Gamer højtalere


Vil du ikke bare nøjes med en høj billedkvalitet, men også have lækker lyd når du gamer, så bør du helt sikkert tage et kig på vores udvalg her på siden. Vi kan tilbyde gaming højtalere fra en lang række af de absolut bedste producenter på markedet. De kommer i mange forskellige former og farver, så der er noget for enhver smag her hos Føniks Computer. Med lyd i topklasse bliver spiloplevelsen markant bedre og mere realistisk. Vil du også forbedre din spiloplevelse, så gør dig selv en tjeneste, og tag et kig på vores brede udvalg af gamer højtalere lige her nedenfor.

Resultater: 26
Resultater: 26


loader

Vi tilbyder gaming højtalere fra anerkendte producenter

Når man gamer, er det ikke bare vigtigt at have en fed gamer computer, der gør ens spil til en fryd for øjet. Lyden skal helst være i top, så man får alle spillets nuancer med. Netop af denne grund kan man overveje at anskaffe sig et en lækker gaming højtaler. Vi forhandler derfor også en række mærker af gaming højtalere, der kan producere overvældende god lyd, og som alle er skabt af højkvalitetsmaterialer.

Sidder man i et fedt spil med en helt igennem fantastisk grafik, er det vigtigt at lyden er med hele vejen, så man kan leve sig fuldstændig ind i sit gameplay. I mange spil er lyden en afgørende del af spillet, og dette handler ikke bare om diverse lydeffekter, der for eksempel afslører, at modstanderen løber eller skyder. Der er også masser af spil med lyde, du skal forholde dig til for at overleve eller komme i mål.

Hvis man i forvejen har en fed skærm og lækkert gamer udstyr, bør højttalerne også passe dertil. Vi kan tilbyde gamer højtalere fra de mest erfarne producenter som for eksempel Creative, Edifier og Logitech. De er om nogen er kendte for lyd i særklasse.

Hvad skal jeg kigge efter i en gaming højtaler?

Det kan hurtigt blive meget teknisk, når det kommer til gamer højtalere. Her opsummerer vi kort med en overskuelig oversigt over de ting, du bør vælge højttalere til gamer set up’et ud fra:

Mængden af watt (jo flere watt, jo højere kan de spille uden forvrængning – 40-50 watt er tilfredsstillende for de fleste)

Mængden af hertz (jo større spænd mellem de laveste hertz og de højeste, jo bedre er kvaliteten generelt)

Mængden af højttaler og subwoofer (2.1 er en bundsolid løsning til den gennemsnitlige gamer, 5.1 er til dig, der har plads til et stort setup og gerne vil høre højttalerne drøne derudaf med surroundsound)

Der er også nogle andre parametre, som du kan kigge på, når du vælger PC-højttaler. Flere af vores gaming højttalere fås med Internet Multimedie Bluetooth, så du slipper for besværet med kabler. En højere version af Bluetooth betyder blandt andet højere båndbredde og længere rækkevidde.

Alternativt kan du vælge ud fra producenten. Vi fører modeller fra mærker som Creative, Edifier og Logitech. Logitech har for eksempel fået designpriser fra iF Design og Good Design for deres gamer højtalere, mens Creative har fået priser fra CES for innovationer i deres lydteknologi. Også Edifier har fået priser fra både iF Design og CES for design og innovation. Det er altså stærke og anerkendte mærker med PC-højttalere i topkvalitet.

2.0, 2.1 og 5.1

Helt overordnet er 2.0-setup et setup med to pc-højttalere, mens 2.1 (også kaldet stereo) beskriver et setup med to pc-højttalere og en subwoofer. 5.1 er et setup med fem gaming højttalere og en subwoofer. Forstærkeren er som regel integreret i enten højttalerne eller subwooferen. Subwooferen spiller baslyden, så den giver lydoplevelsen et dybere præg.

2.0 er en populær løsning til gaming, men det giver ikke den samme afrundede fornemmelse, som når du får en subwoofer med til din gaming højtaler. En subwoofer forstærker den effekt, skud og eksplosioner i film og spil har, så oplevelsen bliver endnu mere intens. Med et 5.1 setup får du to højttalere forrest og to højttalere bagerst. Det giver den mest realistiske og indlevende oplevelse i gaming. Når lyden fra højttalerne til gamer computeren kommer både forfra og bagfra, føles det som at være der selv!

Der er selvfølgelig nogle praktiske overvejelser, der spiller ind her. Hvis du ikke har meget plads til gaming, er et setup med fire gamer højtalere og en subwoofer måske ikke det rigtige for dig. Et 2.1-setup eller en soundbar/lydbarsystem kunne her være mere passende. Det er heller ikke alle computere, der kan trække 5.1. 5.1 er enormt kraftfuldt, men et 2.1-setup producerer også sublim lyd. Det er bare uden surroundsound-effekten.

Lydkort, bundkort og gaming højtaler

Hvis man investerer i et 5.1 setup med gaming højttalere er det en god idé at tjekke om ens motherboard/bundkort understøtter 5.1. Ligeledes kan man risikere, at ens lydkort ikke er kompatibelt med 5.1. Hvis man køber nogle stærke gaming højtalere, men oplever, at lyden ikke er så god, som den burde være, ligger problemet ofte i lydkortet. Et lydkort omdanner digitale signaler til analoge. Dine højttalere modtager lyden fra lydkortet. Hvis du ikke synes, lyden er optimal på dine højttalere til gamer computeren, kan du overveje at opgradere lydkortet.

Tag endelig et kig på vores sortiment af lydkort. Lydkort fås både i ’interne’ og ’eksterne’ modeller. Et klassisk internt lydkort placeres inde i computeren. Man kan få eksterne lydkort, også her hos Føniks Computer, med USB-tilslutning. Men det er altid vigtigt at tjekke, hvad lydkortet understøtter, inden man tilføjer det til sine gaming højttalere.

Nominal udgangseffekt, decibel og frekvensrespons

Der er nogle tekniske komponenter, man kan sætte sig ind i for at finde frem til sine foretrukne gaming højtalere. Den nominale udgangseffekt (målt i watt) er direkte forbundet med, hvor højt dine højttalere kan spille. Jo flere watt, jo højere spiller de. Man kan, hvis man virkelig vil have knald på lyden, gå efter gaming højtalere med 80 watt eller derover. Mange watt betyder, at lyden ikke bliver forvrænget på høj lydstyrke. Men 40-50 watt vil være mere end rigeligt til en indlevende gaming oplevelse.

Decibel er en måleenhed for lydstyrke, og hvis dine gaming højttalere både har mange watt og decibel, betyder det, at de kan spille rigtigt højt. For hver ti decibel, der lægges oveni, vil lyden for ørerne føles dobbelt så høj. Små stigninger i decibel kan dermed være voldsomme for ørerne.

Hertz er en måleenhed, der i forbindelse med gaming højtalere beskriver den frekvens (eller det mellemrum), lydbølger kommer i. De vibrationer i en gaming højtaler, der udgør lyd ved eksempelvis 20 hertz er meget lave og basagtige. De kommer med lange mellemrum. Dem der kommer på eksempelvis 15.000 hertz lyder mere skingre og kommer med korte mellemrum. Frekvensresponsen beskriver spændet af hertz, og jo større et spænd, jo længere ude i ekstremerne kan din gamer højtaler opfange og afspille lyde. Et sæt gamer højttalere med højere frekvensrespons betyder altså generelt højere kvalitet.

Find de rigtige højttalere til gamer computeren

Vi tilbyder de stærkeste og mest moderne gaming højttalere fra nogle af de førende producenter. Vores gaming højtalere er skarpe på alle de specifikationer, vi har nævnt ovenfor, og derfor får du en sublim gaming oplevelse, hvis du investerer i sådan et sæt.

Har du et særligt sæt gaming højtalere i tankerne, eller vil du bare gerne gøre din søgning mere overskuelig, kan du benytte dig af vores smarte søgefunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet selv vælge din ønskede højttalersystem-konfiguration, nominel udgangseffekt, forbindelsesteknologi og selvfølgelig producent. Du kan også sortere efter pris – der er noget til ethvert budget og behov.

Uanset hvor mange gamer højtalere du ønsker, hvilken farve du foretrækker og hvorvidt du vil have trådløs funktion eller ej, kan du sikkert finde det helt rigtige produkt her hos os. Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål i forhold til udvalget eller specifikke gaming højtalere.