PC højttalere banner


Her hos Føniks Computer fører vi en bred vifte af kvalitets computer højtalere med rigtig lækker lyd. Med mærker som bl.a. Sony, Logitech og Edifier leverer vi fantastisk lyd til skarpe priser. Vi mener, at god lyd er centralt – uanset om du lytter til musik, gamer eller ser film, og derfor fører vi de bedste PC højtalere på markedet. Hvad end du er interesseret i trådløse funktioner, centerkanal-højttalere, en højttalerdock, eller noget helt andet, så finder du her på siden et stort sortiment til vildt gode priser. Her på siden kan du nemt finde den PC højtaler, der passer bedst til dit behov.

Resultater: 136
Resultater: 136


loader

PC højtalere fra kendte producenter

Dine spil- og filmoplevelser bliver kun bedre med ordentlig lyd, hvor alle detaljer kommer kan høres i knivskarp kvalitet. Det samme gør sig også gældende, når du gerne vil nyde at høre musik fra dine favoritbands.

De indbyggede højtalere i ens computer kan hurtigt blive for små, og ofte er de ikke særlig gode. Det kan derfor være en rigtig god investering at købe højtalere til PC, så man kan få den bedst mulige oplevelse.

Dette er vi her hos Føniks Computer meget bevidste om, og vi har derfor gjort os meget umage med at samle et stort udvalg af uovertrufne computer højtalere i alle prisklasser.

Ved at alliere os med de dygtigste fabrikanter i verden, er vi i stand til at tilbyde dig computer højtalere med lyd i verdensklasse. Derfor fører vi PC højtalere fra producenter som Logitech, Creative og Sony.

Inden du lægger dine nye computer højtalere i indkøbskurven, er det en god idé at bruge lidt tid på at overveje, hvad du vil bruge dem til, hvilken konfiguration du skal have, hvordan de skal forbindes med din computer og så videre i den stil.

Vi sælger PC højtalere til gaming, musik og hygge

Er du på udkig efter gamer højtalere med en imponerende subwoofer, der fuldender gamingoplevelsen med en dyb og krystalklar lyd? Det kan vi godt forstå, for det giver bare en oplevelse ud over det sædvanlige, når lyden er i topform til computerspillene.

Din gamingoplevelse bliver bare sjovere, når du kan høre dine fjender omkring dig, og alle lydeffekter virker helt realistiske. Hvis du er på jagt efter et par computer højtalere til gaming, skulle du tage et kig på vores modeller fra Logitech, Trust eller Edifier.

Udover at give den fedeste lyd, er disse mærker kendetegnet ved deres flotte design og rene linjer. Du har ved nogle modeller ovenikøbet mulighed for at vælge den helt rigtige farve af højtalere til computeren.

Oven i et fint og stilrent design kommer disse PC højtalere ofte med trådløs forbindelse eller dock-funktioner. Uanset hvad der sker, så skal du altid have god lyd ved hånden. Det sørger man for, med en højtaler til PC.

Find dine nye computer højtalere hos os

Elsker du også surroundsound, når du ser film på computeren? Med en god højtaler til computer, der understøtter surroundsound, er du så tæt på den store biografoplevelse, som du du kan komme derhjemme.

Skal der ekstra dybde på lyden, kan du runde dit setup af med en subwoofer. Den bringer alle nuancer frem i bassen og sørger for, at du får fuld fornøjelse af eksplosioner og biljagter i dine film.

Leder du efter et smart alternativ til de større surroundsound-systemer, kan en lydbar være en god løsning. En lydbar er en computer højtaler, der kommer i et elegant, slankt design, som ikke fylder meget.

Du kan placere den under dit fjernsyn eller på væggen. En lydbar er diskret og elegant og fylder ikke meget i landskabet. Til gengæld kan den give en virkelig flot og livagtig lyd til dine film. Tjek vores udvalg af lydbarer, for eksempel fra Sony eller Dell, og se, hvad de kan byde på.

Tilslutning af dine computer højtalere

Det er langt hen ad vejen smag og behag, der afgør, på hvilken måde du tilslutter dine PC højtalere på. Vores modeller kan tilsluttes med et klassisk jackstik bag på den stationære eller bærbare computer. Andre modeller kan også tilsluttes til computerens USB-porte, hvis du foretrækker dette.

En smart og praktisk løsning kan være en trådløs PC højtaler, som forbindes til computeren via Bluetooth eller med en dongle. Med et sæt trådløse computer højtalere slipper du for kabler på skrivebordet, og de er nemme at flytte rundt med.

Konfiguration af højtaler til PC

En computer højtalers konfigurationer hænger sammen med det antal af dele, den indeholder. Begrebet dækker også over, hvor meget surroundsound den kan frembringe. Når du vælger en bestemt konfiguration til din PC højtaler, vælger du groft sagt, hvor meget eller lidt surroundsound, du vil have ud af den.

I vores udvalg kan du finde computer højtalere med 2.0, 2.1 eller 5.1 kanaler. Højtalere til computere med 2.0 kanaler omfatter almindelig stereo, det vil sige to PC højtalere uden subwoofer. Et højttalersystem med 2.1 kanaler omfatter to PC højtalere og en subwoofer. 5.1 PC højtalere består af fem computer højtalere med en subwoofer.

Et 5.1-højttalersystem kan sættes op lige efter dit hoved, men den bedste surroundsound opnås typisk ved, at man placerer tre computer højtalere forrest og to ude i siden eller bagest i dit set up. Subwooferen står bedst ved siden af din skærm, eller der hvor du sidder, afhængigt af hvordan du bedst kan lide lyden.

Vi tilføjer jævnligt nye modeller af computer højtalere i takt med, at de kommer på markedet, for at sikre at vores kunder altid har de nyeste PC højtalere at vælge mellem, når de besøger os. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du har spørgsmål i forhold til udvalget. Du finder vores kontaktoplysninger øverst og nederst på siden.