Resultater: 52
Resultater: 52


loader

FAQ

Hvilken skærm skal jeg vælge til gaming?

Der er mange gode skærme at vælge imellem, når du skal vælge en gaming skærm, og de fleste af dem er rigtig gode. Vi foreslår, at du ser på AOC gamer skærme, da disse i særdeleshed er velegnede til gaming. Her er især AOC AGON serien i virkelig høj kvalitet.

Hvor stor skal en gamer skærm være?

Du bør anskaffe dig en gamer skærm, der passer til dine behov. Hvis du har brug for en lille 18 tommers skærm, så er det fint, og hvis du gerne vil have en gigant på over 30 tommer, så er de også gode. Det mest normale for gamer skærme er dog 24 eller 27 tommer, da dette er optimalt i henhold til at holde overblik.

Er en buet skærm god?

Skærme med kurvatur er rigtig gode. De giver dig generelt et bedre overblik med kurvaturen, da dette tillader dit perifere syn at hjælpe til, når du sidder foran skærmen. Det gør det nemmere for dig at leve dig ind i, hvad der sker på din skærm, hvilket giver en bedre oplevelse.

Hvad koster en gamer skærm?

Det er meget forskelligt. Du kan få en rigtig god gamer skærm til omkring 1.300 kr. Der er også virkelig avancerede modeller, der kan koste helt op omkring 7.000 kr. eller mere! Det er dog meget normalt at købe en budgetvenlig model, og ellers køber de fleste en gamer skærm til omkring 2.000-3.000 kr.

Køb en AOC Gaming skærm online hos Føniks Computer

Her på siden finder du vores store udvalg af AOC gamer skærme. AOC er kendt for at lave prisvenlige monitors i høj kvalitet, hvor du får virkelig meget for pengene. De har også et bred vifte af forskellige monitors, så du helt sikkert kan finde en model, der passer til netop dine gaming behov. Her hos Føniks Computer har vi mange forskellige størrelser at vælge imellem, især de populære størrelser som 24, 27 og 32 tommer – men der også både mindre og større at vælge imellem, alt efter hvad du foretrækker.

Du kan også finde AOC gamer skærme med kurvatur, hvis du elsker den effekt det har på din gamingoplevelse. Der er også rig lejlighed til at vælge imellem modeller med forskellige teknologier, som for eksempel AMD FreeSync og Nvidia G-Sync – og naturligvis med forskellige opdateringshastigheder som 144 Hz, 165 Hz og 240 Hz. For at sige det kort, så er AOC gamer skærme nogle af de bedste på markedet, når der skal games.

Tag et kig på vores udvalg, og find lige den AOC gamer skærm, som passer til dit gaming setup.

AOC gamer skærme i absolut topkvalitet

En gamer skærm er ikke bare en gamer skærm. Det samme gælder med en mus, et tastatur eller et headset til gaming. Man kan bare se på, hvor utroligt meget der er sket med udviklingen af teknologien indenfor gamingrelaterede produkter de sidste tyve års tid. Gaming skærme er her så absolut ingen undtagelse. De store producenter af gamer udstyr har innoveret ud over alle grænser, med eksempelvis 360Hz skærme og skærme med kurvatur. Hvis du gerne vil have noget virkelig godt udstyr, så foreslår vi at se på gamer mus fra Logitech og Corsair, samt tastaturer fra Logitech og Corsair og også headsets fra Logitech og Corsair.

Hvis du står og mangler en ny skærm til dit gamer setup, er en AOC gamer skærm helt klart en overvejelse værd. AOC gamer skærme benævnes side om side med mærker som Samsung, BenQ, Acer, ASUS, Lenovo og lignende – du kan derfor i den grad regne med, at der er kvalitet på bordet, når du stiller en AOC gamer skærm på det. Hos Føniks Computer tilbyder vi et bredt udvalg af AOC gamer skærme, så du har mulighed for at finde en skarp og pålidelig skærm, der passer til dig.

Hvis du vil lære mere om, hvad de tekniske specifikationer i AOC gamer skærme betyder for din gamingoplevelse, så opfordrer vi dig til at læse videre her. Vi giver en jordnær forklaring på, hvad du skal bruge, når det kommer til opdateringshastighed, responstid, opløsning, kurvatur og meget andet. For os handler det om at få den bedst mulige gaming skærm frem til dig, og der er ret stor sandsynlighed for, at det er en AOC gamer skærm.

AOC (Admiral Overseas Corporation)

AOC blev stiftet helt tilbage i 1934 af Ross Siragusa. Virksomheden har siden etableret sig på computerhardware-markedet som en af de helt store gamerorienterede producenter. De specialiserer sig i at lave de mest topmoderne gaming monitors, så deres kunder kan få den ultimative indlevelse, når de spiller diverse computerspil.

Deres bedrifter er eksempelvis en 2018 Reddot Design pris for AOC AG273 gamer skærm, en Reddot pris i 2019 for AOC 32U1 gaming skærm, Reddot designpris i 2019 for AOC AG274 og igen i 2020 for AUC 27U2 samt Display Brand of the Year i VAR ICT Champion Awards i 2021. Deres hengivenhed til gamer skærme viser sig i den anerkendelse, de har modtaget fra anmeldere og alle deres fans verden over. Den høje kvalitet gør, at gamere i hele verden vælger AOC gamer skærme i stedet for konkurrenternes. Konkurrenterne er selvfølgelig også også gode, og der er intet galt med, at have en favorit, men hos Føniks Computer indrømmer vi gerne, at en AOC gamer skærm er en special gamer monitor.

AOC gaming skærm – toptunet til gaming

Du kan få en AOC monitor til mange forskellige formål. Hvis der skal en høj opløsning til at klare arbejdsopgaverne, samt præcis farvenøjagtighed og avancerede funktioner, så er der en AOC monitor, der passer perfekt til dig. En AOC monitor er desuden stilbevidst og passer perfekt i hjemmet med sit unikke look, samtidig med at der er mulighed for at købe energibesparende modeller. Så snart du har fat i en AOC monitor med LED, så bliver det ikke meget mere strømbesparende.

Vi er dog godt klar over ved Føniks Computer, at AOC monitors hovedsageligt bliver produceret og brugt til gaming. Når en producent har så stor fokus på skærmteknologi som AOC har, så giver det også virkelig god mening, at du ender op med en AOC gaming skærm. For gaming har ekstremt høje krav til udstyret, og derfor er det bare ikke optimalt med hver en lille sag af små tommer og ringe refresh rate – det skal bare være de bedste tilbud fra AOC. Men for at kvaliteten kan nå til niveauet, hvor det er godt nok til gaming, så er det nødvendigt med et firma, der virkelig kan deres kram. Dette er grunden til, at AOC gaming skærme vejen frem, for de passer perfekt på beskrivelsen. Du kan især tage et kig på AOC AGON serien, hvis du vil se de allerfedeste AOC gamer skærme!

Vilde specs på en AOC monitor

Det er nemt at påstå, at en AOC monitor er god. Heldigvis er det næsten lige så nemt rent faktisk at påvise det. Alt du behøver at gøre er, at se på specifikationerne du kan finde på en AOC gaming skærm. For AOC monitors har nogle helt vilde specifikationer, om de så er til gaming eller ej. Når du ser på vores AOC monitors her på siden, kan du derfor glæde dig til:

  • Opløsning af forskellig art
  • Mange forskellige størrelser
  • Opdateringshastighed der vil noget
  • Super lav responstid
  • Avanceret synkroniseringsteknologi

Få en AOC gaming skærm i den rigtige opløsning

Du kan altid få en AOC monitor i helt vildt god opløsning hos os. Det kan være, at full HD med en 1920 x 1080 opløsning er det, du går og leder efter, og det kan også være, at du har brug for 4K med en opløsning på 3840 x 2160, og ellers er der altid quad HD som et mellempunk på 2560 x 1440. Det kommer helt an på, hvilke computerspil du spiller, og hvad du gerne vil have ud af din AOC gaming skærm. Ved AOC er det kun fantasien, og dine behov, der sætter grænser. Så du behøver aldrig være bekymret for, om du kan finde det du leder efter her, når det kommer til opløsning.

Find lige den størrelse du vil have

Hvor stor din skærm skal være, er en meget personlig sag. De fleste vil nok foretrække enten 24 eller 27 tommer, som generelt er bedst til gaming, da det giver dig nok skærm til at skabe overblik, men uden at du farer helt vild i den. Derfor har vi selvfølgelig en helt masse AOC gaming skærme, der har lige de her størrelser. Heldigvis for dig der godt vil have noget småt, eller elsker en rigtig stor skærm, så har vi også AOC monitors der går udenfor normerne. Vi kan fikse helt op til 49 tommer AOC monitors, hvis det skal være, og du kan også få dem med eller uden kurvatur. Du skal trods alt være i stand til at finde lige det, du går og leder efter.

Opdateringshastigheden er vigtig

hvis opdateringshastigheden ikke er høj nok, så får du ikke en god oplevelse, når du gamer – ligegyldigt hvilket mærke du så køber en gaming skærm fra. Det er de bedste producenter af gaming skærme, såsom AOC, godt klar over, og derfor får du kun AOC 144Hz eller stærkere skærme til gaming. For hvis opdateringshastigheden er for lav, så kan din skærm ikke følge med, når det går hurtigt i computerspillet, og så kan du ende med nogle rigtig grimme skærmbilleder, eller du kan være så uheldig, at du bare ikke kan nå at reagerer hurtigt nok på det, der sker, fordi det ikke viser sig hurtigt nok på skærmen. Opdateringshastigheden er trods alt mængden af gange i sekundet, som din skærm kan opdatere billedet, og hvis den er for lav, så er det ikke heldigt for en gamer.

Responstiden har stor betydning

Hvis responstiden på din skærm ikke er god, så kommer du til at være langsommere end de andre spillere på banen. Hvis du spiller CS:GO eller League of Legends, så er dette en dødsdom for dig. Du kan simpelthen ikke være langsommere end de andre i spillet, bare fordi du ikke har godt nok udstyr. Du kommer nemlig ikke til at kunne se hurtigt nok, hvad der foregår, hvis responstiden er lav, for det er den, som afgør, hvor hurtigt pixels på din skærm kan skifte fra en farve til en anden og tilbage igen. Her er en AOC gaming skærm helt perfekt, fordi de alle har en ekstremt lav responstid – ofte kan du få dem med helt ned til 1 millisekund eller mindre. Så bliver det bogstavelig talt ikke meget bedre, og du kan være sikker på, at du kan spille på et lige felt med dine modstandere – eller måske ligefrem spille med en fordel. Alt du behøver er en AOC gaming skærm med en lav responstid, og så er du klar til kamp.

Synkroniser din skærm og dit grafikkort

Hvis du gerne vil være sikker på, at din AOC gaming skærm yder allerbedst for dig, så kan du med fordel overveje synkronisering via AMD FreeSync eller NVIDIA G-SYNC. Stort set alle AOC gaming skærme er kompatible med AMD FreeSync, og det er også en kæmpe del af dem, der fungerer med NVIDIA G-SYNC. Så lige meget om du har et grafikkort fra AMD eller NVIDIA, så er du klar til at game med de bedste. Sørg dog alligevel for at tjekke din nye AOC monitor, bare for en sikkerheds skyld, eller få dig et nyt grafikkort der passer til den AOC gaming skærm, du gerne vil have.

Hurtige gamer skærme fra AOC

Når du skal vælge en AOC gamer skærm, hvad skal du så vælge den ud fra? Det er et oplagt spørgsmål, og heldigvis for dig har vi oplagte svar. Det giver altid god mening at vurdere en hvilken som helst gaming monitor på opdateringshastigheden. Opdateringshastigheden er den fart, skærmen skifter billede med per sekund. En AOC gamer skærm med cirka 240Hz i opdateringshastighed opdaterer billedet 240 gange i sekundet. En høj opdateringshastighed er lig med mere flow i billedet, hvis man også har stærk hardware, der kan generere de mange data til skærmen. 144Hz er en nødvendighed for gaming, og til shooters som CS:GO vil du faktisk gerne op på 200Hz eller mere. Derfor finder du her på siden kun AOC gamer skærme med 144Hz eller højere opdateringshsatighed.

Opdateringshastigheden er dog ikke det eneste, der afgør farten på din gamer skærm. Responstiden er ligeledes en vigtig faktor, hvis der skal fart over feltet. Responstiden er den tid, det tager fra én indstilling at skifte til den næste i pixels på skærmen. En lav responstid, som eksempelvis 1 millisekund, vil derfor også bidrage til et fantastisk flydende skærmbillede. En AOC gamer skærm med eksempelvis 240Hz og 1 millisekund i responstid ligger i den høje end, og hvis din hardware understøtter så hurtig en skærm, så vil den give et ekstremt godt resultat med dit skærmbillede. Det er ikke kun en fryd for øjet, det kan faktisk også betyde noget for ens præstationsevne i spil som Counter Strike og League of Legends. Her er en hurtig reaktionsevne afgørende, og det vil en AOC gamer skærm hjælpe med. Godt udstyr kan ikke gøre op for alt, men hvis modstandernes udstyr bare er bedre, så skal du være ualmindeligt god, for at du kan overkomme dem.

Flotte AOC gamer skærme

Som gamer vil du gerne have en skærm, der er både hurtig og giver et flot billede. Opløsningen er et punkt, hvor man vil opleve bedre billedkvalitet, jo højere den bliver. 1080p opløsning har indtil nu været meget anvendt, og det er det stadig, og det er godt til rigtig mange spil. 1440p (QHD) og 4K er dog ved at vende op og ned på dette. 4K viser fire gange så mange pixels som 1080p. Den forskel vil man helt sikkert kunne mærke i spil som Elden Ring eller God of War, hvor grafikken er en stor del af spiloplevelsen.

God grafik får man også med brede farveskalaer, der gengiver mange farver. Hvis din AOC gamer skærm gengiver 100% af de farver, mennesket kan se, er du rigtig godt stillet. Det er med til at give et lækkert skærmbillede, som virker utroligt realistisk. Der findes tre almindelige farveskalaer: sRGB, Adobe RGB og DCI-P3. sRGB er populær og rigtig god i sin farvegengivelse, selvom den giver af de tre farveskalaer viser færrest. DCI-P3 tilbyder flest farver, og er derfor det bedste valg, men er ofte mere avanceret. Du kan også overveje HDR, der giver flere kontrastniveauer i sorte og hvide nuancer. Høj opløsning og mange farveindstillinger er vejen frem til et flot billede. Sammen med en høj opdateringshastighed og lav responstid får du et fremragende resultat på sin AOC gamer skærm.

Flere faktorer for billedkvaliteten

De mest almindelige tilslutninger er VGA, DVI, HDMI og DisplayPort. VGA bliver mindre og mindre relevant, mens DVI er fine tilslutninger til 1080p skærme. Men det er HDMI og DisplayPort, der er bedst til de nyere skærme med højere opløsninger og opdateringshastigheder. De fleste skærme kommer med HDMI-tilslutningsmuligheder. Med DisplayPort og god hardware har man de allerbedste forudsætninger for at nyde de nyere AOC gamer skærmes topmoderne teknologi. Det er trods alt vigtigt, at din AOC gamer skærm nemt kan tilsluttes din fede gamer computer.

Paneltyperne (TFT-teknologien) er kategorier for, hvordan pixels er arrangeret på skærmen. Med IPS (In-Plane Switching) er de arrangeret horisontalt. Disse paneltyper gengiver farver skarpt og præcist, og de har meget brede synsvinkler. VA står for Vertical Alignment, hvilket betyder at pixels er arrangeret vertikalt. Disse skærme giver gode kontrastforhold, hvilket er en grafisk fordel. Endelig er der TN Film paneler (Twisted Nematic + Film), som generelt har lav responstid. Det gør dem sublime til gaming i høj fart.

Størrelsen og formen på AOC gamer skærme

Du kommer nok ikke uden om at tage et kig på de kurvede monitors, hvis du står og overvejer at investere i en AOC gamer skærm. Du kan sagtens få ekstremt gode flade skærme i større billedformater og med enormt høje opløsninger, men den teknologi, der ligger bag ved kurvede AOC gamerskærme er interessant, og for mange betyder det en hel del. De kan være mere eller mindre kurvede, og kurvaturen måles i radius (R). Jo lavere R, jo større kurvatur. På en kurvet skærm iscenesættes det perifere syn, så du får et større synsfelt. Skærmen er kurvet for at ’rette’ handlingen mod gameren, hvilket gør at du faktisk ser mere – især i kanten af skærmen. Et større billedformat er et fantastisk tillæg til en kurvet skærm.

Du kan ligeledes overveje, om du skal have en ekstra bred skærm eller to AOC gamer skærme. Store skærme med billedformater som 21:9 eller 32:9 vil være rigtig fornemme til multitasking enten i spil, eller hvis du arbejder med flere programmer ad gangen. Alternativt kan du sætte to AOC gamer skærme op i et ’dual setup’. Nu om dage er det meget normalt med to skærme til gaming, så det er bare at slå dig løs, så du kan game, præcis på den måde du gerne vil.

NVIDIA G-SYNC og AMD FreeSync

Længe har FPS (Frames per second) været synkroniseret til skærmens opdateringshastighed ved hjælp af noget, der hedder V-Sync. Der kan nemlig opstå uoverensstemmelser, og dette giver FPS drops, også kendt som god gammeldags lag. NVIDIA og AMD har udviklet henholdsvis G-SYNC og FreeSync, hvilket er software løsninger til problemet. De nye teknologier synkroniserer opdateringshastigheden til FPS frem for omvendt, hvilket er udviklet til at eliminere input lag. Vi fører selvfølgelig AOC gamer skærme med NVIDIA G-GSYNC og AMD FreeSync, så du kan få det bedst mulige produkt.

Som udgangspunkt skal softwaren kombineres med hardware fra de to producenter. Heldigvis tilbyder NVIDIA GeForce og AMD Ryzen enormt kraftige grafikkort. Kig gerne vores sortiment af grafikkort igennem og find et, der passer til din foretrukne skærm. Husk også, at teknologierne kræver DisplayPort på din AOC gamer skærm og dit grafikkort, ellers fungerer det ikke. Du skal også have et NVIDIA grafikkort til G-SYNC og ligeledes et AMD grafikkort til FreeSync. Hertil skal du også huske, at dit grafikkort kræver en processor der vil noget, enten fra Intel eller AMD, og at strømforsyningen i den grad også skal være i orden!

Vi rådgiver dig til den helt rigtige AOC gamer skærm

Vi har AOC gamer skærme til alle behov – både budgetvenlige modeller til den afslappede gamer og højteknologiske til dig, der vil have vanvittigt hurtige skærme og fantastisk indlevelse i dine spil. Du kan filtrere din søgning på baggrund af pris, producent, billedformat, opdateringshastighed og meget mere til højre her på siden. Bare husk altid at se efter disse ting, som minimum:

  • Opdateringshastighed
  • Responstid
  • Opløsning
  • Skærmstørrelse

Du kan give dig selv en fordel med en AOC gamer skærm i for eksempel Counter Strike, som de professionelle gamere gør med de bedste og hurtigste skærme. Nyd de højeste grafikindstillinger i spil som World of Warcraft og lad dig opsluge af universet med en AOC gamer skærm.

Vi vil gerne gøre din søgning efter en AOC gamer skærm så nem så muligt. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, eller du er i tvivl om noget vedrørende vores AOC gamer skærme. Vores kompetente personale sidder klar til at hjælpe dig på telefon, mail og i chatten her på siden.