Resultater: 17
Resultater: 17






loader

Ofte stillede spørgsmål om ASUS ROG mus

Det er ikke nemt at vælge en ny gamer mus. Der er utroligt meget, du skal overveje, og der er et hav af fantastiske modeller at vælge imellem. Det betyder også, at der helt automatisk kommer en masse spørgsmål, når det handler om gamer mus, og dette gælder selvfølgelig også ASUS ROG mus. Vi gør derfor vores bedste for at svare på de spørgsmål, der oftest bliver spurgt om disse mus. Så kan du nemto og bekvemt finde de svar, du gerne vil have, og ellers kan du altid kontakte vores kundeservice, eller eventuelt læse mere på denne side.

Er ASUS mus gode?

Ja, ASUS laver rigtig gode mus, både til gaming, hverdag og kontor. Det er derfor altid værd at se på, hvad de har at tilbyde.

Hvor meget koster en gamer mus?

Der findes billige gamer mus helt ned til omkring 100 kroner, og avancerede modeller helt oppe over 4.000 kroner! De fleste kan nøjes med en gamer mus, der koster imellem 400-1.000 kroner.

Er ASUS ROG mus trådløse?

Der er ASUS ROG mus, som er trådløse, men det er ikke alle modeller. Det er derfor altid en god ide at tjekke specifikationerne, inden du køber noget.

Find den helt rigtige mus til gaming, find en ASUS ROG mus

Der er mange gode gamer mus på markedet. Razer er især kendt for deres mus, og hos Corsair og Logitech er der også virkelig gode gamer mus at vælge imellem. Der er også et utal af andre mærker på markedet, og ASUS er kendt ikke bare for deres hardware, men også for deres perifere gamer udstyr. Derfor er det altid et godt valg, når du får fingrene om en ASUS ROG mus. De er højteknologiske vidundere, der er lavet specifikt til gamere, der gerne vil have et ekstremt godt produkt i hånden, når de sidder og gamer. De byder på mangt og meget, og du kan især se frem til:

  • Høj præcision
  • Lav latenstid
  • Let design
  • Modeller til alle slags gamere

Præcision i verdensklasse

Uanset om du går på eventyr for dig selv, eller om du spiller hæsblæsende e-sportstitler, så er det nødvendigt med en gamer mus, hvor præcisionen er i top. Derfor er der blevet kælet for nøjagtigheden i hver en ASUS ROG mus, så du altid kan finde dit mål. For du bliver hurtigt frustreret, hvis du i Diablo 4 ikke skyder lige der, hvor du gerne vil, og hvis modstanderne har en mus med et mere præcist sigtekorn end din, når du spiller League of Legends, så holder du ikke længe. Derfor er de optiske sensorer på ASUS ROG mus toptunede og optimerede, især hvis du får fat i en model, der har den helt nye AimPoint-sensor.

Hurtig ud over alle grænser

Meget på samme måde som præcisionen er vigtig, så er det også nødvendigt, at du har en hurtig mus, hvis du elsker at game. Har de andre CS:GO spillere en mus, der er hurtigere end din, så kan din præcision være nok så høj, men de får stadig dig på kornet, før du finder dem. Derfor har ASUS ROG mus en utroligt lav latenstid, så du er sikret en responsiv spiloplevelse, hvor din mus øjeblikkeligt reagerer, når du flytter på den. Fart over feltet er vigtigt i gamingregi, og derfor har ASUS udviklet ekstremt hurtige mus til seriøse gamere.

Utroligt lav vægt

En ASUS ROG mus føles utroligt lækker i hånden, og er nem og rar at flytte rundt på din gamer musemåtte. Det ergonomiske og lækre design hjælper her en del, men det har også meget at gøre med vægten. Der er rigtig mange ASUS ROG mus, der vejer under 100 gram, og der er modeller som er helt nede på 54 gram. De er derfor lette at have i hånden, og bevæger sig perfekt hen over musemåtte eller bord, præcis som du ønsker det. Heldigvis ved ASUS også godt, at det ikke er alle, der vil have utroligt lette mus, og du kan derfor også finde tungere modeller på over 100 gram, hvis dette mere er din stil.

Mus lavet til hver en gamer

Hver en gamer er ikke skabt af de samme gamingpartikler. Nogen elsker e-sport med shooters og MOBA'er, hvor det skal gå vildt stærkt, og hvor præcisionen er langt vigtigere, end hvad man synes er mest cool. Andre vil gerne have en mus, de kan konfigurere helt specifikt til deres behov. Der er også dem, som går rigtig meget op i udseendet, og bare skal have det rigtige look. Uanset hvad, så kan du være helt sikker på, at der er en ASUS ROG mus, der passer perfekt til dine behov. Du kan derfor enten se dig om her på siden, eller kigge i underkategorierne, for hver af de forskellige ASUS ROG mus:

Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt der er en ASUS ROG mus til dig. For det er der helt sikkert, ligegyldigt hvilken slags gamer, du nu en gang er. Gaming handler trods alt om valg, og når du vælger dit udstyr, så er det også et valg, du skal tage.

Andre ROG produkter

Hvis der er noget, der virkelig går godt med en ASUS ROG mus, er det andre Republic of Gamers produkter. Uanset om du foretrækker at game på en stationær gamer PC, eller om du hellere vil have en stærk ASUS gamer bærbar, så er der en masse produkter, der går rigtig godt med en ASUS ROG mus. For eksempel hører selve musen jo utvivlsomt hjemme på en ASUS mussemåtte – om du så foretrækker TUF gaming eller ROG. Hertil kan vi også i den grad foreslå et ASUS ROG keyboard, da disse er exceptionelt gode, samt passer helt perfekt til hver en ASUS ROG mus. For at runde det hele af, skal du sørge for, at der er ordentlig lyd, når du sidder og gamer, og der er ikke en bedre måde at gøre det på end med et ASUS ROG headset.

ASUS har oceaner af forskellige produkter at vælge imellem, og der er én ting, der i den grad gør sig gældende for dem alle: de er i super høj kvalitet, hvad end du skal bruge dem til gaming eller ej. Om det er en ASUS router eller et ASUS grafikkort, eller måske noget helt tredje, så får du altid kvalitet for pengende. Derfor foreslår Føniks altid, at man ser på varerne fra ASUS.