Hvis du har brug for en stærk gamer mus, der kan bruges til hvad som helst, og som har ydeevne nok til, at selv professionelle gladelig bruger den, så er der et meget oplagt valg: en Corsair Katar. En Corsair Katar er en optisk gamer mus, og de er alle designede til at give dig en ekstremt præcis gaming oplevelse, samtidig med at de er ergonomiske og behagelige at bruge, selv hvis du gamer i timevis af gangen. Med en DPI på over 10.000 og mulighed for at konfigurere via iCUE er Corsair Katar nogle af de mest oplagte mus til dig, der virkelig går op i gaming.

Resultater: 3
Resultater: 3


loader

Corsair Katar – game som en pro

Ud over at købe en Corsair Katar så er der meget, du kan købe, der kan hjælpe dig med at game som de bedste. Logitech G pro linjen er virkelig stærk, og her kan du med fordel se på Logitech G pro keyboards, Logitech G pro headsets og Logitech G pro X superlight. Medmindre du har specifikke preferæncer, så passer Corsair Katar dog bedst sammen med andet gamer udstyr fra Corsair, og det har vi heldigvis også meget af.

Vi har en masse forskellige Corsair tastaturer og Corsair headsets – for eksempel i serierne Corsair Virtuoso og Corsair Void – der alle passer helt vildt godt sammen med en Corsair Katar. Alt du behøver at gøre, er at tilslutte det til en lækker gamer computer, og så er du klar til at installere iCUE, så du kan konfigurere alle dine Corsair produkter. Du kan her for eksempel ændre på DPI på din Corsair Katar, og du kan fikse RGB-belysningen i både hardware og udstyr, samt synkronisere det med Philips Hue og Nanoleaf.

Du har mange muligheder for hånden, når du køber en Corsair Katar. Det handler bare om at række ud og gribe dem.