Er du til fart over feltet og gemmer du på en indre fartdjævel så bør du se nærmere på siden her. Her finder du vores udvalg af rat og pedaler til computer og konsolspil. Vi fører et stort sortiment af sofistikerede rat og pedaler, der giver dig en autentisk køreoplevelse til en skarp pris. Vi kan selvfølgelig tilbyde de mest populære mærker på markedet og du vil derfor sikkert også kunne det helt rette udstyr. Lyder det som noget for dig så tag et kig på vores sortiment nedenfor og vælg det sæt rat og pedaler, der passer til din computer eller konsol.

Resultater: 59
Resultater: 59


loader

Få en autentisk køreoplevelse med rat og pedaler fra kendte mærker

De fleste gamere ved hvor vigtigt det er for spilleglæden med det rette udstyr og i den forbindelse er racerudstyr bestemt ingen undtagelse. Hos Føniks Computer kan vi derfor byde på markedets bedste rat og pedaler, fra de mest erfarne fabrikanter overhovedet.

Med producenter som Logitech, SpeedLink, THRUSTMASTER og Trust kan du næsten lugte den brændte gummi, helt ind i stuen. Vi fører rat og pedaler i både den billige og i den mere avancerede ende, så du uanset dit budget og behov, kan finde det helt rette produkt, her hos os. Du kan finde produkter der er kompatible med de nyeste konsoller, samt selvfølgelig PC’er. Med 6 positions pedalvinkler, gearskiftehåndtag og autokalibrering, progressiv bremse, tæppegripsystem og rat der er dækket af håndsyet kvalitetslæder, får du en autentisk køreoplevelse. Dine muligheder er mange, når du handler hos Føniks Computer. Vil du gerne kunne føle rattets over- og understyring, Force Feedback der simulerer kraftpåvirkninger og en realistisk kørestilling så går du ikke galt i byen blandt vores store udvalg.

For at sikre at du har de mest højteknologiske rat og pedaler at vælge mellem når du handler hos os, holder vi os naturligvis løbende opdaterede vedrørende de nyeste produkter. Benyt gerne vores søgefunktion til højre på siden, hvor du har mulighed for at gøre din søgning nemmere og mere overskuelig. Derudover er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, skulle du have spørgsmål angående valg af produkt, eller i forhold til udvalget generelt.