LENOVO GAMER SKÆRME


Hvis du har brug for en lækker monitor til gaming, så kan vi hos Føniks Computer ikke andet end at foreslå en Lenovo gamer skærm. Lenovo gamer skærme er, som navnet antyder, speciallavede til gaming, og du kan derfor regne med intet mindre end en fantastisk oplevelse. Med minimum 144Hz opdateringshastighed, en ekstremt lav responstid og alt fra fuld HD til 4k opløsning bliver du på ingen tid klar til at takle hvert et eventyr og overvinde hver en modstander. En god monitor er vejen til god gaming. Derfor bør du vælge en Lenovo gamer skærm – det er dit sikre valg, hvis du gerne vil have en fordel i kamp, samtidig med at du får ekstremt flotte skærmbilleder.

Resultater: 15
Resultater: 15


loader

Gaming kræver det rigtige udstyr

Gaming er blevet ekstremt populært med årene, og det er vi ved Føniks Computer godt klar over. Der er rigtig mange, der nyder timevis hver eneste dag foran computeren derhjemme, og der er også en hel masse, der bare smider noget tid her og der efter en omgang gaming. Der er ingen rigtig eller forkert måde at gøre det på – så længe du hygger dig med at game, så gamer du rigtigt, så længe du ikke aktivt ødelægger oplevelsen for andre.

Det kræver dog det rigtige udstyr, hvis du virkelig skal nyde at game. Uden en god gamer computer kommer du selvfølgelig ikke langt. Det er også i den grad nødvendigt med et tastatur, medmindre du bruger en gamer bærbar, og langt de fleste vil under alle omstændigheder gerne have en god mus. Den stationære gaming PC har dog et sidste stykke udstyr, den ikke kan klare sig uden. Det er nødvendigt for dig med mindst én gamer skærm – og for nogen er det efterhånden en nødvendighed med to eller flere!

Din monitor skal selvfølgelig også være i topkvalitet, og hvis du virkelig vil have noget, der sparker røv, så forslår vi hos Føniks Computer en Lenovo gamer skærm. Her har du at gøre med en producent, der er kendt for at producere ikke så lidt, og alt de laver er i en kvalitet, det ikke er til at tage fejl af – og det giver god mening, for ellers kan en spiller som Lenovo jo ikke holde sig på toppen af markedet. Det er især gældende for deres Lenovo Legion computere, men Lenovo gamer skærme kan uden problemer mænge sig med de bedste, og det gør de også.

Lenovo gamer skærme – ekstremt gode specifikationer

Noget af det som er med til at gøre Lenovo gamer skærme så gode, er præcis det samme som ved andre gaming monitors. Det handler om deres specifikationer. Nogle specs skal bare være optimerede, hvis der skal spilles computer, og derfor får du med en Lenovo gamer skærm altid et toptunet produkt, hvor specifikationerne er sat til de højeste standarder. For Hvis der er nogen, der godt ved, hvad en gamer har brug for, så er det Lenovo. Når du kigger på en Lenovo gamer skærm, så foreslår vi hos Føniks Computer, at du især holder øje med følgende punkter:

  • Skærmstørrelse
  • Opløsning
  • Opdateringshastighed
  • Responstid
  • Ekstra funktioner

Skærmstørrelse

Først og fremmest skal du have fat i en Lenovo gamer skærm, der har den rigtige størrelse og den rigtige opløsning til dig. For hvis du er vant til at spille på en monitor af en vis størrelse, så bliver det noget rod, hvis du pludselig skal have noget mindre. Vi har især Lenovo gamer skærme der er 24.5 tommer og 27 tommer, men det er også muligt at finde nogen på over 30 tommer, hvis du vil have en virkelig stor Lenovo gamer skærm.

Opløsning

Baseret på størrelsen af den Lenovo gamer skærm, som du har kig på, samt hvilke spil du spiller, så skal opløsningen også være i orden. Fuld HD kan gøre det for de fleste, men i vores udvalg finder du også Lenovo gamer skærme der er quad HD og ultra HD, så du kan få en ekstremt høj opløsning, hvis det er det, du skal bruge. Jo bedre en opløsning, jo bedre kommer skærmbilledet helt generelt til at se ud, så længe din hardware kan følge med

Opdateringshastighed

Du kan dog ikke nøjes med en stor monitor med høj opløsning, hvis du vil have pæne skærmbilleder i dine gaming sessioner. Opdateringshastigheden skal også være i orden, mindste 144Hz men gerne højere, og derfor har Lenovo gamer skærme altid en rigtig høj opdateringshastighed. Dette sørger for, at der vises nok billeder i sekundet på monitoren, så skærmbilledet forbliver gnidningsfrit og lækkert, selv når det går hurtigt i dit computerspil.

Responstid

Især hvis du spiller konkurrenceprægede online spil, er det nødvendigt med en lav responstid. Det er nemlig responstiden, der afgør, hvor hurtigt data fremvises på din monitor. Synes du det går langsomt, fra at du trykker på mus eller tastatur til at der sker noget på din monitor, så er det nok fordi, at den har en for høj responstid. Lenovo gamer skærme har 5 millisekunder eller mindre responstid, og ofte er der tale om helt ned til 1 enkelt millisekund.

Ekstra funktioner

Ekstra funktioner på din Lenovo gamer skærm kan være utroligt vigtigt for, hvorvidt din gaming oplevelse bliver god eller ej. AMD FreeSync og NVIDIA G-SYNC, der synkroniserer skærm og grafikkort, hvis du har et AMD eller NVIDIA grafikkort, er for eksempel en funktion, der hjælper med at få et mere stabilt skærmbillede. Vi er egentlig ikke bange for at sige det. En Lenovo gamer skærm er bare ekstremt god, og den har helt sikkert det, du har brug for.

Stærkt udvalg af Lenovo gamer skærme – se vores sortiment

Hos Føniks Computer kan vi godt lide at have et stærkt og alsidigt udvalg af monitors, så hvem som helst kan få lige det, de går og leder efter. Derfor har vi også en del forskellige Lenovo gamer skærme, så du kan få lige den, der passer bedst til dig. Hvis du skal bruge en rimelig billig version, så kan du være helt sikker på, at du kan finde det i vores sortiment. Samtidig er der også mulighed for, at du kan finde en ret avanceret Lenovo gamer skærm her på siden, hvis du kigger dig om efter den.

Vi har mange forskellige monitors fra mange forskellige producenter her hos Føniks Computer, og alligevel skænker vi ofte en ekstra kærlig tanke til vores Lenovo gamer skærme. De er vildt gode, og det er aldrig et mærke, man bliver træt af. Har du nogen spørgsmål angående vores Lenovo gamer skærme, eller nogle af alle de andre monitors i vores sortiment? Så kan du altid tage fat på vores kundeservice via mail, telefon eller i chatten her på siden. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at få fat i den perfekte skærm. Om det så skal være en fra Lenovo eller en anden producent.