Føniks Computer har et bredt udvalg af udstyr til diskkopi til skarpe priser. Her på siden finder du teknik til kopiering af bl.a. CD og DVD. Med anerkendte mærker som Sandberg, Freedom og Epson går du ikke galt i byen, når du eksempelvis skal have kopieret din harddisk. Disse producenter er alle kendte for deres høje kvalitetsstandard samt deres konkurrencedygtige priser, så du får kvalitet for hver en krone når du handler her hos Føniks Computer. Er du i tvivl om dine muligheder, eller hvilket produkt du skal vælge er du som altid meget velkommen til at kontakte os. Se mulighederne for diskkopiering herunder.

Resultater: 18
Resultater: 18


loader

Diskkopi til alle formål

Uanset om du har brug for diskkopi udstyret til hjemmet eller til arbejdet, så finder du det her hos Føniks Computer. Vi har et stort udvalg af flere forskellige diskkopi typer. Vi har for eksempel diskkopi udstyr som lader dig kopiere CD’er, DVD’er samt Blu-ray, så du får muligheden for at kopiere præcis det, du har brug for. Vi har også diskkopi modeller som lader dig kopiere indholdet fra din harddisk, hvilket du kan med både 2.5” og 3.5” harddiske. Muligheden for at kopiere din harddisk, sikrer dig tryghed i hverdagen. Hvis du ønsker diskkopi udstyr til kontoret, har vi modeller som du og dine medarbejdere kan tilgå via internettet. Har du spørgsmål angående vores diskkopi modeller, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 60 60 64. 

Køb den rigtige model hos Føniks Computer

Vi tilbyder her hos Føniks Computer et stærkt sortiment af diskkopi udstyr, og det er vi meget stolte af. Vi har diskkopi modeller som lader dig kopiere både SSD og HDD-harddiske, så du er altid sikret med en backup. Vi har desuden udstyr som lader dig kopiere CD’er, DVD’er og Blu-ray, så du altid har en ekstra disk ved hånden. Hvis du ved, hvad du søger, så finder du det her på siden. Hvis du derimod har brug for hjælp eller har spørgsmål angående en diskkopi model, er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os i vores chat, og vi besvarer dine spørgsmål hurtigst muligt. Du kan købe dit nye diskkopi udstyr online her på siden.