Resultater: 11
Resultater: 11


loader

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en gamer skærm?

Det er meget forskelligt. Du kan få en rigtig god gamer skærm helt ned til 1.300 kr. og nogle budgetversioner kan være endnu billigere. Du kan også få en virkelig avanceret gamer skærm til over 5.000, og nogle gange helt op til omkring 10.000 kr.

Hvor stor skal en gamer skærm være?

Det kommer egentlig meget an på, hvad du foretrækker. Det mest normale, og optimale til e-sport, er 24 eller 27 tommer – så har du en stor og lækker skærm, men uden at du mister overblikket. Men hvis du skal bruge mere plads er helt ned til 18 tommer brugbart, og hvis du bare elsker en mega skærm, så er der intet galt med en kæmpe på over 30 tommer.

Kan man se TV på en gamer skærm?

Ja, du kan sagtens se TV på en gamer skærm. Det giver selvfølgelig ikke helt den samme oplevelse som på et reelt TV, medmindre du køber en meget avanceret gamer skærm, men hvis du sidder meget foran din computer, så er en gamer skærm fin at se TV på.

Acer gamer skærm – Få en grafisk flot og flydende spiloplevelse

Er du på udkig efter en ny skærm til gaming, og vil du være sikker på at få kvalitet fra øverste hylde, så bør du helt sikkert tage et kig på vores udvalg af Acer gamer skærme. Acer har ry for ikke at lægge fingre imellem, når det kommer til deres gamer udstyr. Deres gamer skærme er i den forbindelse ingen undtagelse. Vi fører Acer gamer skærme i mange forskellige størrelser og prisklasser, så alle kan være med uanset budget og behov. Du kan desuden være helt sikker på, at specifikationerne er i top, samt at kvaliteten ligger på samme høje niveau. Tag et kig på vores udvalg nedenfor, og find netop den model, der lever op til dine krav.

Det er ikke nok med imponerende hardware, hvis man vil have en grafisk flot spiloplevelse – din monitor er af stor betydning for en lækker billedkvalitet. Derfor har vi hos Føniks Computer allieret os med de bedste producenter af gamer skærme, og her er intet udvalg komplet uden Acer.

Hvis du leder efter en high-end gamer skærm, skal du gå efter noget, der størrelsesmæssigt passer dig, har en høj opdateringshastighed og med så lav en responstid som muligt. Hvis du samtidig har stærk hardware, vil du få en sublim gaming oplevelse ud af det – og her er det vigtigt at huske, at nogle gamer skærme simpelthen kræver, at din computer har stærk hardware. Her er en Acer gamer skærm absolut værd at overveje. Du bør også tænke over, hvilken opløsning og hvilket billedformat du vil have.

Blandt vores sortiment af Acer gamer skærme finder du enormt mange forskellige og topmoderne modeller. De fås med stor variation i eksempelvis skærmstørrelse, opdateringshastighed, opløsning og meget andet. Du kan også få både kurvede og flade Acer gamer skærme, alt efter præference og behov.

Acers profil og Acer gamer skærme

Acer har vundet mange prestigefyldte priser for deres produkter og innovationer. I 2021 modtog Acer adskillige designpriser fra iF Design, Good Design og Red Dot. De designer deres monitors tynde, elegante og med den bedste ydeevne. Acer gamer skærme er, kort sagt, specielt optimeret til, at du får den mest fantastiske gaming oplevelse, når du bruger dem.

Acer står bag flere forskellige serier af gamer skærme, der alle byder på fede funktioner og innovative designløsninger. Acer Predator serien er i den forbindelse blandt nogle af de absolut bedste gamer skærme, og vi fører flere modeller i denne kategori. Er du interesseret i 4K gaming med den bedst tænkelige billedkvalitet, så er Predator serien et oplagt valg.

Acer gamer skærme kan også byde på ned til 1 millisekund responstid og op til eller højere end 144hz opdateringshastighed, hvilket giver en flydende og lækker spiloplevelse. Udseendet er heller ikke glemt undervejs, så med en Acer gamer skærm får du et produkt med et stilsikkert og tidsløst design, der klæder ethvert gaming setup. Den ultimative gaming oplevelse ligger altså lige rundt om hjørnet. Alt du behøver at gøre er at gribe den rigtig monitor.

Hertz og responstid er vigtige for optimal gaming

Noget at være opmærksom på, hvis man overvejer en Acer gamer skærm, er opdateringshastigheden. Opdateringshastigheden bestemmer, hvor hurtigt billederne afspilles på din monitor. En skærm med 144hz opdaterer billedet på skærmen 144 gange i sekundet. Jo højere opdateringshastighed man har, jo mere flydende bliver billedet – så længe ens hardware kan følge med. Til gaming foreslår vi, at din skærm har mindst 144Hz opdateringshastighed, men hvis den har mere, så er det i den grad ikke et problem.

God gaming kræver dog også, at man har udstyr med en lav responstid. Responstiden er den tid, det tager et sæt data at blive sendt og modtaget. 1 millisekund i responstid på en monitor betyder, at der går 1 millisekund fra at computeren genererer data, til skærmen modtager og viser det. Der skal noget bestemt hardware til, for at man med en Acer gamer skærm, der har eksempelvis 1 millisekund responstid og 144hz, kan nyde den fuldt ud.

Med stærk hardware plus en avanceret Acer gamer skærm får du altså en fantastisk opløsning og et hurtigt og flydende billede. Med højere hertz og lav responstid giver du dig selv rigtig gode forudsætninger for at kunne reagere hurtigt, når du spiller computerspil. Hvis du følger med i professionel Counter Strike og har svært ved at forstå, hvordan spillerne kan nå at reagere så hurtigt, er en del af forklaringen noget rigtig godt udstyr. Det kunne for eksempel være med en high-end Acer gamer skærm og et stærkt grafikkort.

Din hardware skal understøtte din skærm

Din hardware skal kunne generere den data og de billeder, som din monitor er designet til at afspille. Acer gamer skærme der ligger i den højere ende af prisskalaen, vil have en meget lav responstid og høj opdateringshastighed, og disse kræver derfor stærk hardware. Overvejer du en af disse til dit gaming setup, skal du have et relativt godt grafikkort. Det kunne eksempelvis være et af de nyere og kraftigere NVIDIA GeForce grafikkort. Det er også vigtigt at have en stærk processor, for at dit grafikkort kan køre optimalt. Der er AMD Ryzen og Intel Core begge gode bud.

Nogle Acer gamer skærme er i forvejen kompatible med NVIDIA G-SYNC. G-SYNC teknologien synkroniserer monitorens opdateringshastighed til GPU’en, hvis computeren har et NVIDIA grafikkort. Det minimerer potentiel screen tear samt et dårligt og hakkende skærmbillede. I stedet afspilles billederne øjeblikkeligt og flydende. Du ser tingene skarpere, og du får en fordel, når du spiller computerspil imod andre. Alternativt er der Acer gamer skærme med AMD FreeSync, som, ligesom NVIDIA G-SYNC, giver et lækkert, flydende billede. Her kræves der blot et AMD grafikkort.

Hvad skal jeg gå efter?

Der er et hav af muligheder, når det kommer til Acer gamer skærme. Du vil selvfølgelig gerne have en høj opdateringshastighed og en lav responstid, men det er ikke de eneste parametre, du bør vælge din monitor ud fra. Her er en række andre parametre, du med fordel kan overveje:

  • Kurvet eller flad
  • Opløsning
  • Paneltype (TFT-teknologi)

Kurvatur

Acer gamer skærme kommer i både flade og kurvede modeller. En flad monitor med høj opdateringshastighed og lav responstid kan opfylde de fleste passionerede gameres behov, og langt de fleste er mere end tilfredse med dette. Nogle vil dog gerne have lidt ekstra ud af deres skærm, og det får man for eksempel med en kurvet skærm. Først og fremmest giver skærme med kurvatur mere indlevelse i gaming og film, fordi ens perifere syn aktiveres. Dernæst minimeres forvrængningen i billedet, fordi alt er rettet mod brugeren af skærmen. Til sidst giver kurvede monitors et større synsfelt, så du faktisk ser mere med dem, specielt yderst på skærmen.

Opløsning

Hvad angår billedformatet kommer nogle Acer gamer skærme i helt op til 4K opløsning. En 4K monitor kan vise fire gange så mange pixels som en full HD skærm med 1920 x 1080 opløsning kan. Teknologien er bedre egnet til større skærme, og vi foreslår derfor, at du køber en på mindst 27 tommer. Med en Acer gamer skærm med 4K opløsning får du et enormt flydende billede på selv de største monitors fra producenten. De fleste kan dog sagtens klare sig med full HD eller quad HD, men 4k er lækkert, hvis du virkelig vil have det bedst mulige skærmbillede.

Paneler

Du kan også overveje paneltypen, når du vælger en skærm til gaming. De tre mest almindelige er TN Film paneler (Twisted Nematic + Film), IPS (In-Plane Switching) og VA (Vertical Alignment). Fordelen ved TN er den lave responstid, og at det er nemmere at opnå hurtige opdateringshastiger. Fordelen ved IPS er farvegengivelsen og de største tilgængelige synsfelter. Hvis du sætter pris på lækre farver, er disse derfor et godt bud. VA-paneler har stærke kontrastforhold, så hvis du vægter det højt, kan denne paneltype varmt anbefales.

Vi hjælper dig med at finde din nye Acer gamer skærm

Har du særlige ønsker eller krav i forhold til funktioner, så kan du gøre din søgning mere overskuelig ved hjælp af søgefunktionen til højre på siden. Du kan for eksempel vælge imellem forskellige skærmstørrelser, farver, responstider, 3D funktion, opløsning og TFT-teknologi. Acer er innovative og udvikler både prisvenlige skærme, der er bundsolide, og high-end monitors der er rettet direkte imod den hardcore gamer, som vil have det bedste af det bedste.

Du kan også overveje, hvilke tilslutninger du gerne vil have, når du køber en Acer gamer skærme. Der er HDMI, DVI og DisplayPort. HDMI forbinder både lyd- og videosignaler. DVI forbinder kun videosignal. DisplayPort forbinder både lyd og video. HDMI er velegnet til at forbinde TV og PC, og de fleste Acer gamer skærme kommer med HDMI. DVI er egnet til ældre systemer eller 144Hz på 1080p. Du kan få meget ud af en 1080p-skærm med en DVI-tilslutning, men en DisplayPort-tilslutning hører til de mere avancerede skærme, som også kræver stærk hardware. Med den slags skærme får du muligheden for at nyde de bedste opdateringshastigheder og opløsninger.

Du bør også overveje, om dit andet gamer udstyr er i orden, når du kigger på en ny gamer skærm. Det kan være, at du har brug for en gamer bærbar, når du gerne vil være online, men ikke kan sidde foran din nye Acer skærm? Ellers er det om ikke andet nødvendig med en god gamer PC, så du har noget at slutte din skærm til. Og gamer PC'en er ikke meget værd, hvis den ikke har en hurtig gamer mus og et godt gamer tastatur tilsluttet. Du kan eventuelt også se på muligheder fra Logitech G pro serien. Her kan du få nogle af de bedste mus, tastaturer og headsets på markedet, og de er alle toptunede til gaming!

Vi håber, at dette har været nyttigt, og at du får lyst til at købe en Acer gamer skærm fra vores sortiment. Er du i tvivl om valg af produkt, eller har du særlige spørgsmål angående vores udvalg, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Find vores kontaktoplysninger øverst eller nederst på siden.