Her hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af løsninger til lagring og backup. Vi giver dig mulighed for CD, DVD og harddisk kopiering til meget konkurrencedygtige priser. Vi har alt til Flash hukommelse, dvs. CF, Micro-SD, alm. SD og XD kort samt Flash drev, så du altid har god mulighed for at finde præcis det du står og mangler. Desuden har vi et bredt sortiment af lagringsmedier, hertil lagringskabler samt flere typer lagringsservere. Vi står naturligvis klar med råd og svar hvis du skulle have nogle spørgsmål vedrørende vores produktudvalg. Se nærmere på vores store udvalg af lagring og backup udstyr på disse sider.

Resultater: 10000
Resultater: 10000


loader

Alt i lagring og backup

Mangler du produkter inden for lagring og backup, så har vi det her på siden. Vi har nemlig utallige produkter, så du kan vælge det lagring og backup produkt, du har brug for. Blandt vores produkter finder du blandt andet harddiske, RAM og en masse andre produkter. Er du på udkig efter lagring og backup løsninger, så anbefaler vi, at du finder en model, der er tilfredsstillende hurtig og rummelig. Dette afhænger selvfølgelig af dig og dine behov, men vi er sikre på, at vi stadigvæk har et produkt til dig. Vores sortiment rummer mere end 10.000 forskellige produkter, da vi bestræber os på at levere noget for alle. Hvis du er usikker på, hvad du skal kigge efter i vores lagring og backup sortiment, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os via online chat, eller du kan ringe til os.

Køb lagring og backup med fordele

Vi har et enormt sortiment af lagring og backup produkter, så du kan få netop dette produkt, du mangler. Vi har produkter som for eksempel disckopier, floppy drev, RAM, eksterne harddiske og meget mere. Vi har nemlig samlet alt det bedste på én side, så du slipper for at lede efter det lagring og backup produkt, du mangler. Når du handler her hos Føniks Computer, er du altid sikret mange lækre fordele. Vi tilbyder nemlig gratis fragt, 3 ugers returret samt 2 års reklamationsret, så der er rigeligt med årsager til at handle her hos os. Vi tilbyder desuden hjælp til at finde den rigtige lagring og backup løsning, som du har brug for. Du er nemlig altid velkommen til at kontakte os på mail [email protected], ringe til os på telefon 70 60 60 64 ellers starte en online chat, så vi kan hjælpe dig øjeblikkeligt.