Er du ude efter en autentisk spiloplevelse når du spiller racerspil eller simulatorer så kan du sikkert finde det lige her. På denne side kan du finde et varieret udvalg af simulationsudstyr og vi fører selvfølgelig en række af de absolut bedste mærker, for at sikre en høj kvalitet. Hvad end du skal bruge et joystick til flyvning eller rat og pedaler til racerspil, bør du uden tvivl tage et kig på vores udvalg af simulationsudstyr. Vi fører simulationsudstyr i mange forskellige prisklasser så tag et nærmere kig på hele vores udvalg lige her nedenfor og find det, du skal bruge.

Resultater: 14
Resultater: 14


loader

Ultrarealistiske gaming oplevelser med simlulationsudstyr fra Føniks Computer

Hvis du er typen der elsker ultrarealistiske gaming oplevelser så ved du også at det kræver helt specielt udstyr. Flysimulatorer giver først den helt rigtige oplevelse når man kombinerer spillet med udstyr, der kan genskabe oplevelsen af at sidde i et cockpit. Formel 1 føles først helt rigtigt når du kan mærke vejgrebet i rattet og når det ryster i hænderne når du klipper apex.

Hos Føniks Computer har vi derfor gjort os umage for at samle et så bredt udvalg som muligt, fra de største og mest populære mærker på markedet. Du kan derfor finde simulationsudstyr fra eksempelvis Mad Catz og THRUSTMASTER, der begge er kendte for deres imponerende sans for komfort og kvalitet. Vi har det meste inden for simuleringsudstyr, både joystick, rat, pedaler og de mere specielle enheder, der giver dig en helt unik oplevelse. Kunne du for eksempel tænke dig et sæt pedaler og rat fra THRUSTMASTER så kan vi for eksempel byde på udstyr, der er kompatibelt med de nyeste spilkonsoller. Vi opdaterer ofte vores udvalg med det sidste nye simulationsudstyr for at sikre at du har adgang til det bedste af det bedste, når du besøger os. Mange af vores produkter har videoer med produktet, som du kan se når du klikker dig ind på de forskellige modeller. Har du derudover spørgsmål i forhold til de enkelte produkter, eller kunne du tænke dig at høre mere om udvalget generelt, er du altid meget velkommen til at kontakte os.