Controller med mere banner

Her kan du finde et solidt udvalg af controllerkort og lignende tilbehør med funktion og kvalitet i top. Hos Føniks Computer er det vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder et varieret udvalg af controllerkort m.m. til konkurrencedygtige priser. Derfor finder du i vores brede sortiment controllerkort til diverse controllere, USB controllere, Smartcard læsere, netværksadaptere og firewire adaptere. Vi fører controllerkort fra populære mærker som ASUS, Deltaco og ASSMANN, så du altid har adgang til en høj kvalitetsstandard. Se hele vores sortiment lige herunder og find den korttype du skal bruge allerede i dag. Vi sender din ordre hurtigt og altid med gratis fragt.

Resultater: 2325
Resultater: 2325


loader

Billige priser på controllerkort til adskillige enheder

Mangler du en interface mellem nogle af komponenterne i din computer og bundkortet, så kan du finde det rette controllerkort til formålet lige her i vores brede udvalg af controllerkort m.m.

På siden her kan du finde en Legacy controller, USB controller, smartcard læser, ekstern lagerenhed, netværksadapter, USB adapter, firewire adapter og meget mere til din computer, PC eller lignende. Vi har samlet udvalget med fokus på at tilbyde et bredt sortiment der rammer ethvert behov, som vores kunder måtte have.

Vælg blandt de nyeste og bedste controllerkort på markedet, når du handler hos Føniks Computer. Vi er nørder inden for alt, hvad der hedder computere og hardware, og sælger både produkter til private, erhverv og institutioner. Vi har udvalgt hvert enkelte produkt på siden her med henblik på funktion, kvalitet og ydeevne.

På den måde imødekommer vi alle individuelle behov, når det kommer til controllerkort til din firewire adaptere, Legacy controllere, smartcard læsere, netværksadaptere og USB controllere. Vores nøje udvalgte leverandører omfatter blandt andet DELTACO, ASUS, TP-LINK, D-Link, Sandberg, StarTech, Lenovo og Hewlett-Packard.

Du har mange anerkendte og populære mærker af vælge mellem samt et utal af forskellige controllerkort med varierende funktioner, dimensioner og specifikationer. Så kig endelig vores udvalg igennem for at finde det rette controller kort til dine behov. 

Køb controllerkort og meget andet hos Føniks Computer

Når du handler hos Føniks Computer, kan du vide dig sikker på, at du får service i topklasse og kompetent vejledning, når du har brug for det. Vores dygtige medarbejdere kan svare på alle de spørgsmål, du måtte have vedrørende vores mange controllerkort og adaptere. Træf dem på tlf. 70 60 60 64, mail kontakt@fcomputer.dk eller i webshoppens chat i vores åbningstider.