra anerkendte producenter som Dell og Creative.

Konfiguration af højttaler til PC

En computer højttalers konfigurationer hænger sammen med det antal af dele, den indeholder. Begrebet dækker også over, hvor meget surroundsound, den kan frembringe. Når du vælger en bestemt konfiguration i din computer højttaler, vælger du groft sagt, hvor meget eller lidt surroundsound, du vil have ud af den.

I vores udvalg kan du finde computer højttalere med 2.0, 2.1 eller 5.1 kanaler, og der er forskel på de forskellige typer. Højttalere til computere med 2.0 kanaler omfatter almindelig stereo, det vil sige to højttalere uden subwoofer. Et højttalersystem med 2.1 kanaler omfatter to højttalere og en subwoofer. 5.1 højttalere består af fem computer højttalere med en subwoofer. Et 5.1-højttalersystem kan sættes op lige efter dit hoved, men den bedste surroundsound opnås typisk ved, at man placerer tre højttalere forrest og to ude i siden eller bagest i dit set up. Subwooferen står bedst ved siden af din skærm, eller der hvor du sidder, afhængig af, hvordan du bedst kan lide lyden.

Vi tilføjer jævnligt nye modeller af højttalere til computere i takt med, at de kommer på markedet, for at sikre at vores kunder altid har de nyeste computer højttalere at vælge mellem, når de besøger os. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du har spørgsmål i forhold til udvalget. Du finder vores kontaktoplysninger øverst og nederst på siden.