Går du og mangler en komfortabel gamer mus, der er lynhurtig og er præcis som en snigskytte? Så er en Corsair Harpoon det helt rigtige våben til dit gaming arsenal! Corsair Harpoon er optimeret til FPS og MOBA'er, så de er ekstremt hurtige og har en præcision der sørger for, at du nemt og bekvemt kan finde dit mål selv i kampens hede. Den optiske sensor er en stor del af dette og om du vil have en kablet mus eller en med trådløs forbindelse, så er der en Corsair Harpoon der passer til dig. Denne linje af mus har også RGB-belysning, og de er selvfølgelig kompatible med iCUE, så du selv kan konfigurere din Corsair Harpoon præcis som du har lyst til. Hvis du gerne vil dominere i konkurrenceprægede computerspil, så er en Corsair Harpoon det, der vil gøre dig til en klar vinder.

Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Få mest muligt ud af gamingoplevelserne med en Corsair Harpoon

Der er meget gamer udstyr du skal have styr på, hvis du skal være i stand til at gøre alt det på din gamer computer, som du gerne vil. Et gamer tastatur er oplagt, og de fleste har svært ved at klare sig uden et gamer headset. Men det er i den grad også nødvendigt med en gamer mus, og her er Corsair mus nogle af de bedste på markedet. Det kan især være smart at vælge en Corsair Harpoon, hvis du ud over høj ydeevne gerne vil have ekstrem fart og præcision – for Corsair Harpoon er lavet specifikt til FPS og MOBA'er.

Hvis du vil dominerer på de virtuelle slagmarker og ramme hvert et mål direkte med din Corsair Harpoon, så er der dog også andet du har brug for. Først og fremmest skal du have en stærk stationær gamer PC, eller en vild gamer bærbar, som du kan tilslutte din Corsair Harpoon. Hertil kommer det sig også, at din Corsair Harpoon kører bedst, hvis der ligger en god musemåtte under den. Vi foreslår her at se på vores udvalg af Corsair musemåtter, da de er af virkelig høj kvalitet, samt at nogle af dem har fed RGB-belysning.

Det er også nødvendigt med et lækkert gamer tastatur, og her kan du også nå virkelig langt med Corsair tastaturer. Mange af dem vil matche din Corsair Harpoon helt perfekt, og så snart du har nok Corsair udstyr, så kan du med fordel overveje at installere iCUE Murals. Denne software tillader dig at konfigurere dine kompatible Corsair produkter – mo det så er perifært udstyr eller Corsair hardware direkte i din PC. iCUE giver dig mulighed for både at lave lave macro taster, skifte DPI på din Corsair Harpoon, at ændre på RGB-belysning og meget mere. iCUE er desuden kompatibelt med Philips Hue og Nanoleaf, så du kan få hele rummet til at lyse og blinke, når du sidder og gamer på livet løs med din Corsair Harpoon.