Resultater: 6
Resultater: 6


loader

Gaming briller – en langt behageligere oplevelse!

Oplever du at få ømme og tørre øjne, når du gamer? Får du hovedpine og ser et slørret skærmbillede efter en lang dag med gaming efter arbejde? Hos Føniks Computer fører vi ikke blot hardware og elektronik, men også en lang række af gamer udstyr, der kan gøre din spiloplevelse endnu bedre. Dette gælder også vores store udvalg af gaming briller. Vi forhandler for eksempel et bredt udvalg af gamer briller fra den anerkendte producent, Arozzi. Arozzi har med sin Visione-serie fået skabt nogle solide gaming briller, der blandt andet tilbyder specielle linser, der indeholder en særlig coating, og et filter, der giver en, for mange, mere behagelig skærmoplevelse.

Vil du gerne beskytte dine øjne når du gamer hele natten lang og vil du gerne undgå det blå lys der kommer fra dine skærme, så er det et par gaming brille som du bør investere i. Du bør derfor helt sikkert tage et kig på vores udvalg her på siden. Med et sæt gamer briller kan du gøre det mere behageligt at kigge på skærmen - selv efter længere spilsessioner. Vi kan tilbyde gamer briller fra flere af de helt store producenter, og du kan finde modeller i mange forskellige farver, former og design. Lyder det som noget for dig? Så tag et kig på udvalget, og gør et godt køb.

Gaming briller og blåt lys

Hvis du ofte gamer i lang tid ad gangen på din gamer computer, og du kan mærke, at dine øjne bliver trætte, vil du med stor sandsynlighed kunne opleve forskel ved at bruge et sæt gaming briller. De fleste gaming briller er nemlig udviklet med henblik på at beskytte dine øjne mod det potentielt skadelige blå lys fra de skærme, du benytter til hverdag. Bruger du mange timer hver dag foran computerskærmen, kan det nemlig have en indflydelse på ikke blot din gamingoplevelse, men også din søvn. Man kommer nemt til at spille til sent på aftenen – eller til langt ud på natten – når man først er kommet i gang, og dette udsætter øjnene for en vedvarende påvirkning fra skærmens blå lys. Denne type lys menes at have skadelige virkninger på dine øjne, og det er samtidig med til at hæmme produktionen af søvnhormonet melatonin, så man ikke oplever den samme naturlige træthed. Derfor har de fleste telefoner nu også en nat-funktion, der netop er tiltænkt at modvirke det blå lys hen på aftenen, og det er den samme ide, der ligger bag udvalget af gaming briller, du finder her på siden.

Gamer briller bidrager til den ultimative gamingoplevelse

Er du en seriøs gamer? Så er der også andre gode grunde til, at du bør overveje at investere i et sæt gaming briller. Flere af modellerne i vores sortiment er nemlig udviklet med henblik på at kunne øge klarheden og få detaljerne til at stå skarpere frem på din gamer skærm. Dette kan være den sidste, lille fordel, der kan betyde den store forskel mellem sejr og nederlag for dig og dit team. Så hvis du leder efter det ekstra gamerudstyr, der kan tage din gamingoplevelse til det næste – og måske endda det højeste – niveau, bør du overveje at finde et par gamer briller her i vores udvalg. Alle de forskellige produkter, du finder her ovenfor, er nemlig udvalgt på baggrund af høje krav til kvalitet og funktionalitet.

Stort udvalg af briller til gaming i smarte design

Når du skal vælge dine nye gaming briller, behøver du desuden heller ikke at gå på kompromis med designet. I hvert fald ikke hvis du handler her hos os. Hos Føniks Computer finder du nemlig et stort udvalg af gaming briller, der rummer noget for enhver smag. I vores udvalg finder du stel i et væld af former og farver, der passer en bred vifte af stilarter og gamertyper, og de har hver især glas med forskellige nuancer. Hvis du er i tvivl om, hvilken model der passer bedst til dig, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige gaming briller, så du kan få den ultimative gamingoplevelse!