Corsair mus banner.


Skal du bruge en lækker, billig mus så kan vi anbefale at du tager et kig på vores udvalg af Corsair mus, lige her på siden. Vi kan tilbyde både laser og optiske mus fra den verdenskendte producent og vi opdaterer jævnligt vores udvalg med nye modeller. Alle vores Corsair mus er ligeså præcise som de er pålidelige, så du kan få mest muligt ud af dem, når du gamer. Mange modeller er desuden ergonomiske i deres designs, hvilket kan hjælpe til at minimere ømhed og stivhed i muskler og led. Uanset hvor mange knapper du ønsker og hvad end du skal bruge en optisk eller laser model, kan du sikkert finde den rette Corsair mus nedenfor, og mange af dem kan endda konfigureres specifikt til dine behov via iCUE softwaren.

Resultater: 26
Resultater: 26


loader

Corsair – Blandt de førende mus på markedet

Nærmest uanset hvad du laver ved din gamer computer, er det rigtig lækkert at have en ordentlig gamer mus. Her er Corsair mus godt med i forhold til produkter i den øverste klasse.

Californiske Corsair har de sidste årtier gjort sig bemærket ved deres elektroniske udstyr. De har fra starten rettet deres fokus imod gaming verdenen, hvor de efterhånden er blevet et af de mest kendte gaming brands. Deres produkter tæller både computer hardware som RAM, strømforsyninger, SSD og gamer udstyr som Corsair mus, Corsair headsets og Corsair tastaturer.

Her på siden finder du et bredt udvalg af nogen af de bedste modeller af mus fra Corsair. Du kan f.eks. finde simple men kraftige gamer mus med et rigtig lækkert ergonomisk design. I den anden ende finder du Corsair mus spækket med knapper og funktioner, så du kan sætte alle de macros op, som du har brug for. Dette kan du gøre ved at downloade iCUE Murals, der også er kompatibelt med Philips Hue og Nanoleaf, og med denne software kan du også konfigurere mange andre ting. Du kan se vores udbud af iCUE kompatibelt udstyr og hardware i vores Corsair iCUE kategori.

Hvad skal du overveje i forbindelse med køb af Corsair mus?

Inden du køber en Corsair mus, kan det være en god ide at gøre en række af overvejelser om musens specifikationer. Hvilken type af ergonomisk greb skal din Corsair mus have? Hvilket antal ekstra knapper skal den være udstyret med? Hvad skal vægten være? Skal du have en optisk eller en laser mus? Og til sidst men ikke mindst, hvor høj DPI skal din Corsair mus være udstyret med?

  • Greb: Musene i Corsairs sortiment kommer i forskellige typer af ergonomisk design. De kan groft inddeles i symmetriske og asymmetriske design. Den letteste måde at finde ud af, hvilken der passer bedst til dig, er selv at prøve dem og lægge mærke til hvad, der føles bedst.
  • Antal af ekstra knapper: Udvalget af Corsair mus giver dig mange muligheder i forhold til hvor mange ekstra knapper, du gerne vil have. Du kan vælge en relativt simpel model, der udover de tre standard-knapper (højre, venstre og hjul) har to ekstra knapper placeret over tommelfingeren. Spiller du computerspil, som kræver en masse hurtigadgange, så kan du også finde en Corsair mus med et stort antal ekstra knapper. Disse ekstra knapper kan konfigureres til stort set alt, så du er i stand til at styre næsten det hele bare fra din Corsair mus.
  • Vægten: For at ligge helt rigtigt i hånden er det vigtigt at din Corsair mus har den rigtige vægt. Mange af modellerne gør det muligt at indstille vægten, ved at indsætte eller fjerne vægtklodser – dette gør sig eksempelvis gældende for Corsair Nightsword. Dermed har du mulighed for, med din Corsair mus, at finde den helt perfekte vægt til dig.
  • Laser eller optisk: I dag kommer stort set alle mus med optisk eller laser teknologi. Her har en optisk mus en række fordele i forhold til gaming, som gør den foretrukken overfor en laser mus. En optisk mus er meget god til præcist at registrere pludselige accelerationer, som gør sig gældende i de fleste computerspil. Derudover har optiske mus ofte mulighed for en meget høj DPI. Af denne grund er Corsair mus næsten altid udstyret med optisk teknologi.
  • Antal DPI: DPI, eller dots per inch, angiver skarpheden i det billede, som din Corsair mus er i stand til at navigere efter. Har din mus en høj DPI, så er den i stand til mere præcist med musemarkøren at gengive de bevægelser du laver med musen. Her kommer alle mus fra Corsair med en exceptionelt høj DPI. Den høje DPI gør musene særdeles velegnet til hurtige computerspil, som for eksempel i first person shooter genren.
  • RGB-lys: De fleste gamer mus er efterhånden udstyret med RGB-lys. Her bliver du heller ikke skuffet med en Corsair mus. De fleste modeller har RBG-lys, som gør det muligt selv at vælge lysfarven på din mus. Dette gør det meget let at tilpasse din Corsair mus, så den passer til resten af dit gaming udstyr. Dette er især nemt med iCUE, hvis du har mere Corsair udstyr end bare en Corsair mus.

Perfekte mus til gamere

Musen er en af de vigtigste komponenter til at optimere oplevelsen af din computer. Dette skyldes, at det meste af din kontrol over computeren kommer fra musen. Dette gælder især når du spiller computerspil, hvor musen bruges til hurtigt at kunne navigere rundt i tredimensionelle miljøer.

Tager man de mange timer i betragtning, som man let kan bruge på gaming, så er en god Corsair mus rigtig godt givet ud. Ofte holder musene i rigtig mange år, især når det gælder topprodukterne i Corsairs sortiment.

De mange ekstra gaming funktioner, som en Corsair mus kommer med, gør disse ekstra velegnede til at spille computerspil. Derudover medfølger der software, som gør det meget nemt og hurtigt at konfigurere din mus, så den passer lige præcis til dine krav.

Find en mus fra Corsair perfekt til dit setup

Har du i forvejen en samling af gamer udstyr, såsom gamer tastatur, gamer headset og andet, så er det let at finde en mus fra Corsair, hvis design passer i samlingen.

De fleste af modellerne kommer i sort design og med modificérbare RBG-lys, som du kan indstille farven på. På denne måde kan du hurtigt tilpasse din Corsair mus til dit nuværende udstyr, eller senere ændre det, når du køber nyt udstyr.

Corsair mus med eller uden tråd?

Et af de store spørgsmål når man køber en mus, er om den skal kunne tilsluttes med kabel eller med trådløs forbindelse. Begge valgmuligheder har nogle fordele og ulemper.

En Corsair mus med tråd sikrer dig at responstiden på din mus altid er i top. Det er meget let at tilslutte en mus med tråd til alle computere igennem et USB-stik. Derudover undgår du, at din Corsair mus løber tør for strøm, da computeren konstant supplerer den med dette. Nogle ulemper er dog at tråden for nogle kan være i vejen og at tråden nogle gange er det svageste led i musen.

En mus uden tråd giver dig den ultimative fri bevægelighed med din mus. En ulempe er dog at musen indimellem skal lades op. De fleste trådløse mus har dog en meget lang batterilevetid, så musen bare kan lades op, når man er væk fra sin computer.

Hvis du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål omkring Corsair mus eller andet, så tøv ikke med at kontakte vores venlige kundeservice. Du finder kontaktinfo nederst eller øverst på siden.