Sidder du med en indre racerkører, så er det bare ikke nok med en mus og et tastatur, når du drøner derudaf i et af de mange fede bilspil. Her kan det virkelig noget med Logitech rat og pedaler til PC og konsol. Det er din genvej til en autentisk oplevelse, når du vil træde på speederen og suse afsted. Via teknologi med realistisk Force Feedback bliver det, som hvis du satte dig ind i en ægte bil – du kan nærmest føle terrænet under dine føder, og næsten dufte den afbrændte gummi, når du presser køretøjet til sit yderste og drifter rundt i svingene. Logitech rat og pedaler er designet med ideen om, at du skal føle det, som har du fingre og fødder i en rigtig bil. Rustfrit stål og håndsyet kvalitetslæder møder dine kropsdele, imens LED indikatorer lystigt blinker af dig. Den eneste måde, hvorpå det bliver mere virkeligt for dig, er, hvis du sætter dig bag rattet i en ægte bil. Skal du på den virtuelle racerbane? Check vores udvalg af Logitech rat og pedaler ud. Det er din ret, at have hænderne om et godt rat – ligegyldigt hvor du sidder.

Resultater: 8
Resultater: 8


loader

Logitech rat og pedaler – når du skal ud og køre derhjemme

Der er mange, som elsker at køre bil. Om det er en stille tur ud af landevejen, eller det vilde racerløb på racerbanen, så er der bare noget særligt ved at sidde i sædet med hænderne på rettet og fødderne på pedalerne. Det er følelsen af at beherske et teknologisk vidunder, af at du er bagmanden bag farten og at du har kontrollen og magten. Der sker noget specielt, når man kører i en bil.

Det er bare ikke nemt altid at sætte sig ud i bilen og køre derudaf. Biler er, mildt sagt, og især hvis de er lækre, rimelig dyre. Desuden kan man ikke bare altid være med i et racerløb, eller sidde og hygge om detaljerne ved drømmebilen. Eller, der er ét sted, hvor man uden problemer kan gøre dette. Når du sætter dig foran din computer eller konsol, kan du gøre lige det, du har lyst til. Her åbner verden sig op for dig, og Logitech tilbyder gladelig deres hjælp med at sørge for, at din spiloplevelse kommer så tæt på virkeligheden som overhovedet muligt. Her et et sæt af Logitech rat og pedaler en stærk løsning.

Logitech er kendt for kvalitet og overskuelige priser. Så hvis du drømmer om en autentisk spiloplevelse, hvor det føles som om, at du reelt sidder bag rattet i en bil, så er det bare at tjekke Føniks Computers sortiment af Logitech rat og pedaler. Det er nærmest ligegyldigt, hvordan du ønsker at køre det. Der skal nok være noget til dig.

Kør som du vil – Logitech rat og pedaler til hvert et spil

Der er et nærmest uendeligt antal af forskellige typer gamers derude, og selv indenfor bilspil er gaming ikke bare gaming. Der er stor forskel på, om du skal have gang i den nyeste titel fra Forza, have en hyggelig eftermiddag med Eurotruck Simulator eller om vennerne skal have bank i en omgang Mario Kart. Du sidder altid bag et virtuelt rat, men hvad du laver i spillet, og hvad du prøver at få ud af det, svinger bredt og vidt.

Dette er grunden til, at du kan få Logitech rat og pedaler, der er tilpasset mange forskellige typer spil. Befinder dit sæde sig i et cockpit, så er der mulighed for, at du kan få pedaler til, når du skal ud og flyve – flight rudder pedals er ikke udenfor Logitechs rækkevidde. Om du er til lands eller i luften, så skal du have ordentligt udstyr i hænderne.

Og når der snakkes til lands, så menes der virkelig til lands. At sidde bag et rat er som sagt ikke bare at sidde i en racerbil, heller ikke når der snakkes Logitech rat og pedaler. Mange spil som Farming Simulator og lignende sætter dig også bag et virtuelt rat, hvorfra du får lov at nyde kræfterne ved dine tunge maskiner. Her er der også noget specielt ved, at kunne gribe fat i rat og stick, hvorefter man mageligt kan simulere gårdarbejde eller en tur som truckchauffør. Der er dog ikke brug for helt de samme funktioner, som hvis du skal ud og køre ræs. Derfor kandu finde Logitech rat og pedaler til tungt udstyr – et heavy equipment set – så du har alle de funktioner, du har brug for, når du skal have digitalt jord under neglene.

Én type computerspil det er umuligt at komme udenom, når der snakkes Logitech rat og pedaler til gaming, er racerløb. Produkter til flysimulation og den digitale landmand findes, men de er stadig rimelig niche. Logitech rat og pedaler til racing games er der, hvor der virkelig sker noget. Om du er til Forza, Dirt Rally eller noget helt tredje, så kan du være sikker på, at der er Logitech rat og pedaler, der kan få dig til at føle, at du er direkte på banen. Derfor har Logitech virkelig også lagt sig i selen, så du får den mest realistisk spiloplevelse.

Force Feedback og god kvalitet – du befinder dig næsten i støvskyen

Det vigtigste for dig, når du køber Logitech rat og pedaler til din PC eller konsol, er, at det fungerer problemfrit, og at de medbringer en autentisk følelse af, at du virkelig sidder bag rattet i en racerbil. Kort sagt, så handler det om, at produktet skal være i god kvalitet, og at det skal være designet til brugerens behov. Her er det heldigt for alle racerspilsentusiaster, at Logitech er kendt for kvalitet og brugervenlighed i alt, hvad de laver.

Med Logitech rat og pedaler, kommer det til at føles som om, at du selv sidder i bilen på racerbanen. Den drivende faktor her er Force Feedback. Force Feedback er en funktion, der sørger for, at din spiloplevelse går fra at føles opstillet til at føles ægte. Igennem Force Feedback oplever du kraftpåvirkninger på dit køretøj, som var det den sande virkelighed. Stød og bump, vilde sving, terrænet under hjulene og alt andet, der påvirker bilen, du kører, bliver ført direkte fra computerspillet og ud til dig igennem Force Feedback. Samtidig befinder dine hænder sig på et rat, hvor der er spændt læder ud over i perfekt imitation af en ægte bil, og pedalerne sidder klar til at modtage hvert et tryk fra dine fødder. Det er den komplette raceroplevelse, direkte fra mageligheden i dit eget hjem, og du oplever den igennem Force Feedback i sættene af Logitech rat og pedaler.

Logitech rat og pedaler kommer også oftest med 900-graders rotation på rattet, samt rig mulighed for at sætte rattet godt fast. For hvis rattet ikke kører ordentligt rundt, når du drejer på det, så ville det ikke være meget værd. På samme vis skal rattet også stå fast, for det kan nemt gå vildt for sig, når du er ude og køre på computer eller konsol, og så er det nødvendigt, at rettet bliver der, hvor du gerne vil have det. Ellers ville oplevelsen ikke være, sådan som den skal være.

Så skal du ud og køre bil i hjemmet? Logitech rat og pedaler står klar til at gøre din gamingoplevelse unik. Udstyret er brugervenligt og rart at have med at gøre, og realismen får den virkelig verden til at blegne, når først du begynder at drøne ud af vejene. Alt du skal gøre, er, at finde lige det sæt af rat og pedal, som du vil have. Så snart det er klaret, er du kun et par klik væk fra, at du kan sætte dig ned, og opleve hvordan det er at være en racerkører. Placer ordren, så skal vi hos Føniks Computer nok få den sendt til dig.