Kunne du godt tænke dig en fed gamer mus, der både har vild RGB-belysning og trådløs forbindelse? Så er Corsair Dark Core et virkelig godt bud! Corsair Dark Core er en ergonomisk gamer mus, som du komfortabelt kan sidde og game med i timevis af gangen, uden at det behøver blive hårdt eller generende for din hånd og dit håndled. Ud over den høje ydeevne, som du vil forvente fra enhver gamer mus fra Corsair, så er der også mulighed for, at du kan konfigurere din Corsair Dark Core via den gratis software iCUE. Det giver dig mulighed for at ændre ikke bare på RGB-belysningen, men også DPI og meget andet. Corsair Dark Core er derfor det oplagte valg, hvis du leder efter en stærk trådløs mus til gaming.

Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Køb Corsair Dark Core hos Føniks Computer

Når du får fingrene om en Corsair Dark Core, så har du fat i en stærk mus til gaming, der samtidig har en lynhurtig trådløs forbindelse, samt fed RGB-belysning. Det giver altså dig en gamer mus, der ikke bare har en super høj ydeevne, men som også er virkelig stilet og æstetisk lækker at se på. Herudover er Corsair Dark Core også en ergonomisk mus. Det betyder, at den er designet smart, så den skåner din hånd mest muligt i de lange gaming sessions, som gamere ofte kan finde sig selv i.

Corsair Dark Core går godt med andet udstyr

Din gamer mus skal selvfølgelig være tilsluttet en stærk gamer computer, for at du virkelig kan få udbytte af den – enten det, eller en fed gamer bærbar. Hertil foreslår vi også at se på andet lækkert gamer udstyr, som for eksempel et gamer tastatur, hvis du virkelig skal have udbytte af din Corsair Dark Core. Du kan med fordel også overveje at se på produkter, der er kompatible med iCUE, så du kan få mest muligt ud af dit Corsair gear.

Her kan det være rigtig smart med både Corsair tastatur og Corsair headset, da de fleste af disse kan konfigureres via iCUE. Så kan du få et totalt blæret gaming setup, hvor der er RGB-lys i hele din stationær gamer PC, samtidig med at du kan justere DPI og macro taster præcis som du vil. Hele rummet kan hertil også blive et harmonisk lysshow du selv styrer via Corsair iCUE Murals, da softwaren også er kompatibel med Philips Hue og Nanoleaf.