Ønsker du ofte, at du havde en gamer mus, der kunne justeres til dine specifikke behov, så det virkelig føles som om, at den er skræddersyet specielt til dig? Der er ikke mange mus, som dette kan gøres med, men de findes derude. En af disse slags mus er Corsair Nightsword. Disse gamer mus er optimerede til at blive justeret og konfigureret, så de passer til lige det du vil. Corsair Nightsword har altid en høj ydeevne, og op til 18.000 DPI. Om du vil lege med macro knapper på din nye Corsair Nightsword, eller om du vil se, hvad du kan gøre med RGB-belysningen, så er det bare at downloade Corsair iCUE Murals og så komme i gang. Med en Corsair Nightsword er det dig, der bestemmer, hvordan der skal games.

Resultater: 1
Resultater: 1


loader

Game på din måde med iCUE og Corsair Nightsword

Hvis du downloader iCUE kan du konfigurere en helt masse forskelligt på dit Corsair gamer udstyr. Her hos Føniks Computer har vi mange produkter der er kompatible med iCUE, og du kan finde dem her, hvis du vil se nærmere på dem. Philips Hue og Nanoleaf fungerer også hermed, så du kan få et virkelig fedt gaming setup! En af de fedeste mus, du kan få, når der skal konfigureres og laves om på, hvordan den fungerer, er en Corsair Nightsword.

Corsair Nightsword har en enormt høj DPI og er både hurtige og præcise, så du altid kan regne med, at du her får en gamer mus med enormt høj ydeevne. Det bliver altså ikke meget bedre end med en Corsair Nightsword, og det gør sig især gældende, hvis du gerne vil justere din mus, så den passer perfekt til dig. Det vil her være rigtig smart at kombinerer din nye Corsair Nightsword med et Corsair tastatur og et Corsair headset, så du har så meget forskelligt gamer udstyr som muligt, som du kan konfigurere med iCUE.