Flash hukommelse banner.


Som mange ved, er der mange former for Flash hukommelse og benyttes eksempelvis i telefoner og kameraer, men er også en god løsning til backup eller overførsel af computerfiler. Her hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af både Flash drev (USB Stick) og Flash kort til skarpe priser. Flash hukommelse er en god og stabil måde at opbevare sine computerfiler på og hos os får du et udvalg fra nogle af markedets bedste producenter, såsom Kingston og Sandberg. Se vores udvalg på disse sider og find præcis det du står og mangler allerede i dag. Rigtig god jagt.

Resultater: 1918
Resultater: 1918


loader

Flash Hukommelse til Data

Flash hukommelse er en af de moderne teknologier til opbevaring og lagring, der ikke gør brug af bevægelige dele. Flash-hukommelse er hurtigt blevet den foretrukne opbevaringsmetode for alle slags digitale enheder og er kendt for dets holdbarhed og kapacitet.

Hvis du vil have pålidelige, hurtige og sikre datalagringsløsninger, er flash-hukommelse et godt valg til computere og andre enheder. Det kan for eksempel være med et flash kort, eller ved brug af et flash drev. Der er mange måder at lagre data på. Flash hukommelse er en af de bedre.