Er du på udkig efter en lynhurtig gaming skærm med 360hz? Tag et kig på vores udvalg herunder. Vi har et stort udvalg af 360hz gamer skærme fra mærker som ASUS, Acer og AOC. Vi har 360hz skærme I størrelsen 24,5 tommer, som er standarden ved denne type skærme. Prismæssigt fås 360hz skærme I forskellige prisklasser, og du kan vælge mellem modeller med NVIDIA G-sync eller AMD FreeSync. Er du I tvivl om, hvilken 360hz gamer skærm, der passer til dit setup, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores support for råd og vejledning.

Resultater: 9
Resultater: 9


loader

Lynhurtige og lækre 360hz gamer skærme

Man kan ikke have et lækkert gaming setup uden en skærm med et skarpt billede og lav responstid. Har du en mus, der ligger perfekt i hånden, et tastatur i høj kvalitet, den fedeste lyd fra dit headset og den stærkeste hardware i din computer? Hvis det er tilfældet, bør du ikke gå på kompromis med din monitor. Vi tilbyder 360hz gamer skærme fra kendte mærker som Acer, ASUS og AOC.

Med en 360hz gaming skærm får du en skærm, der har høj opdateringshastighed. Det betyder, at skærmen viser flere billeder i sekundet, hvilket giver et fantastisk, flydende billede. Samtidig har de uundværligt lav responstid. For at kunne drage nytte af en gamer skærm med 360hz kræver det, at man har et stærkt grafikkort. Skærmen er designet til at vise rigtig mange billeder i sekundet, og derfor skal grafikkortet kunne generere de mange billeder.

Fremtiden vil kun byde på mere krævende spil med højere billedkvalitet. Hvis man vil følge med denne udvikling, er det smart at overveje en skærm med høj opdateringshastighed og lav responstid – og det er en betingelse som vores 360hz gaming skærme opfylder. Hvis man har et stærkt setup i forvejen, er en 360hz gamer skærm en af de bedste investeringer, man kan foretage som passioneret gamer. Vores skærme står samtidig til fordelagtige priser.

Forskellen mellem at tabe og vinde

Opdateringshastigheden, eller frameraten, er en beskrivelse af, hvor hurtigt billederne vises på skærmen. Det er forskelligt fra responstiden, som er den tid, det tager fra computeren genererer nogle data, som skærmen viser. 1ms på en skærm betyder, at der går 1 millisekund fra computeren sender data, til de bliver vist på skærmen. Det er kombinationen af høj opdateringshastighed og lav responstid, der giver det bedste resultat. Gaming kræver i højere grad hurtig reaktionsevne og opmærksomhed på de små detaljer. Det er for eksempel meget tydeligt i First Person Shooters som Counter Strike. Hos os kan du få 360hz skærme med responstid på 0,5ms.

Et splitsekund kan udgøre forskellen mellem nederlag og sejr. En almindelig kontorskærm har som udgangspunkt 60hz i opdateringshastighed. For en gamer er det ikke tilstrækkeligt. Hvis skærmen ikke har nok hertz til at trække grafikken i et spil og følge med computerens hardware, kan det give screen tear. Det er grimt og distraherende – men det kan undgås med en 360hz gamer skærm. Ud af de mange mulige skærme, du kan købe, er en 360hz gamer skærm klart en af de modeller, der giver dig det bedste billede.

Måske har du læst flere forskellige anbefalinger til, hvilken slags skærm du skal have. Men hvis du ikke er sikker på, hvilket mærke din 360hz gamer skærm skal være, kan du bruge filteret til højre for at finde frem til den rigtige skærm. Sorter eksempelvis ud fra Display / Adaptive sync teknologi (AMD, NVIDIA), responstid eller prisen, hvor vi tilbyder skærme i forskellige prisklasser. Så kan du nemt finde en gaming skærm med 360hz, der passer lige til dine krav og behov.

Sammenhængskraft i udstyret med en 360hz gaming skærm

Hvis du i forvejen har topmoderne tastatur, mus og hardware, er det fordelagtigt med en god skærm med lav responstid og høj opdateringshastighed. Der ligger allerede en responstid i dit keyboard og din mus. Det er en god idé at skære så meget responstid af som muligt. Hvis dit grafikkort er kraftigt, kan du med en skærm, der har høj opdateringshastighed og lav responstid, skabe de bedste forhold til at vinde i gaming. Vores 360hz gamer skærmene er helt skarpe på den front.

Producenterne af 360hz gamer skærme udvikler deres produkter med forbrugerens oplevelse for øje. Man kunne overveje en skærm fra ASUS, der med teknologi fra NVIDIA kommer med et lækkert, flydende billede. Eller man kan overveje en Acer 360hz gaming skærm. Acer samarbejder med AMD for at opnå hurtig reaktionsstyrke og høj grafik. Det handler ikke kun om at give en fed gaming oplevelse. Både ASUS og Acer har modtaget designpriser fra Red Dot og Good Designs samt innovationspriser fra CES. For dem handler det også om at innovere teknologi til skærmene, som kan skåne øjnene og er ergonomisk korrekte. Det bedste udstyr minimerer risikoen for, at man får ondt i nakken og ryggen.

Værd at vide om gamer skærme med 360hz

Den fede gaming oplevelse er selvfølgelig stadig i højsædet. Der findes tre paneltyper: TN (Twisted Nematic), VA (Vertical Alignment) og IPS (In-Plane Switching). Med paneltypen IPS er der for eksempel fokus på farvenøjagtigheden og konsekvent farve. Teknologien bruger flydende krystaller, der kan bevæge sig horisontalt. Det gør den slags monitorer særligt egnede til at fremvise mange farver og skarpt billede fra meget brede vinkler. Det første er oplagt til RPG spil, det andet kan hurtigt blive nyttigt i FPS spil.

Man bør sætte sig ind i, hvilke tilslutninger man gerne vil have. De mest relevante her er HDMI, DVI og DisplayPort (DP). HDMI er både lyd- og videosignal og bruges mest til at forbinde computere og fjernsyn. De fleste skærme kommer med HDMI-tilslutninger. DVI-tilslutning er kun videosignal og bruges mest til ældre systemer eller til 144hz på 1080p. DVI er en fin løsning, hvis man har en 1080p-skærm. Men skal man højere op i både opdateringshastighed og opløsning, er en DisplayPort-tilslutning løsningen. Har man både dette og stærk hardware får man det bedste resultat i high-end gaming.

God investering til dig, der gamer på højt niveau

360hz gamer skærme er til dig, der virkelig går op i et fedt og optimeret setup. Det er til dig, der er nødt til at have de bedste forudsætninger for at opnå sejr på slagmarken. Jo hurtigere en skærm afspiller billederne, jo bedre chancer har man i spil, hvor det går hurtigt. Det kan sammenlignes med at bladre i en bog. Jo hurtigere man bladrer i bogen, jo mere smelter siderne sammen i én flydende animation. Det samme flow gælder for mængden af hertz i 360hz gamer skærme. Flere hertz betyder bedre flow.

Forestil dig en situation, hvor du skal snipe modstandere, der bevæger sig hurtigt over skærmen. Specielt i denne situation vil en 360hz gamer skærm med lav responstid forbedre dit billede og dermed din chance for at ramme. Eller forestil dig spil, hvor du skal skifte synsvinkler ofte. En 360hz gamer skærm styrker både din reaktionstid og din evne til at spille med præcision. Hvis du følger med i professionel Counter Strike og beundrer spillernes lynhurtige evner, skal du vide, at deres udstyr også har indflydelse her. Du kan, ligesom de professionelle, optimere dit gameplay ved at investere i en 360hz gamer skærm.

Fed visuel oplevelse med 360hz gaming skærme

De forskellige typer skærme er designet til at klare forskellige opgaver. Derfor synes vi, det er afgørende, at du får valgt en skærm, der passer perfekt til dit setup. Det vil give dig klart den bedste gaming oplevelse. En gaming skærm med 360hz er et fremragende produkt til dig, der ønsker hurtig, indlevende og behagelig gaming.

Der er skærme i forskellige prisklasser, mens de 360hz gamer skærme som udgangspunkt kommer i 24,5 tommer. Hvorfor have et hurtigt setup, hvis ikke skærmen kan følge med? Tilføj en god monitor til samlingen, så den matcher din gaming mus, tastatur og høretelefoner. Vi håber, at vores udvalg af 360hz gamer skærme frister. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede. Henvend dig endelig, hvis du har spørgsmål til vores 360hz skærme eller andre produkter.