Resultater: 3
Resultater: 3


loader

Corsair Scimitar – musen med alle mulighederne

Er du ude efter en god gamer mus? En af den slags, hvor du har et hav af ekstra knapper, så du aldrig skal gå på kompromis med dine muligheder? Så er en Corsair Scimitar det oplagte valg til dit behov.

En Corsair Scimitar har alle de knapper du er vant til – venstreklik og højreklik, samt dit scroll wheel. Derudover er der også 12 ekstra knapper på venstre side af musen! Du har derfor i sandhed mulighed for, at game præcis som du gerne vil.

Oplagt til MMO'er

Der er mange computerspil, hvor ekstra knapper på musen kan give dig en fordel, og derfor er en Corsair Scimitar et oplagt valg for et bredt publikum. Der er dog ét sted, hvor en Corsair Scimitar virkelig giver dig en fordel. Det er til MMO'er.

Der er mange populære MMO'er på markedet, og her har du ofte mange forskellige evner og angreb, du kan bruge – og ofte skal det gå lidt hurtigt. Det går langsomt at klikke manuelt med venstreklik, men med en Corsair Scimitar har du 12 ekstra knapper at gøre godt med!

Du har altså mere end rigeligt med muligheder, når du går i kamp med din Corsair Scimitar samt et godt Corsair tastatur. Det er alt, du som gamer har behov for, når du sidder foran computeren og gamer på livet løs.

Gør brug af iCUE

Hvis du vil have fuldt udbytte af din Corsair Scimitar, så er det en god ide at se på Corsairs software kaldet iCUE. Her kan du ændre på RGB-lyset, konfigurere musens DPI og sensibilitet – og sidst men ikke mindst kan du lave macroer til de forskellige ekstra knapper!