Har du brug for en ergonomisk mus til gaming, så din hånd og dit håndled skånes mest muligt? Corsair Ironclaw er en ergonomisk gaming mus, der er skabt præcis til at være så skånsom som muligt, når du sidder og gamer i lang tid af gangen. Med den indbyggede optiske sensor er Corsair Ironclaw desuden en linje af mus, der er utroligt præcise, og du kan godt regne med høj ydeevne fra du køber musen og til du om flere år ligger den på hylden. Du kan få både kablede og trådløse versioner af Corsair Ironclaw, så ligegyldigt hvad du foretrækker, så har vi en model der passer til dine behov. En gamer mus behøver ikke være hård for hånden. Den kan sagtens være ergonomisk!

Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Få et flot og ergonomisk gaming setup med Corsair Ironclaw

Hvis du skaffer dig det rigtige gamer udstyr og hardware, så kan du med fordel bruge iCUE til at konfigurere det hele, så du ikke bare har et setup der er justeret præcis til dine behov, men som også har den vildeste RGB-belysning. Om det så er en Corsair Ironclaw eller en anden Corsair mus, så er der en stor sandsynlighed for, at du kan justere DPI og andet, hvis du installere iCUE Murals.

Det er dog ikke bare Corsair tastatur og Corsair headset, der sammen med din Corsair Ironclaw kan se vildt fedt ud. Hardwaren i din gamer computer kan ligeledes lyse op og se fed ud, hvis du for eksempel har Corsair RAM og lignende, og hele lokalet kan lyse og blinke i takt med al dit gamer udstyr, hvis du har udstyret det med Philips Hue eller Nanoleaf. Disse er nemlig kompatible med iCUE Murals, og du kan derfor få meget ud af dit gaming setup med en Corsair Ironclaw og alt det andet lækre udstyr, vi har tilgængelige her hos Føniks Computer.