Resultater: 13
Resultater: 13


loader

Vi har gamer borde til alle typer af gamere

Alle typer af gamere kan få glæde af et godt gamer bord. Hvad enten du er ambitiøs gamer og dyrker din sport til perfektion, eller du er helt ny inden for gaming og ikke har haft mange timer bag skærmen, er det en god investering at købe et godt gamer bord.

Gaming borde er designet til at kunne holde til mange timers brug, og de er indrettet, så du får masser af plads til gaming udstyr. Hos Føniks Computer kan du vælge mellem mange gamer borde, alle i en solid kvalitet og fremstillet i rengøringsvenlige materialer, så du ikke skal bekymre dig under selv de vildeste gaming sessions.

Vi har samlet et bredt udvalg af gamer borde. Hos Føniks Computer tilbyder vi gamere alt, hvad du skal bruge til den ultimative spiloplevelse og i den sammenhæng er et bord til gaming essentielt.

Med det rette gamer bord kommer du til at sidde meget mere komfortabelt, hvilket især er vigtigt, når man sidder i samme position i flere timer ad gangen. Vores udvalg af gamer borde kommer fra markedets førende mærker, som ved, hvad et bord til gameren skal kunne.

Du har adskillige valgmuligheder, både hvad angår farve, mønster og ben-type, og vi opdaterer naturligvis løbende vores udvalg med nye modeller. Tag et kig på vores udvalg, og find det gamer bord, der passer til din personlige stil.

Gaming borde med vægt på maksimal komfort og præstation

Vil du præstere dit allerbedste, når du gamer? Er du vild med lange gaming sessioner? Går du op i din sundhed og styrke? Så går du ikke galt i byen, hvis du vælger et af vores ergonomiske gamer borde.

Hvis du gerne vil have mange timers komfortabel gaming, er det vigtigt at sidde med en ordentlig holdning. Hvis du sidder forkert og ukomfortabelt, vil det hurtigt kunne mærkes på dit spil.

Træthed og muskelømhed ødelægger din koncentration og dit overblik. Derfor er det afgørende at have et godt bord til gaming hvis du vil kunne præstere godt når du spiller alene eller mod andre i online spil. 

Det er dog ikke kun i forhold til din præstation, at et godt gaming skrivebord er uundværligt – også i forhold til din komfort og sundhed er det vigtigt, at du sidder korrekt. Mange gamere kan typisk finde på at sidde mange timer i træk i den samme position, hvilket hurtigt kan give ømhed og stivhed i muskler og led.

På længere sigt kan dårlige siddestillinger føre til mere alvorlige gener i ryg, skuldre og nakke. Hos Føniks Computer har vi samlet et stort udvalg af gamer borde, der har ergonomi og komfort i fokus, så du kan passe ekstra godt på din sundhed og komfort.

Borde til gaming med ergonomi og sundhed i højsædet

Med et ergonomisk gaming bord minimerer du risikoen for at få problemer med dine muskler i nakke, skuldre og ryg. Udover at du har mulighed for at vælge et decideret hæve-sænkebord, giver vores modeller mulighed for, at du kan tilpasse højden på stellet, så dit gaming bord passer perfekt til din egen højde.

Det sikrer, at du kan sidde afslappet med sænkede skuldre, hvilket er alfa og omega for at undgå nakkespændinger. Gamer bordene giver rigelig plads til både gamer tastatur, gamer mus og flere gamer skærme. Det sikrer at du kan hvile underarmene på bordet, når du spiller.

Flere modeller har kurvet kant på fronten, så du kan komme tættere på bordet. Det er vigtigt for, at du kan sidde med en afslappet og korrekt holdning. Med et ergonomisk bord til gaming kan du med god samvittighed læne dig tilbage og nyde lange gaming-sessioner med vennerne.

Gamer borde med et hav af smarte funktioner

Udover et solidt og ergonomisk design finder du hos Føniks Computer gaming borde med masser af gennemtænkte detaljer og fede løsninger. På den måde kan du indrette din gaming opsætning, så den passer dig og dine krav perfekt.

På mange modeller finder du en smart holder til dit headset, og med kabelstyring har du mulighed for at gemme dine kabler væk, så de ikke ligger og roder på gulvet eller bordet. Det skaber orden på bordet og giver dig plads til at fokusere på det, der foregår på skærmen, når du gamer.

En anden smart detalje finder du på flere modeller af gaming borde, hvor hele bordpladen er dækket af en vaskbar musemåtte. På den måde får du fuld bevægelsesfrihed med din mus og sikrer bedre sporing af alle typer sensorer.

Du kan også tilføje din egen stil til dit gamer bord med din helt egen gamer musemåtte, hvis du hellere foretrækker et bestemt design eller vil have dit bord viser hvilke interesserer du har – især hvilke computerspil er dine favoritter. 

Fuldend looket med fede farver på dit gamer bord

Gaming-oplevelsen bliver på mange måder sjovere og federe med lækkert udstyr, der ser cool ud. Måske har du valgt en bestemt farve, der går igen i lyset i dit gaming hardware, på din mus og gamer stol.

Måske går du op i, at din gaming station skal passe ind med resten af dine møbler, og det du har på væggene. Her hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af de fedeste farvekombinationer på bordplader og ben.

Gå på opdagelse blandt de enkelte gamer borde, og se hvilke muligheder, du har for at finde et gaming bord, der passer lige til dig og din stil.

Gaming borde fra anerkendte producenter

Vi kan tilbyde populære modeller til skarpe priser fra mærker som Arrozi og Fourze. Det svenske mærke Arozzi tilbyder gamer borde i kvalitetsmaterialer og gennemtænkte design til den ambitiøse gamer.

Deres gaming borde findes i forskellige størrelser, så du nemt kan finde et, der passer ind i dit hjem. Afhængig af modellen fås de med masser af detaljer. Gamer bordene har justerbare ben, som sikrer, at bordet står solidt selv under de vildeste gaming sessions.

De fleste modeller er udstyret med en vaskbar og udskiftelig musemåtte i mikrofiber, der dækker hele bordpladen og kabelstyringssystem, der holder orden på bordpladen. Gaming bordene fra Arrozi fås i masser af lækre farvekombinationer, der lige giver din gaming station det sidste touch.

Flere modeller af gaming bordene fra danske Fourze fås med hæve-sænke motor, så du kan skifte fra siddende til stående position på få sekunder. Det betyder bedre arbejdsstillinger og giver med en lille indsats et stort boost til din sundhed og komfort.

Gamer bordene er robuste og stabile og byder på god plads til dit gaming set up. Mange modeller har en musemåtte, der dækker hele bordets overflade, smart kabelstyring og fede detaljer som den lille farvede stribe langs kanten af bordet.

Har du spørgsmål til vores udvalg af gamer udstyr?

Kunne du tænke dig at høre mere om vores udvalg i gamer borde, eller har du spørgsmål til de enkelte modeller? Så husk på at vi sidder klar i kundeservice, både på mail, telefonen eller chatten, for at hjælpe dig. Du finder vores oplysninger øverst på siden.