Resultater: 27
Resultater: 27


loader

Se sortimentet af Acer Nitro skærme hos Føniks Computer

Vi har mange forskellige computer skærme her hos Føniks Computer. Acer, ASUS, Dell, HP og Phillips, samt mange andre, har alle hjemme her, og vi byder altid nye skærme velkommen, og sætter dem på vores hylder. Hertil har vi selvfølgelig også mange gamer skærme, og selvom man ikke må have favoritter, så er der stadig nogen af dem, der lige får lidt mere opmærksom end andre. Det kan for eksempel være Acer Nitro skærmene, da disse bare er helt exceptionelt gode.

Der er mange gode gaming skærme derude, og du kan godt regne med, at du kan købe langt de fleste af dem her hos Føniks Computer. Alligevel er der altid en god grund, til at sætte fokus på specifikke monitors, og med det sagt, så vil vi gerne sætte fokus på Acer Nitro skærme. En Acer Nitro skærm er en ekstremt god gaming skærm, der med sine stærke specifikationer og fokus på ekstra funktioner, altid kan give dig lige det, du har behov for, når du sidder og gamer. Få fordelen i kampens hede og lev dig ind i dine spil – med en Acer Nitro skærm er du klar til at takle hvad som helst!

Acer Nitro skærme er utroligt gode, og er blandt nogle af de bedste gaming skærme på markedet. De er designet til at levere en vild visuel oplevelse, med et skarpt, klat og flydende skærmbillede. Deres slanke design og ekstra funktioner gør, at de passer til hvem som helst, og du kan derfor altid med fordel anskaffe en Acer Nitro skærm til dit gaming setup. Derudover kan du også glæde dig til en ydeever, der siger sparto, når du får en Acer Nitro skærm ind på værelset.

Acer gamer skærme i Nitro-serien er også nemme at betjene. Det er oplagt, hvor kablerne skal sidde, og hvorhenne på disse monitors at du ændrer på lysstyrke med videre. Deres energieffektive design sørger også for, at de bruger så lidt strøm så muligt, så de hjælper dig med at få sænket elregningen, selvom du har din Acer Nitro skærm tændt det meste af dagen. Dette er ikke bare billigt for dig, men også rigtig godt for miljøet. Hvis du har interesse i miljøvenlig elektronik, så kan du tjekke vores refurbished sektion ud. Her kan du for eksempel under refurbished bærbar til tider finde en Acer bærbar, samt meget andet.

Specs og funktioner der virkelig vil noget – Acer Nitro skærme er vildt gode

Acer Nitro skærme er lavet til gaming. Her ved enhver god producent, som for eksempel Acer, også godt, at hvis deres skærme faktisk skal sælge, så skal de være toptunede og optimerede. For hvis specifikationerne ikke er på plads, så ville en Acer Nitro skærm ikke være meget værd. Heldigvis har Acer Nitro skærme rigtig gode specifikationer, så du kan derfor godt regne med at få meget ud af dit køb. Du kan derfor se frem til:

  • God opløsning
  • Høj opdateringshastighed
  • Lav responstid
  • Synkroniseringsteknologi
  • Nemme at tilslutte

Super lækker opløsning

En Acer Nitro skærm har som minimum en Full HD-opløsning på 1920 x 1080, hvilket giver en høj opløsning, som leverer skarpe billeder og flotte farver. Du kan dog få dem med helt op til 4k opløsning, hvis du vil have en ekstremt høj opløsning. Acer nitro skærme har også et ultra-bredt farvespektrum, så du kan se dine yndlingsshows og film i vildt høj kvalitet. Det gør meget for indlevelsen, og giver dig en utroligt god oplevelse!

Opdateringshastighed der vil noget

Opdateringshastigheden på Acer Nitro skærme er altid rigtig høj, så de gnidningsfrit kan bruges til gaming af hvem som helst. For hvis den ikke er oppe på 144Hz eller mere, så er det ikke sikkert, at din skærm kan følge med i billedkvalitet, i forhold til hvad der sker i computerspillet. Derfor er alle vores Acer Nitro skærme her på siden mindst 144Hz, men du kan også finde dem til op over 200Hz, hvilket er at foreslå, hvis du spiller shooters som CS:GO eller Overwatch. Acer ved godt, hvad den moderne gamer skal bruge, og derfor er opdateringshastigheden optimeret på alle Acer Nitro skærme.

Responstid så lav at den knap kan tælles

Responstid handler om, hvor hurtigt pixels på din skærm kan skifte fra en farve til en anden. For at få et godt skærmbillede, især når du gamer, hvor der ofte sker en helt masse hurtigt efter hinanden, er en lav responstid nødvendig. Derfor har alle vores Acer Nitro skærme 2 millisekunder eller mindre responstid, så alting går lynende stærkt på dem.

FreeSync og G-SYNC

Acer Nitro skærme har også adgang til AMD FreeSync-teknologi og NVIDIA G-SYNC, der gør det muligt for skærmen at synkronisere med et AMD grafikkort eller et NVIDIA grafikkort, så du får en flydende, jævn billedfrekvens. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om screen tearing og andre trælse fænomener, når du gamer eller ser videoer, film og serier. Du skal bare sørge for at have et NVIDIA grafikkort, hvis din Acer Nitro skærm har G-SYNC, og et AMD grafikkort hvis din Acer Nitro skærm har FreeSync.

Tilslutningsmuligheder ud over det sædvanlige

En Acer Nitro skærm er også et stykke udstyr, der har et stort antal indgange, herunder HDMI, DisplayPort, DVI og VGA-indgange. Det betyder, at du kan tilslutte en række enheder til skærmen, herunder bærbare computere, konsoller, TV'er og endda projektorer. Du har altså rig mulighed for, at få mest muligt ud af din Acer Nitro skærm.

Du kommer langt med en Acer Nitro skærm – hvad skal du ellers bruge?

Når der skal games er en Acer Nitro skærm et af de bedste valg, du kan tage. Men det er ikke nok bare at have en Acer Nitro skærm. Der er også andet du skal bruge, når du skal game. Din skærm skal være tilsluttet en stærk gamer computer, for ellers kommer du ikke langt. Hertil er der også mere tilbehør, der er nødvendigt. Du skal bruge en hurtig og præcis gamer mus, og det er også altid nødvendigt med et stærkt gamer tastatur. Nogle af de bedste i disse kategorier er Logitech gamer mus og Logitech gamer tastaturer. Hertil er et gamer headset også godt, og det samme for gamer højtalere. Her kan du endnu en gang med fordel se på Logitech gaming headsets og Logitech højtalere.

Der er meget, du ligeså godt kan overveje, når du køber en ny skærm. For det hele passer jo sammen i en stor helhed i dit gaming setup, og derfor synes vi ikke, at du skal lade din Acer Nitro skærm stå alene. Sørg for at få fat i alt det andet gamer udstyr, der passer til skærmens stærke ydeevne. Så har du det sjovest, når du hamrer løs i singleplayer spil, og du får de størst mulige fordele, når du spiller imod andre online. Det ikke meget bedre, end når du sørger for at få fat på alt det du skal bruge, og vi har produkterne klar her hos Føniks Computer.